Letenky cez airtickets24.com - skúsenosti

Ahojte,chceme ísť na vlastnú päsť na Bali a našli sme super cenu leteniek cez portál airtickets24.com....viete mi prosím niekto povedať vás vlastný názor ci skúsenosť s touto stránkou? Mám z toho mierne obavy, ak by to bolo niečo nekorektne tak by sme priplatili a objednali letenky cez pelikan. Sk. Dakujem za každú odpoved :)
Odpovedať
@gabrielita87 Ahoj, ak sa môžem spýtať aká je cena tých leteniek ? Ja som bol na Bali v januári tohto roku a letenku som kupoval cez malyprinc.sk za 770,- €. V januári tam idem znova, tentokrát som kupoval letenku cez vibaair.sk za 750,-€.
Odpovedať
Ahoj no tak my sme cez skyscanner nasli letenky za 598€ na osobu (je to cez portal airtickets24.com), co sa mi zdá super cena. . .prestup v Dohe a celkom dobre časy a prestoje (tam 2 aj 1/2 hodky a naspäť 7hod.) z Budapešte. Prosím vieš mi napísať, či je tam ako také počasie vo februári? Chystáme sa letiet 4.februára. . .dúfam, že nám nebude len pršať :( už máš zajednané aj ubytovanie? Napíšeš mi prípadne kde? ktorá časť, hotel atď. . .chceme ísť aj na výlety po Bali, vieš mi prípadne napísať, či si ty nejaký výlet absolvoval...cez domácich alebo ako? Ďakujem mockrát
Odpovedať
@gabrielita87 a tady ses dívala? http://cestujlevne.com/letenky-indone...
Odpovedať
Nie nepozerala, Ďakujem pekne za linku, idem si to prestudovat :) :)
Odpovedať
@gabrielita87 Tá cena je dobrá, ja letím s China airlines s 3 hod. prestupom na Taiwane. Čo sa týka počasia od októbra do apríla je tam obdobie dažďov, ale je to v pohode, keď som tam bol pred 4 rokmi za celé tri týždne mi pršalo cez deň len jediný krát, väčšinou pršalo v noci. Tohto roku zapršalo aj cez deň, ale bolo to úplne v pohode, dalo sa opaľovať aj chodiť na výlety. Ubytovanie mi zabezpečuje kamarátka , ktorá tam žije, tak ako po minulé roky budem bývať v meste Sanur cca 20 min. cesty taxíkom od letiska, v hoteli Parigata resort & spa ***. Príjemný hotel hneď pri pláži (70m), cena cca 40,-€ za noc aj s raňajkami, formou švédskych stolov, môžeš si objednať aj plnú penziu, ale je to zbytočné,všade na uliciach a pláži sú reštaurácie za dobré ceny. . Dá sa zohnať aj lacnejšie ubytovanie , záleží len od tvojich nárokov. Sanur je pokojnejšie mesto, ak máš radšej ruch, nákupy, diskotéky, odporúčam ti mesto Kuta, je tam množstvo obchodov, kde sa dá dobre nakupovať. Na rozdiel od Sanuru, kde je oceán kľudný, v Kute je vhodnejší na vodné športy. Výletov som absolvoval viacej, v podstate som brebrázdil celý ostrov , ale stále je čo obdivovať . Odporúčam ti navštíviť chrám Tanah lot, najväčší hinduistický chrámový komplex Besakih, ryžové polia v Ubude, kúpanie s delfínmi priamo v oceáne, je toho hrozne veľa. Pre lepšiu predstavu si pozri stránku mojej kamarátky magickebali.com, Výlety si môžeš organizovať sama, dá sa výhodne prenajať auto, alebo skúter. Alebo môžeš využiť služby domácich, kdekoľvek na ulici sú stánky s ponukami výletov, stačí si len vybrať. Ak by si mala prípadne ďalšie otázky kľudne mi napíš. ;-)
Odpovedať
Ahoj, tak sme to včera bookli. Letime 04. februara na 15 dni. Letime z Budapeste do Dohy a z Dohy na Bali so spolocnostou Qatar. Vyšlo to nakoniec 1240€ co je aj tak super podla mna :) Mame vybrany jeden hotel v Kute a jeden v Legiane. Su to 4* hoteli ale za super ceny (tiez cca tych 40€) Este by som sa chcela opytat, ci ta tvoja kamaratka nerobi vylety po Bali? Ked píses ze Sanur je pokojnejsie mesto, tak by sme to mozno urobili aj tak, ze tyzden by sme boli v Kute a druhy tyzden v Sanure. A nie je problem s presunom z letiska na hotel a potom z hotela na letisko? Ak by si mal niekedy cas, napisal by si mi priblizne ceny . . .texik, jedlo, pitie na ulici, v bare atd. . .aby sme vedeli, na co sa mame pripravit. Pripadne daju sa vybrat peniaze z bankomatu na bali alebo si mame radsej zobrat celu hotovost z domu? Viza si si vybavoval az priamo na Bali na letisku alebo este na slovensku?
Odpovedať
Zabudla som napisat - ze dakujem :)
Odpovedať
@gabrielita87 V Kute som býval tiež, v hoteli Patra 5* hneď vedľa letiska. S prepravou nie sú vôbec problémy, na uliciach jazdí množstvo taxíkov, stačí len zakývať a v momente nejaký stojí pri tebe. :-) Odporúčam ti taxislužbu Blue bird sú veľmi seriózny, celkovo sú tam taxíky lacné. Cesta zo Sanuru do Kuty stojí cca 90 000,- rupií. Jedlo je rovnako lacné, bežne sa dá najesť za 50 000 - 100 000,- na osobu. Na Bali nie je pitná voda, aj domorodci používajú len balenú vodu z obchodu, takže sa nemusíš obávať žalúdočných problémov, ako niekde v Egypte. Odporúčam ti vyskúšať džúsy z čerstvého ovocia, chutia výborne. S výberom peňazí z bankomatu, alebo platbou s kartou v obchode nie je žiadny problém, odporúčam celosvetovo uznávané karty ako Visa, alebo Master card. Ak si berieš hotovosť, tak max. 100 eurové bankovky, 500,-bankovky ti nezamenia, podobne ako v Anglicku. Na zamieňanie peňazí využi certifikované zmenárne v nákupných centrách a pod.Na letisku sa neoplatí zamieňať kvôli nevýhodnému kurzu, pozor si daj na pouličné zmenárne s podozrivo vysokým kurzom. Turistické víza (30 dní) sa kupujú priamo na letisku,stoja 20,-€ ( dá sa platiť eurami), na Slovensku sa na ambasáde dajú vybaviť len dlhodobé víza. Nezabudni si odložiť 150 000,. rupií na osobu ( ekologická daň), ktorú budeš platiť pri odlete na letisku. Kamarátka pracuje pre cestovnú agentúru a sprevádza slovenských a českých turistov, súkromné výlety nerobí. Ale skús jej napísať, možno by sa dali zorganizovať výlety v rámci agentúry. Kontakt nájdeš na jej stránke. Snáď som na nič nezabudol, ak by ťa ešte niečo napadlo, kľudne napíš. ;-)
Odpovedať
skoro vzdy kupujeme cez ten portal, nikdy sme nemali problemy. :-)
Odpovedať
Clovek sa tu podozveda! My vzdy kupujeme priamo cez airlines!
Odpovedať
@gabrielita87 ahoj, Bali je moja srdcovka, boli sme pred 2 rokmi na niekolko tyzdnov a bola to jedna z mojich najlepsich dovoleniek. Bali je velmi lacne a ludia su velmi ochotni. Urcite pocestujte kolko mozte a nesedte na hoteli. Je tam neskutocna atmosfera, takych dobrosrdecnych ludi som este nikde na svete nestretla.... Odporucam ti najst si sukromneho vodica s autom a nechat sa odviezt za pamiatkami. My sme takto asi za 100 eur pochodili cely ostrov behom niekolkych tyzdnov.... Urcite nevynechajte chramy, mestecko Ubud a krasne ryzove polia v jeho okoli, opici park, Taro elephant park, Bird park, Pura Ulun Danu Batur a zapad slnka pri Tanah Lot, sopku Gunung Agung... Ak budete mat cas, zbehnite na nedaleke Gilli Islands. K tomu fantasticka gastronomia - urcite skuste nasi goreng a babi guling, drinky z cerstveho ovocia a tie hodinove masaze za 5 dolarov.... fantazia, hned by som sla znovu a v dobrom ti zavidim...! A ak budete mat stastie, uvidite nejaku rodinnu ceremoniu priamo na ulici - ci uz pohrebny sprievod alebo svadbu. Ja som sa odtial vratila plna nskutocnej pizitivnej energie... Bali je proste fantazia......
Odpovedať
@iamhappy úplne s tebou súhlasím, slovami sa to všetko nedá vyjadriť, najlepšie je to zažiť na vlastnej koži :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@iamhappy Dakujem krásne, no musím si to všetko popísať a popozerat na nete. Letenky su uz zajednane, takze to uz zazit budeme musiet :) aj ked nie sme velmi zdatni v anglictine, dufam ze to zvladneme. Ja som sa teraz dala na kurz anglictiny pre pokrocilych tak snad do februara nieco do hlavy dostanem :) Rozhodli sme sa, ze tyzden budeme v Legiane (pri Kute) a druhy tyzden v Sanure. . .kde ste boli vy? Myslite, ze 4* hotel s ranajkami uplne staci? A kde ste si zajednali toho sofera s autom? priamo v hoteli alebo niekde na ulici? A vy ste mu povedali co chcete vidiet priblizne alebo Vas on sam povodil? Ja by som chcela vidiet aj tu motyliu farmu :) videla som video a bola som ocarena
Odpovedať
@ammi Dakujem aj tebe za straveny cas pri PC :) Este sa opytam jednu vec (teda ono by ich bolo aj viac, ale nebudem ta zatazovat a otravovat) Ked si isiel na Bali, tak si si na SR zamenil eura na dolare? Alebo mozes na Bali v zmenarni dat Eura a oni ti ich zamenia na ich rupie? Pripadne mozes platit dolarmi? (ale to sa asi neoplati). . .a viza staci vybavit tam na letisku alebo radsej u nas v SR na velvyslanectve? Potrebujem aj nejake viza do Dohy (kedze tam prestupujeme, alebo nie)
Odpovedať
@gabrielita87 V pohode vôbec ma neotravuješ, pýtaj sa čo chceš. V zmenárni bez problémov zameníš eurá za rupie, robím to bežne, ale je dobré mať aj nejaké doláre. V niektorých prípadoch je výhodnejšie platiť dolármi, napr. kúpanie s delfínmi, je výhodnejšie zaplatiť dolármi, dá sa aj eurami, ale kvôli prepočtu rupia - euro - dolár je to nevýhodné. Prípadne môžeš platiť kartou. Víza si kúpiš priamo na letisku, hneď ako vystúpiš z lietadla, cena je 20,-€ . Myslím, že víza v Dohe nepotrebuješ, teda ja som víza pri prestupe na Taiwane nepotreboval. Vo všeobecnosti platí, že ak neopúšťaš tranzitný priestor letiska, víza nepotrebuješ.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Najlacnejšie letenky - https://search.jetradar.com/?marker=1... Ja kupujem letenky len cez net. Ano, vytlac si to, co ti poslali emailom ako prilohu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?