Odporučili by ste last minute zájazd ako svadobnú cestu ?

Ahojte dievcata, chcem sa s vami poradit ci ma zmysel cakat na last minnute na svadobnu cestu alebo radsej si uz rezervovat svadobnu cestu v cestovke uz teraz? Prosim poradte, my totiz mame svadbu v lete v juli tak neviem co je lepsie. Vdaka za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali svadbu v juli a tiez sme rozmyslali, ci cakat na last minute, ale nakoniec sme si kupili zajazd uz vo februari first minute, takze sme mali 10%zlavu, a dobre sme urobili, pretoze po svadbe sme mali tiez vela starosti - doklady, vratit saty... nechcelo by sa mi stracat cas este hladanim lastminute dovolenky... Okrem toho ak mas predstavu, kam by si chcela ist, tak sa moze stat ze nic vtedy nenajdes - ani taky cas, ani taky rezort... tiez last minute je vypredaj poslednych izieb, ak je to vacsi hotel, alebo rezort - zostane vam len to, co na obrazkoch v katalogoch nie je, lebo je to prave hodne tej nizkej ceny... Ale mozes mat stastie, toto je len moj nazor...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som riesila toto iste /okrem toho neznasam last minute :)/, ja rada planujem sto rokov dopredu, ale minuly rok sme boli na last minute a prezili sme. ale na svadobnu by som sa nerada spoliehala na nahodu, takze som preventivne tiez zajednala dovolenku uz teraz. tiez by som nerada aby nebolo volne prave tam kam chcem ist.
Odpovedať
vdaka za rady, dievcatka, este sa chcem opytat ako to mate vyriesene po financnej stranke? Citala som niekde ze volakedy manzel pozyval na svadobnu cestu manzelku a pritom ani nevedela kam pojde - take mile prekvapenie, a teraz zevraj uz je skor na nich dvoch... len neviem ci je to aj s hradenim svadbonej cesty len zo strany manzela alebo nie? Vy to mate ako zariadene?
Odpovedať
My vlastne ani neviem, či nám čas na svadbonú cestu ostane a ak áno, určite to bude last minute. Nie sme fixovaní na žiadnu destináciu a tak mes minulý rok skočili miesto Kréty v Dominikánskej republike. Ja s last minute nemám žiadny problém a vôbec by mi nevadí rozhodovať o sv. ceste na poslednú chvíľu. Cestu si zaplatíme zo svadobných darov, takže spoločne.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame vsetko na vsetko, my uz mame taky chaos, raz ide nieco z mojho uctu raz z draheho. a rozhodne by som sa nespoliehala na nejaky clanok kde je napisane ze by to mal platit chlap. ja som o tom napriklad predtym nikdy nepocula. proste ako ste zvyknuti. teraz co, poviem drahemu ze no tak mily moj ale svadobnu ma platit chlap tak naval prachy? :-D takze by som to riesila tak ako riesite vsetko ostatne.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme vzdy boli na last minute a svadobna nebola vynimkou... vybrali sme si super a skvelo sme si oddychli... oatazne je len, ci musite odist hend po svadbe, alebo to ma cas trebars aj v septembri... potom sa nemas kam nahanat... mas cas pockat na dobru ponuku... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj toto som zvazovala ze kedy. ja som vramci setrenia najprv nechcela ist vobec a potom si hovorim ze neist na svadobnu? a hovori mi kolegyna ze mame ist hned po, ze to sa neda porovnavat keby sme sli neskor. ze si aspon uzijeme tu atmosferu ;) a ma pravdu. tak som sa nechala inspirovat 8-)
Odpovedať
aj ja mam ten pocit ze hned po svadbe ist na svadobnu cestu pretoze si aspon o trochu viac predlzime romanticke chvile a nevhupneme hned do bezneho stereotypu :)
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak nejak som to myslela. som sa nastvala, mam 39 dni dovolenky, tak to by bolo aby som si par dni nedopriala aspon na svadobnu :-D
Odpovedať
divoska a pre ktoru destinaciu ste sa rozhodli?
Odpovedať
Profilova fotka
no, more to nebude :-D ideme do rakuska do kopcov :-)
Odpovedať
my tiez zvazujeme last minute a to preto,ze nam to dokonca odporucili v cestovke...chceme ist na Kubu a pobehali sme uz vela cestoviek a vsade tvrdia, ze bude vela last minute-ov,lebo tam nie je prave ta najvacsia sezona v auguste, kedy mame svadbu...inak s last minute nemam ziadny problem, vacsinou dostanes to iste, a ked nie si rozhodnuta pre konkretny hotel, je to OK
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja sa pridávam k bihan, last minute si vyberáme každý rok až koncom augusta, začiatkom septembra. Zatiaľ to vždy dopadlo dobre, takže nemám dôvod meniť, a okrem toho neviem presne koľko nás vyjde svadba a tiež rátam so svadobnými darmi 8-) Svadobná cesta nebude hneď po svadbe, ale ani to mi nevadí, určite si to riadne užijeme :-D
Odpovedať
Práve som okukávala nejaké zájazdy do Tuniska a na last minute zaplatíme za pobyt na dva týždne okolo 530 eur... No neber to! 8-)
Odpovedať
kokos to čo tu riešite..... angera... nechapem, o čo ti ide, ved ked budete manzelia tak vsetko je spoločne teda aj peniaze....
Odpovedať
yukaya - tu sa riesi, ci ist na svadobnu cestu na first alebo lat moment, co bude financne vyhodnejsie..... a co sa tyka tych spolocnych penazi...musim ti ako pravnicka odporovat, to uz nie je taka samozrejmost, ako to bolo za socializmu ;-) teraz mas mnozstvo moznosti (ci uz podielove vlastnictvo od zaciatku manzelstva, alebo notarskou zapisnicou si vyhradis vznik bezpodieloveho spoluvlastnictva ku dnu zaniku manzelstva)...a nie je to vsade tak, ze nevesta a aj zenich pracuju a tak maju prijem a mozu platit veci so spolocnych penazi, lebo take neexistuju :-) ....a co sa tyka zvykov, je to vsade ine...napriklad snubencovi rodicia trvali na zvyku, ze prstene a svadobnu kyticu plati zenich a koselu s kravatou nevesta...nic zo spolocnych penazi napriek tomu, ze spolu zijeme uz skoro tri roky a mame spolocny ucet...takze to len tak naokraj :-D
Odpovedať
a co sa tyka terajsich last minute, tak banujem, ze nemam svadbu teraz, lebo su to fakt skvele ceny...ak viete o nejakej dobrej stranke s last minute, tak sup sem s nou.... :-D a co sa tyka kupovania last minute...tie ktore s tym mate skusenosti, kupujete cez net, alebo idete do cestovky, ktora ten last minute ponuka???????????
Odpovedať
My sem kupovali zájazd cez internet, ale vo Francúzsku, tak neviem, či ti to pomôže :-N
Odpovedať
Ahoj, mi sme si uz kupili first minute, mali sme 15 percent zlavu, a myslim, ze sa oplatilo. last minute by sme nesli nikam, ako minuly rok, stale sme to odkladali, az leto skoncilo. A tak mame po svadbe nejake akcie, kde chodime kazdy rok, festivaly, splavy, slavnosti, a potom na konci leta hor sa na svadobku. A plati sa, spolocne peniaze, hoci mame kazdy svoj ucet, viem, ze ked ja nieco vlozim do nasej buducnosti teraz, tak moj buduci potom, je to vlastne jedno, kto co plati. Hoci, sa priznam, prvych 50% zo sumy platil moj nastavajuci. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@espanola89 chod spamovať inde
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@espanola89 existujú aj vhodnejšie spôsoby ako spamovať príspevky v každej diskusii, skús internetovú petíciu ;-)
Odpovedať
Internetová petícia už existuje :-) len som Vás chcela o nej informovať :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?