Maledivy alebo Mauricius

ahojte, neviete poradit nejaku dobru cestovku, ktora sa specializuje na svadobnu cestu do exotickych krajin? Je spolahliva a za rozumnu cenu? Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vies co kamoska s muzom teraz boli na svadobnej ceste na Mauriciuse a na Seychelach a hovorila, ze pozerala cestovky a ze nenormalne peniaze pytali cestovky. Tak ze si zacala citat a zistovat ako je to s tym, ze by si zvlast ubytko riesili a zvlast letenky a hovorila, ze ich to vyslo o polovicu lacnejsie ako cez cestovku keby to riesila.
Odpovedať
Fakt? no to moze byt, len moc nemame cas si to vsetko teraz studovat a planovat.. :-D akoze vzdy to tak robime s dovo, ale tento x sme to chceli nechat na CK. Ale ano, ked vidime tie ceny, tak tiez rozmyslame...
Odpovedať
ja by som skôr povedala, že záleží hlavne od toho, v akom predstihu si dovolenku objednáš. pokiaľm by ste ju riešili skôr, je veľký predpoklad, že na nej dkážete aj čo to ušetriť. skôr by som to tak, ako sa spoliahať na nejaký tenlast minute :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Kiez by som si mohla dovolit aj ja nieco take, no mozno snad sa aj nam postasti takato cesta ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli teraz v auguste na Maledivach taktiez bez cestovky, manzel zistoval info po nete a rezervoval to v marci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
maledivy to je moj sen ist tam. dokonca mam doma poodkladane obrazky, co som ponachadzala v casopisoch a len ciham, ci nebude nejaka zlava na pobyt :)
Odpovedať
Ahoj, my sme chceli mauricius, ale taku cenu nam urobili.... ze sme sa rozhodli pre inu krajinu. Ideme do dominikanskej a zajednali sme si to sami. A za to iste (dokonca v standardnej verzii - my mame daku platinum) si cestovky pytaju 2x tolko. Cize pokial si viete sami najst, co sa vam paci, tak to urobte tak. Urcite usetrite :)
Odpovedať
No, veru je to pravda. Nevedia co si pytat :-S Mozno by sme si to aj sami vyskladali, len zatial sme mimo Europy neriesili. Trochu sa bojime ist do exotiky na vlastnu past. Ako ste riesili napr. poistenie, a transfer z Male?
Odpovedať
Tak najspolahlivejšie sú asi tie cestovky, ktoré sú asi najväčšie a najdlhšie na trhu ale asi sa to odrazí aj na cene :/ Neviem ale keď chcete ísť do takej krajiny tak s tým musíte rátať. Ja by som sa tam asi nepustila sama na vlastnú päsť
Odpovedať
Profilova fotka
skuste fulmaya travel
Odpovedať
Profilova fotka
@sunny2277 pobyt sme objednavali priamo cez webstranku vybraneho rezortu, ale aj tak ich zastresuje nejaka agentura, cize ked sme prisli do Male, na letisku sme slecne z agentury vyplatili pobyt aj cestu a oni zabezpecili transfer z Male lietadlom + lodou aj hotel v Male kedze sme leteli skoro rano. Vsetko sa vopred dohodlo cez email. V Male staci na letisku povedat nazov rezortu a uz si ta prevezmu domaci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@frnka hmm to chcelo podľa mňa dosť odvahy cestovať takto, či? neviem, či by som sa na to takto dala, že by som nemala nič no takpovediac dohodnuté predom, vieš.. ale tak rada viem, že sa to tatkto dá aj pri exotickejších krajinách ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?