Kam ísť na svadobnú cestu? Ktoré miesto vybrať?

Ahojte nevesticky, pisem ohladne svadobnej cesty, ci mi nedate nejaku inspiraciu....kam sa chystate? Nechcem ziadnu exotiku, rozmyslala som nad Rhodosom, Santorini....laka ma aj Sardinia, Sicilia...ale som dost prekvapena aky uzky "sortiment" destinacii maju nase cestovky...proste Egypt, Turecko, Tunis...a stale dookola.Hladam nejake pekne miesto s krasnym morom a prirodou, kde by sa dali aj bicykle pozicat a trosku by sme to tam pochodili....poradite? p.
Odpovedať
1
2
11
Ahojky, krasne azurovo modre more je na Elbe aj na Sardinii. My sme tam boli kedysi s Tiptourom, ale vtedy to robili len do kempu. Co asi nie je zrovna na svadobnu cestu ;-) Sus zistit, ci uz medzitym neponukaju aj nieco ine. Na Elbe sme si pozicali skuter a prejazdili krizom krazom.
Odpovedať
Diky Janka, ale stale maju len tie stany...aj ked by mi to moc nevadilo, predsa na svadobnu sa to moc nehodi:))
Odpovedať
ja som pozerala v tip toure, ale bud maju laze "len" 150 m od mora, alebo je hotel na totalnej samote a najblizsie stredisko je 3 km. (grecko) a Tunis pre istotu "len" 250 m a viac (pripade ta tam dovezie hotelovy minibus) :-| Tak rozmyslame na Ciernou horou na 14 dni v hoteli priamo na plazi s polpenziou. Len mojmu drahemu sa to zda vela dni. Tak neviem. :-S
Odpovedať
Caute baby, ak ste z Ba, dojdite si pre katalogy k nam do cestovky BODIMEX na Mileticku 3/a a urcite si vyberiete... 8-) mame na vyber dost cestoviek, z ktorych si mozete vybrat co len chcete... :-) je to vyhoda, nemusite chodit kade-tade, u nas je toho dost... ;-) za nezmenenu cenu!!!! papa
Odpovedať
Ahoj Gredy, no skoda ze zasa len BA :-) My by sme chceli svadobnu cestu niekde na SLovensku,kde je pekne,cisto,niejaky ten bazen,sauna........ a neposielate katalogy aj domov? Alebo niejaka web stranka? :-D
Odpovedať
Posli mi internou postou adresu a poslem ti. :-) aj to co by si asi chcela,...uz som pisala nejake typy na masaze, sauny,...kupele je to Dovolenka na Slovensku, alebo svadobna cesta - Slovensko, tak nejako je tu uz nacata tema...pozri si. pa :-)
Odpovedať
Ahojte babenky. My sme si vybrali svadobnu cestu do Turecka - letecky, do hotela vzdialeneho 100 m od plaze, 10 km od Alanye ... za 12000,- Sk pre jedneho. SIce len na 7 dni, ale myslim si, ze to bude stacit. Jaj, uz sa teskame. Boli ste niektora v Turecku? :-)
Odpovedať
Ja si pekne pockam do maja na nejaky peknucky Last minute na jun s vynikajucou cenou (tak ako kazducky rok) :-)
Odpovedať
My tiez chceme pockat na LM na jun :-D . Uvazujeme o Spanielsku alebo Portugalsku (skor portugalsko, je to nas maly sen). Neviete mi nahodou nieco dobre poradit? Do Portugalska robi len velmi malo cestoviek zajazdy:(.
Odpovedať
V maji sa daju kupit vyborne LM hocikam. A je to tak ze zajazd si objednam v polovici maja o mesiac sa leti a je z coho vyberat, takze to je v pohodicke. Angie, no fakt Portugalsko som moc ani nevidela v ponukach, ale vraj to stoji za to! :-) (znami si kupili letenky a "prebrowsovali" cele portugalsko )
Odpovedať
angie, megg..vy chcete ist na svad. cestu s last minute? Lucynka, tam sme chceli aj my, ale nezda sa ti plaz dost vzdialena od hotela? Najme sa opytaj, ako je myslenych tych 100m, pretoze nam v cestovke povedali, ze to casto byva vzdusna ciara..a ze napr. "plaz vzdialena cca 10 min" myslia casto krat ako 10 min. taxikom.
Odpovedať
Ahojky. Teraz to pozeram na nete, je to dokonca len 50 m nech sa to uz mysli ako chce, podla mna je to super. Toto je link na nas zajazd: http://www.tiptravel.sk/index.php?d=1... - je to ten treti hotel. Inac, ze vraj first momenty byvaju niekedy este lacnejsie ako last minute, neviem, ci je to pravda, ale my sme to tento krat riskli. Dufam, ze nebudeme banovat. :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Marianka - uz 3x som vystihla krasny LM (mesiac mas do odletu) v Egypte v **** hoteli. Absolutne s tym nemam problem. Vyjde ma to na 16tis/uz so vsetkymi poplatkami polpenzia 12-14 dni (co inak momentalne mas za min. 28tis) Osobne som mala moznost byvat v hoteli 200 m od plaze a trvalo to asi 7 min cesta tam. Takze odporucam: zbytocne sa takymito prkotinkami nestresovat! :-D Zalezi to od serioznosti cestovky - co si napisu do katalogu. Takze Good Luck pri vybere ;-)
Odpovedať
No presne...aj mna laka nieco ako Portugalsko...ale cestovky nic take nemaju!!! Tak hovorite, ze sa oplati pockat na maj na LM??? Este nikdy som nebola na last minute...to potom obehavate vsetky cestovky, alebo existuje aj nejaka centrala na LM??? Sardiniu robi Hydrotour, ale je to velmi drahe...
Odpovedať
My to portugalsko nakoniec mozno spachame cez nejaku cesku cestovku, ked to bude vyhodne. Oni ponukaju aspon nieco (aj ked zatial som pozerala len tak letmo).
Odpovedať
pepapo existuje, ak si z ba, tak na kamennom namesti pri Tescu.
Odpovedať
Baby Portugalsko ma ck Leonardo.sk ;-) len je to dost drahe... :-S
Odpovedať
Pepapo aj my sme "centrala" aj na LM... ;-) sme na Mileticke, BODIMEX tour ;-)
Odpovedať
Dakujem gredy, ale to leonardo je fakt drahe....ty mas info z prvej ruky...neporadis nejaku cestovku na rhodos, nasla som v koale hotel blue bay, odlet 21.6....za 21tis all inclusive 10 dni....lenze sa nam posunul termin svadby kvoli sale na 25.6., a ten dalsi turnus je uz o cca 6tis drahsi! Proste nieco podobne ale po 25.6. P.
Odpovedať
Ahojte, kocky necitala som to tu vsetko, my na svadobnu cestu tento rok ani nepojdeme, ale ak Vam mozem odporucit, nechodte nikam s cestovkou Fischer, maju naozaj sluzby pod uroven a prehnane drahe. Naopak, boli sme dva krat niekde s Kartagom, ak si vyberiete nieco u nich, vrele odporucam, mali sme len dobre skusenosti. :-)
Odpovedať
No pripajam sa k Helen, ale tych cestoviek, co maju vela reci a skutek utek...je viac... ;-) ani by ste nepovedali.... ]-(
Odpovedať
Verim gredy, ale na Fischera ma podla mna malo ktora. :-( amatercina na kvadrat, bola som tam buducim svokrovcom vybavovat zajazd, ktory vyhrali a som rada, ze to neabsolvovali so mnou, lebo by sa museli rozculovat so mnou a z dovolenky by nic nemali. ]-(
Odpovedať
Vsetci z Fischera - aj zamestnanci maju dost blby pristup aj k nam proviznym predajcom...a maju dost velke financne problemy... :-S sa tvaria ako monopol...nech im je fajn, aj nam bude... ;-)
Odpovedať
Ahoj pepapo. Skus si pozriet link http://www.tiptravel.sk/index.php?iz=...... mozno si tam nieco vyberies... pa pa
Odpovedať
gredy, som rada, ze nemam sama taky nazor. :-)
Odpovedať
lucynka ja som Turecku bola, ale neviem kam presne idete Vy lebo ten link nejde zobrazit hotel , skusim neskor alebop mi napis oblast kam idete mi sme boli tiez v Alanyi ale poviem ti je velky rzdiel kami ides my sme boli allinclusive drahe to bolo ako svina... s prepacenim a more bolo take ze by si si ani prst donfho neomocial a o 5 km dalej bolo more ciste ako plaz piesocnata aj som sa pol roka natahovala s cestovkou vratili cise peniazky aj ked len malo ale pokazenu dovolenku mi nikto nenahradi. napis hotel
Odpovedať
ten hotel sa vola Club Klas Annex, cestovka ho ma v ponuke prvy rok. Je to 10 km od Alanye... My mame tiez all inclusive. Ved uvidime... :-) :-) :-) Ak hladas Rhodos, kukni si ponuku Tiptravelu, je to tam zaujimave... :-)
Odpovedať
isli by ste na svadobnu do Tunisu? preco ano preco nie?
Odpovedať
Ahoj aktak, Tunis ma velmi nelaka, aj ked chvilku som rozmyslala nad Tabarkou, zevraj koralove pobrezie Tuniska...robi ju azurreisen...ale ja si myslim, aj ked som tam este nebola, ze je to taka nudna sucha krajina.Ja mam radsej zelen a prirodu, nieco ako Grecko, Korzika, Sardinia.....ale to je iba osobny nazor.P.
Odpovedať
ja som na tom uplne rovnako, tiez chceme nieco zelene, najlepsie grecko, uz sme aj chceli LM, ale dostal sa mi do ruky prave katalog Azurreizen a ceny maju uzasne, niekedy aj allinclusive, a z fotiek sa da vidiet ze v pozadi su normalne lesy, zelen, takze neviem...ale cena je fakt super
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?