Svadobná cesta 2011. Kam sa chystáte?

mi sa nevieme rozhodnut ale medzi egyptom a Phi Phi Island :-)
Odpovedať
1
2
7
Nedalo mi to a musela som si pozriet co je to za destinaciu teh Phi Phi Island. Ja odporucam to druhe...vyzera to tam nadherne. A egypt poslednej dobe zacina byt dost klasika takze myslim ze tam sa dostanete hocikedy. My este nevieme kde na svadobku ale chceme nieco neobvikle. Mozno nejaka exotika este uvidime ;-)
Odpovedať
phi phi ostrov sa nachadza v thajsku v tych castiach kde bol natacany film the beach s leonardom capriom nadhera ale v cestovke nam vravela ze tam casto prsi :-( potom tam je este jeden ostrov tiez z filmu blue lagoon aj tam je krasne sa vola Taveuni Island Fiji
Odpovedať
Profilova fotka
My sa chystáme buď do Medjugorje alebo na návštevu Ríma...tam poprosíme o šťastný život a zdravé detičky... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My by sme chceli Maledivy alebo Tenerife(tam sme uz boli,je to nadherny ostrov) :-)
Odpovedať
Na Tenerife aj my rozmyslame ist alebo aj ostrov Bol je krasny je vela miest krasnych len sa rozhodnut je tazke.
Odpovedať
my by sme chceli ísť na santorini :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak vam mozem odporucit,najlepsie je letiet z anglicka pretoze oni maju velmi lacne dovolenky a zaplatite urcite o polovicu menej ako cez nejaku slovensku agenturu,letenky do uk su neni drahe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Simcab - Santorini je uzasny ostrov - urcite neolutujete!!! a tiez suhlasim s Cuculiatkom - ja zijem v Londyne, ale ked porovnavam tie ceny dovoleniek na Slovensku a tu - je to velky rozdiel... my pojdeme na vtedy uz svokrinu svadbu do Australie a cestou sa zastavime niekde v Indickom oceane - Seychely, Mauricius alebo nieco podobne... Lenze to bude az 4 mesiace po nasej svadbe tak si skocime aj do Pariza vikend po sobasi na par dni ..... v decembri sa chystame do cestoviek....
Odpovedať
ďakujem pekne za rady, dievčatá ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
seyschely tam by som aj ja rada isla...to je velmi pekny ostrov :)
Odpovedať
:-) v medzugori som uz bola je tam nadherne same vodopady ciste more vtedy tam bol festival mladych
Odpovedať
Ahojte kocky.. Thailand je super..este som nebola, ale koho poznam kto tam bol, kazdy si vychvaluje! Najdrahsia na tom je letenka ale potom ked uz ste tam, vsetko je relativne lacne, aj na Slovenske pomery! My sa tam tiez chystame! Pozrite sa na rezorty v Phukete ako napr Anantara al. Sripanwa, ceny neviem ale obrazky su uuuuzasne ;) A v Europe, Grecke ostrovy jednoznacne! Na Fiji tiez casto prsi takze treba si davat pozor aby nebola prave dazdova sezona (maju dve do roka).
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my uvažujeme nad Kapverdami, alebo Egyptom, či Dubajom.. Kapverdy by boli jednoznačne, ale odrázda nás fakt, že v máji je tam studená voda dosť (cca 21stupňov) a dosť tam fúka.. Tak hľadáme teplejšiu alternatívu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Wera ja by som tiez rada isla do Dubaja ale nie na svadobnu cestu - jedna kamoska tam bola a sice sa im pacilo, ale neodporucala to ako svadobnu cestu... aj ked k turistom su mili a tak ale predsa len maju iste obmedzenia a na svadobnej ceste si predsa chces s manzelom uzit jeden druheho po kazdej stranke..... 8-) samozrejme je to len info z druhej ruky...
Odpovedať
Profilova fotka
chechnyan - :-D práve si mi pripomenula film sex v meste 2 :-D :-D uff, teda dubaj asi zo zoznamu škrtáme :-D:-D ale egypt by nemal byť v tomto taký prísny, nie? nevieš náhodou? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my rozmyslame nad greckom alebo tureckom, ale vyzera to skor na to grecko, lebo mojho draheho neskutocne laka :-) uz aj tento rok tam chcel ist na dovolenku, ale kvoli tym ich strajkom sme sa radsej rozhodli pre egypt... inac wera, isli sme tam koncom maja, uz vtedy bolo 37 stupnov 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
kitty, myslíš v egypte či na kapverdách? :-N 37 je supeeeeer :-D
Odpovedať
Profilova fotka
wera, v egypte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kitty fííííha tak super, to sa teším, teplúčko mi máme radi veeeľmi :-D a smiem vedieť kde ste boli? my rozmýšľame nad oblasťami Makadi bay, alebo Soma bay... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera, my sme boli v hurghade, na kraji mesta, nejakych 15 km od letiska... dovolenka bola super, ale strasne horuco, boli sme aj na vylete v luxore, ale tam v tych letnych mesiacoch velmi neodporucam, lebo tam bolo viac ako 40 stupnov, ja som tam skoro skolabovala. inac som pocula, ze v makadi je krasne, bola tam moja sesternica s rodinou.
Odpovedať
v Makadi bay je uzasne - odporucam !!!!
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, ak sa chystate na exotiku, tak jednoznacne ako hovori cuculiatko, cez UK. My sme boli hned po svadbe na Maledivach a bolo to uzasne. My sice zijeme v Irsku, ale sli sme tiez cez anglicku cestovku (aj minuly rok do Dominikanskej Republiky) a jednoznacne exoticke dovolenky vas vyjdu ovela lacnejsie ako zo Slovenska...to uz nehovorim o urovni sluzieb, ktore dostanete cez SK ceskovku (otras) a ake dostanete cez UK cestovku (my sme sa citili fakt ako krali). Takze exotiku jednoznacne cez UK.
Odpovedať
Profilova fotka
srdiečko2011 aj kamarátka tam bola a hovorila že úplne úžasne bolo, že krásne čistučké more, kľud a hotel kde boli mi tiež odporučila, tak nad tým usilovne premýšľame :-) ale videla som aj ponuku na Soma bay a tiež to vyzeralo fajn :-) ale asi dáme na odporúčania :-) a smiem vedieť v ktorom hoteli ste boli? zbieram referencie :-N
Odpovedať
polynezia je tiez super ale draha :-(
Odpovedať
Profilova fotka
uuuufffff tak to mate krasne typy na svadbnu cestu..... pre mna to nie je az take dolezite, potesim sa aj niecomu menej narocnemu, my mame radi hory, tak rozmyslam nad "noc na lomnickom stite" a potom potulky po tatrach :-)
Odpovedať
My sa chystame k strbsemu plesu na jar. uz teraz sa velmi tesim na hory, turistiku a proste romantiku. :-)
Odpovedať
seychelly paradise http://www.youtube.com/watch?v=iDVQMu...
Odpovedať
Profilova fotka
Mojim snom je vidieť Kubu, lebo sa vraví, že kto chce ísť na Kubu, mal by ju vidieť za Fidela Castra, pretože už nikdy nebude taká krásna a protipólová...ale to by sme museli na svadbe véééĺa peniažkov vyzbierať :-D . A ke´d spomeniem Maledivy, môj drahý mi na to vždy povie: " A keď nám potom príde účet, budeme mať Veľké divy." :-D . Tak sa snažím pretlačiť Sicíliu, ale bojím sa, že tak bude špinavé more, pretože mi to skoro každý sprotivuje.
Odpovedať
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
svetlankaaa, maledivy vrelo odporucam a musim povedat, ze nemusia byt nutne drahe. Ked sme porovnavali ceny exotiky s cenami krajsich hotelov v Europe (s krajsou plazou), tak to nebol az taky rozdiel. Skuste popozerat nemecke cestovky.
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?