Exoticka svadobna cesta December/Januar/Februar

Zdravim, potrebujem poradit kam na svadobnu cestu v tychto mesiacoch. Uprednostnujem exotiku, teplo a relax na plazi. Manzel je Grek a zijeme v Grecku. Pracujeme v hoteli a sezona nam konci az v Novembri takze sa nam nepodarilo ist na svadobnu cestu, aj ked svadba bola v Aprili. Vy ktori ste boli na exotickej svadobnej ceste poradte, kde ste boli, kolko Vas to stalo, cez aku cestovku ste isli resp. ste cestovali na vlastnu zodpovednost, mozte uviest aj v ktorom hoteli ste boli ubytovani a ako spokojni ste boli. Dakujem za kazdu odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Janka, zima je ideálnym obdobím na dovolenku v exotike. Vo väčšine tropických destinácii je vtedy hlavná sezóna. My sa ako cestovná kancelária špecializujeme aj na svadobné cesty a vedeli by sme Vám uplatniť ešte zľavu na svadobnú cestu v destináciách Maurícius, Seychely či Maldivy. Pre zaslanie konkrétnej ponuky ma neváhajte kontaktovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň @eliasovajana :-) súhlasíme s príspevkom nad nami a dodávame, že vhodné destinácie v tomto období nájdete aj v Karibiku. Modelovo sme testovali honeymoon balíček na "vlastnej koži" napríklad v Dominikánskej republike (album nájdete aj tu na MS), máme ale množstvo spokojných klientov aj na Kube či v Mexiku. Naša paleta zahŕňa ponuky rakúskych, nemeckých a samozrejme aj našich operátorov všetko dokážeme skombinovať podľa prianí zákazníka. Pri exotike vždy platí, že veľmi podstatnú časť z ceny tvorí letenka ktorej cena v priemere časom len stúpa preto je last minute ponúk pomerne málo. Odporúčame preto bookovať čo najrýchlejšie. Nahlásenie honeymoon balíčka je u nás samozrejmosťou, radi Vám pomôžeme vybrať správny hotel aj destináciu podľa toho, v akom štýle svadobnú cestu plánujete tráviť. Snáď sme pomohli, ak by ste mali ďalšie otázky, prípadne chceli vypracovať ponuku, pokojne nám napíšte IP, s exotikou máme bohaté skúsenosti pracovne aj súkromne :-) Pekný deň prajeme! (K.)
Odpovedať
ja snívam o svadobnej ceste na Maledivy. kamarátka tam bola na dovolenke a ked mi ukazovala fotky a videá, úplne ma to očarilo... tíško závidím a snívam. hádam to vyjde
Odpovedať
Profilova fotka
@elitetours dobry den, do akeho obdobia od svadby si je mozne uplatnit honeymoon balicky? my sme mali svadbu 17.10,ale na honeymoon by sme chceli ist v marci alebo aprili
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň @papii, podľa našich skúseností vo väčšite hotelov rok :-) je výhodou ak si vezmete doklad ako dôkaz. Na Váš termín už máme zájazdy v predaji. Ak máte záujem, prosím napíšte nám do IP svoje predstavy a my Vám radi pošleme ponuku na mieru :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?