Svadobná cesta a zmena mena

Profilova fotka
Caftte babenky, skusenejsie mi budu urcite vediet poradit, uz mame potvrdeny termin sobasa na jul-polovicka, radi by sme sli na svadobnu cestu koncom jula, alebo v auguste, dnes nam pani na matrike oznamila, ze si musim zmenit meno do mesiaca (co je logicke...), o svadobnej ceste mame predstavu, letenky by sme si mali kupit najneskor januar/februar..Ale, ako je to teda s tym mojim menom? Bude to ok, ked si hned po svadbe zmenim, ale na kupenej bude ine, ako v obcianskom? Ci ako ste to riesili? dakuuujeeeem velmi pekne za akukolvek radu :)
Odpovedať
Zdá sa mi že už to tu raz baby riešili niekde som našla takú tému a mne sa vidí že potom asi aj kópiu sobášneho radšej mať pri sebe a občiansky už budeš mať zmenený asi alebo aspoň ten papier že je v procese výroby tak aj ten so sebou. Ale najlepšie asi keby si zavolala na políciu kde to u vás vybavujú a priamo sa spýtala tam lebo nie som si istá či to bolo takto
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem skvely napad, @minulagreg :)
Odpovedať
Profilova fotka
daj si letenku uz na nove meno, ked vies ze dovtedy budes mat uz novy obciansky. to je najlahsie, ja som to tiez tak spravila.
Odpovedať
Profilova fotka
Letela som na stare meno a stary pas a uplne v pohode
Odpovedať
@baryllkovci nie je začo :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?