Svadobná cesta- Albánsko

Ahojte, hľadám niečo exotické, kde by sa dalo aj vylihovať na pláži, ale zase aby to nebola nuda, máte niekto skúsenosti s Albánskom? Alebo nejaké ďalšie tipy? :) Vďakaa
Odpovedať
Profilova fotka
ahooj, no podla mna Albansko nie je nejaka exotika, ale bola tam moja znama uz 2 krat a mozem povedat, ze si dost pochvalovala...zalezi aj natom co od toho ocakavas...ja osobne odporucam Grecko, Turecko...mam vyborne skusenosti :)
Odpovedať
ja odporucam Spanielsko, blizko Barcelony, perfektne a cenovo tiez v pohode:)
Odpovedať
Profilova fotka
@sim14 taktiez skor to turecko, tam sa da aj pobehat a aj vylehovat na plazi:-)
Odpovedať
@nikus296 tak je to podla mna trosku ine, aspon ja nepocuvam, ze tam ludia chodia casto...a vraj nadherna krajina ...a znama bola kde, ak sa mozem opytat?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak nepovedala by som zrovna, ze Albansko je exotika ani neviem co by tam cloveka lakalo, pobrezie je ovela krajsie na inych miestach. Inak ako nieco exotickejsie odporucam Sri Lanku, Kambodzu, Thajsko alebo Malajziu
Odpovedať
@sim14 ak hladas aktivnu netradicnu dovolenku, ja nedam dopustit na Kenu. Su tam prenadherne biele plaze a v kombinacii s ubytovanim na safari je to idealna volba. My sme v noci ani oko nezazmurili, kedze sme byvali v stane a okolo rucali levy, prislo stado slonov, nosorozec, antilopy, zirafy... To prostredie a priroda si nas doslova podmanili. Ubytko na safari je na vysokej urovni, cize aj stany su podmurovane, s vlastnou sprchou, toaletou a double bed. Da sa to cele zorganizovat na vlastnu past, ale ponukaju to standardne aj cestovky, ak si chces usetrit pracu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sim14 to uz si vobec nepamatam kde presne bola...ale pokial hladas exotiku, tak ako tu baby pisu, Azia je urcite vyborna volba :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?