Maurícius v júni

Profilova fotka
Ahojte dievčatá :) chcela by som vediet ako je to na Mauriciu v júni. Plánujeme svadobnú cestu práve tam síce až v 2018. Nakoľko tam v tom čase začína zima, tak sa obávame, že to tam bude ,,bez života'' ( tým nemyslím diskotéky, tancovačka a pod. :) Tak ak máte skúsenosti, budem rada, keď sa s nimi podelite :-)
Odpovedať
Pocasie v juni je pekne, na Mauriciu je stabilna teplota cely rok. V juni by vam ani nemalo prsat. Je to krasne miesto, urcite si najmite nejakeho domaceho guida a pochodte cely ostrov.
Odpovedať
Profilova fotka
@iamhappy ďakujem za odpoveď :)
Odpovedať
Ahoj,toto je veru aj moj sen...ale financne asi nerealny, uvidime...idete cez cestovku?kolko vas to cele vychadza?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanazuzka12 ahoj, zatiaľ si preverujem ceny. Písala som do jednej cestovky kde ponúkajú 100% zľavu pre nevestu, zaplatím len ,, len" dopravu, čo je 850€...ale písali mi že obaja do kopy za cca 3000€...uvidím, čo mi ponúknu i e cestovky :)
Odpovedať
Urcite cestujte bez cestovky - kupte si letenky a booknite hotel alebo si prenajmite dom (vychadza aj cca 25 eur na osobu a noc). Naco vyhadzovat peniaze za cestovku....
Odpovedať
Ja by som sa nejak neobávala toho, že by to tam bolo v tom období nejaké mŕtve. Predsa am je približne rovnako po celý rok čo sa týka teploty ale aj návštevnosti. Ľudia tam chodia či cez leto, alebo cez zimu. Myslím si, že si robíš zbytočné starosti a namiesto toho by si sa pomalinky mala začať tešiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@rybanka123 ale to zas ja sa teším a veľmi, len snúbenec mal trošku obavy :) ďakujem za odpoveď :)
Odpovedať
Profilova fotka
@iamhappy pozerala som už aj tak :) ale moja polovička je proti, tak sme to vylúčili, aj keď je pravda, že cez cestovku je cena dosť vysoká :/
Odpovedať
Profilova fotka
Išla by som veru hneď ak by sa dalo, nechceš ma vziať zo sebou @silviajurikova :). Ja by som bez cestovky tak ďaleko nešla. Ešte tak chorvátsko alebo taliansko, to by ešte šlo ale takto ďaleko asi nie. Tam by som proste to ubytovanie a nejaké tie veci chcela mať proste zabezpečené. Ja sa preto tvojmu priateľovi ani nečudujem, že bol proti tomu ísť bez cestovky
Odpovedať
@goubina samozrejme, ze zabezpecene. Ved vsetko si dohodnes vopred cez maily - mne sa este nikdy nestalo, ze by nieco nevyslo. Hladame si spolahlivych partnerov a miesta. Naozaj sa nie je coho obavat, my tak cestujeme uz roky ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?