Najtichšie pieskové pláže v Európe bez množstva hotelov

Ahojte, rozmyslam kam ist na svadobnu cestu. Chceme skusit nieco ine ako Sardiniu, ale neviem ci su v Europe vobec krajsie plaze ako tie na Sardinii...Chceme nieco v prirode, ziadne obrovske hotely naokolo, skor nejaka plaz v prirodnej rezervacii alebo tak...Mate niekto dobry tip? :-) Dakujem
Odpovedať
1
2
@jeenaa skus pozriet lanzarote alebo fuerteventura
Odpovedať
@puffu Ahoj ano, presne nad Kanarskymi som uvazovala ale tam sme nikdy neboli tak ak jedine presnu lokalitu vediet ;-) Taklze dakujem, idem to popozerat. Ps: Aka je tam voda?
Odpovedať
Prave citam ze tam je dost veterno :-/, co sa mi velmi nepozdava
Odpovedať
@jeenaa ja som tam osobne nebola tak neviem, ale mna fuerteventura laka..:) more vyzera aspon z obrazkov uzasne
Odpovedať
No to ale, ale je to vraj raj pre windsurfistov, takze mne sa velmi nechce drkotat od zimy vzdy ked pojdem do a von z vody :-) Inak na pohlad krasne to je fakt
Odpovedať
Profilova fotka
pozri si Porto Katsiki na ostrove Lefkada v Grecku...bola som aj na Sardinii ale plaze na zapadnom pobrezi Lefkady su ako Karibik ! :) Sardinia nie je skareda ale Lefkada to mnohonasobne prevysuje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa teraz citam ze chces nieco v prirode...som sa dobre trafila...:-D to zapadne pobrezie Lefkady ma minimalnu vystavbu lebo je to akasi rezervacia takze hotely naokolo ziadne len bufetiki s tzatziki a pita gyros a samozrejme frappe :-p Na plaze sa chodi povacsine na skutroch alebo autom :-)
Odpovedať
@antamauru milujem Grécko :)
Odpovedať
@antamauru Ooo, to sa mi paci, idem to hned pozriet, dakujem:-)
Odpovedať
@antamauru No takze ano, toto zacina vyzerat ako moja dovolenka :-D - Porto Katsiki. Este ak sa mozem spytat, aka je tam voda, a ci tam nieje veterno? Ja napr. milujem snorchlovanie, tak ak aj v tomto smere je to ok, tak idem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa voda bola teplucka a veterno si nepamatam ze by bolo , snorchlovanie tam asi jedine nebude uplne mozne lebo tym ze tie vysoke biele skaly su vapencove a vpodstate zapadna strana ostrova je otocena na "otvorene" more tak boli aj vlnky ( nic co by cloveku prekazalo) ale stacili na to aby tu vodu zvirili takze ked som do nej pozrela videla som len biele, to ten vapenec robi tu krasnu farbu vody ...ale zas je pravda ze my sme tam boli asi 2 dni po zemetraseni takze mozno aj tam to nieco pridalo ... Inak kedy sa chystate ? lebo jul august sa moze stat ze tam bude plno...bola som tam 2 krat s rozmedzim 3 rokov vzdy v tomto case...prvy raz krasne takmer ludoprazdne plaze a druhy raz dost natresky...postupne to ludia objavuju....ale na tej strane je aspon 6 takychto plazi...tato co som ti napisala je najvychytenejsia takze tam byva aj najviac ludi. Inak vychodna strana paradoxne nema absolutne pekne plaze, ta sa orientuje najviac na ubytko lebo na tej zapadnej sa okrem dedinky Agios Nikitas neda ubytovat nikde. Inak ak by ste tamsli tak tam by som radila hladat to ubytko , je to uplne najblizsie k plazickam :-) Dufam ze sa tie veci moc nepomenili lebo som tam bola naposledy asi pred 6 rokmi ;-) ale urcite sa chystam znovu.
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa ja som bola zo Sardinie trocha sklamana co sa tyka vody...mam pocit ze vela tych fotiek co je na nete je upravenych ...lebo ked aj bola azurova plaz tak ta najkrajsia cast bola sukronma cize clovek nemal pristup, mali sme aj vela meduz vo vode a jednu plaz si pamatam ta bola naozaj krasna ale strasne tam fukalo a kedze tam bol piesok tak to na mokre telo bolo ako ihlice takze sme pekne rychlo odtial utekali...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@antamauru Este prosim ta ak mi vies poradit najblizsie letisko je kde? Dakujem velmi pekne za tip, ta plaz je nieco neskutocne, nieco podobne ako Cala Luna na Sardinii..;-) Super
Odpovedať
Profilova fotka
hm...my sme tam boli autom...neodporucam .. :D... najblizsie je myslim ze v Preveze na pevnine ale nie som si uplne ista len viem ze to nebolo tak strasne daleko... ostrov je s pevninou spojeny takym nasypom takze netreba ist na lod :-)
Odpovedať
@antamauru Hm, na akej plazi si bola? My chodime na Cala Brandinchi, Cala Luna a to je nadhera..Vzdy sme boli ubytovani v San Teodoro-podla mna naj mestecko pod Costa smeralda ;-) Uf ze zmemetrasenie, no to som trosku zneistela :-/, my sa chystame ist koncom augusta, takze asi bude natresk, ale uz sme si zvykli. Kde je tam najblizsie letisko?
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa presne si uz nepamatam na ktorej plazi to bolo ale preliezla som celu Sardiniu :-) bolo tam par plaziciek samozrejme v porovnani s Croa boli TOP :-D , mozno som zajuata ale ta lefkada mna chytila najviac z Europy a bola som uz vselikde :-) Najblizsie letisko ako som pisala by malo byt v Preveze . A to zemetrasenie tam maju tak raz za 50 rokov mozno aj viac :D to len my sme sa tam vtedy terigali ale aspon sme mali ludoprazdne plaze :-)
Odpovedať
@antamauru Dakujem, asi som to letisko predtym prehliadla :-), tak super, uz pozeram orientacne letenky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa dala som si vyhladat trasu... z letiska do tej dedinky co som spominala je to 39.6 km ;-)
Odpovedať
@antamauru Dakujem, este pozeram ze Lefkada je na severe a Porto Katsiki je dole, cize ta krasna plaz je kde? Ci to zle pozeram? Asi sa na to radsej vyspim, lebo mi to uz prestava mysliet :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa kusok od Sardinie je pre mna najkrajsi ostrov Korzika skus pozriet plaze v okoli Porto Vecchia, Bonifacia... / Santa Giulia, Palombaggia, piantarella / len cez leto je to blazninec. v juni je to lepsie :) Na Sardinii som nebola tak neviem ci sa to podoba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa dobre pozeras ale nie je to daleko, ten ostrov je malicky. Na severe je hlavne mesto Lefkady...tiez Lefkada...kreativne :D no ale tam urcite nebyvajte to je turisticke centrum , vela ruchu , mestska zaolejovana plaz... celu zapadnu stranu mate prejdenu tak za pol hodinu, ak budete byvat v tom Agios Nikitas tak este menej...preto radim tu dedinku, je najblizsie ku vsetkym krasnym plazam a z nej do hlavneho mesta je to asi 20 min, takze tiez nie daleko...my sme byvali v Nidri a to uz bolo velmi dost daleko teda, hlavne trebalo ist cez to hornate vnutrozemie so serpentinami takze sa slo pomaly...naopak Agios Nikitas mas na tej istej strane ako plaze takze tomuto by ste sa vyhli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No takéto podmienky skôr spĺňajú pláže v Ázii, je tam oveľa krajšie a lacnejšie ako v Európe...
Odpovedať
@antamauru Ahoj, ok, dakujem. Dnes si idem este vsetko popozerat a cez vikend uz aj rezervovat ;-)
Odpovedať
@japonika Aj nad tym som uvazovala, ale nerada lietam, cim kratsi let, tym lepsie. :-) Bratranec bol na Bali a zase on bol velmi sklamany plazami-spina a bordel, kupal sa len v hotelovom bazene...No snad niekedy nabuduce sa odhodlam ist aj dalej, lebo ma este lakaju aj Male Divy napriklad atd. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jeenaa my sme boli na bali v septembri a plaz sme mali peknu,aj ine kde sme boli boli pekne...tam je skor problem ze to more uteka takze tam kde je rano voda po pas vecer je po clenky...a kazdy kto tam ide s tym ze najde azurovu vodu si to dostatocne nenastudoval...taketo more je len na prilahlych ostrovcekoch Nusa Penida alebo ostrovoch Gili...no pre snorchlovanie je to raj...na Bali snorchlovanie nad vrakom USS Liberty s mnozstvom krasnych rybiciek...pritom plaz je cierna lebo je z lavovych kamienkov a clovek by nepivedal ze vo vode bude tak nadherne...komu nestaci treba na tie spominane ostrovceky tam je aj azurova voda aj pestry morsky zivot a bozske ticho :-)
Odpovedať
Suhlasim s maddalenka. Najkrajsie plaze v Europe, jednoznacne ostrov Korzika. Bola som tam 3 krat a vzdy nadhera. Super pocasie, jedlo a nadherne plaze s cistou vodou a jemnym pieskom. Odporucam....Na svadobnu cestu ako stvorene..Mozete prejst celu korziku autom, super zazitok. :-)
Odpovedať
@antamauru Aha, no vidis, ja som fakt bola v tom ze Bali ma spinave plaze :-D . Este pozeram Filipiny ale to uz niekedy nabuduce ked naberiem odvahu na taky dlhy let...
Odpovedať
@ivusik27 Ano, Korzika je vraj podobna Sardinii, takze to by som sla zas radsej na Sardiniu, mame tam uz svoje oblubene miesta a plaze, po 3 rokoch chceme ale uz nieco ine. :-)
Odpovedať
Sardinia podla mna nie je velmi podobna Korzike. Sardinia je sucha ma malo zelene, kdez to na Korzike je pekna zelen, hory, a nadherne cista voda. Ale samozrejme kazdemu sa paci nieco ine...Zas na druhej strane Korzika je podstatne drahsia ako Sardinia. Vela stastia pri vybere spravnej dovolenky. ;-)
Odpovedať
Baby, takze som ostala zas 50:50 Sardinia alebo Lefkada. Chcem jemny piesok a cistu vodu a dobre podmienky na snorchlovanie...Sardinia ie pre mna istota krasnej dovolenky, ale laka ma aj ta Lefkada. Nikde neviem najst porovnanie tychto 2 lokalit navzajom...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?