Kam na svadobnú cestu v júni do Európy, prípadne Turecka?

Baby, poraďte. Chceli by sme ísť na svadobnú cestu niekde v rámci Európy, aby sa dalo aj niekde potúlať po mestečku alebo po prírode, ale nie na fakultatívne zájazdy kvôli tehotenstvu. A zároveň kvôli tomu chceme aj vyššiu kvalitu služieb a stravovania. Rozmýšlali sme na Sardíniou, Sicíliou, Tureckom, Thassosom, ale neviem kam, aký rezort, hotel...aby sme neboli buď iba izolovaní na hoteli alebo naopak na hoteli by bolo o ničom. Lebo máme predstavu, že svadobná cesta je hlavne o nás dvoch a chcem si užiť seba v prostredí atmosféry mestečka alebo krajinky okolo..A tiež jeden bod programu- teplota vody- ke´d chceme uprostred júna, tak aby nebola studená voda niekde. Viete niektorá poradiť? Ďakujeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica87 Tento rok sú super ceny (v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi) na Cyprus. Čo sa týka teploty mora, všetko závisí, bohužiaľ, od počasia ;-) Ale odporúčam aj grécke ostrovy, tam je to asi istejšie. No jednou z najkrajších dovoleniek v júni je aj Sardínia. Tá sa veľmi, v hlavne sézóne, neoplatí - je tam mooore ľudí! Ale jún a september sú super! Treba si hlavne dobre vybrať, zvážiť požiadavky, náročnosť... Poradiť sa potom o finálnom výbere už s kompetentnými známymi, alebo v cestovke, a je to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My ideme na Isle of Man do UK je tam nadherne ako v raji. Letiet budeme cez ryanair do Birminghamu a odtial na prestup na Man a ubytko na vlastnu päst. Ked vychytas dobrý termín tak to budes mat skoro ,,zadarmo".
Odpovedať
Ja osobne odporúčam grécko, je tam krásne.... konkrétne som bola na Rhodose, a je tam fakt úžasne. Do Turecka by som sa už nevybrala, bola som tam raz a stačilo mi, ale zasa vec názoru. Držím palce aby ste niečo vybrali a hlavne, aby ste si dovolenku užili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme 25.juna do chorvatska
Odpovedať
Na toto co opisujes by som ti asi Chorvarsko odporucila. Mestecka su starobile vsade. V podstate je to bezpecne a ak by si mala problem zdravotny tak to nie je tak daleko. Grecko je tiez krasne, ale ma nevyhody a to je, ze pitnu vodu musis kupovat a vacsina miest na uzke potrubie tak pouzity toal. papier hadzes do kosa (aspon to tak bolo sest rokov tomu) Kazdopadne pravdepodobne planujes cestovat autom, alebo busom. Prehodnot dlzku cesty. Ziadna poistovna ta nebude chciet poistit, alebo za nekrestanske peniaze (kvoli tehu) Na slovensku by si tiez mala krasnu dovolenku (bohuzial cenovo porovnatelnu so zahranicim). Alebo na prechadzky po mestecku by ti hravo ponukla Praha. No a tym by odpadol problem s teplotou vody :D
Odpovedať
Profilova fotka
My ideme do Prahy 8-) Jaj pardon, vy chcete more... Som nedočítala :) Inak Sardinia...
Odpovedať
Odporucam ostrov Santorini, male grecke ostrovceky (Kos,Lesbos,...)Este som tu nevidela spomenutu Andaluziu, ta stoji urcite za zmienku, a v neposlednom rade Cote´d Azur ci ako sa to pise, proste Provensalsko, neskutocne nieco a uplna romantika! starobyle akoby hradiky nad dedinkami, nadherne plaze, levandulove polia... Takisto Malta napriklad..
Odpovedať
Ja odporúčam Sicíliu, tipy na ubytko a výlety tu: http://www.carovnehotely.sk/sicilia-t.... A do Trapani lieta aj Ryanair z BA ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiež odporúčam Santorini, romantickejšie miesto som ešte nevidela, ďalej Provensálsko, Andaluziu a taktiež je prekrásna Antalya v Turecku, najmä Kremlin Palace, Royal Holiday Palace, Maxx Royal Belek golf and spa a Kamelya world :-) Sú to nádherné miesta, kde sa je na čo pozerať, kde si zažiješ romantiku, pamiatky a iné :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?