Svadobná cesta bez dieťaťa

Aký máte názor na to ? Ja som ešte pri mori nebola, čiže to bude premiéra aj pre mňa. Pôjdeme na 7 dní, no neviem si predstaviť ísť tam bez dcérky. Už to máme síce dohodnuté, že bude u babky a pôjdeme bez nej, ale chytá ma panika a strach. Všetci mi hovoria že potrebujeme byť s manželom trošku aj osamote, oddýchnuť si, a dcérka tiež potrebuje byť aj s niekym inym ako stale so mnou ( aby si velmi nezvykala iba na mna), ale bude mi veľmi chýbať. Bolo by ťažké ísť tam s nou , kedze nas caka 4 hodinova cesta busom ( aj s prestupom ) a potom letisko, let vyse 2 hodin, transfer atď. A poznám ju, viem že by sa necítila dobre, spať by nevedela, a viem že by bola nekludna, plakala atď. Taktiež pri mori by sme museli byť iba kratko, potom znovu s nou do hotela, a hlavne vecer o 9 uz spi. Dcerka bude mať čoskoro rok. Ale je mi ťažko na druhej strane. Preto som zvedavá, ako ste to riešili, alebo ako by ste to riešili vy ? Poprosím hlavne už MAMKY. Sama z vlastnych skusenosti viem, že som na to mala tiež iny pohľad pokial som dieťa (s ktorym som kazdy den vkuse ) nemala. A taktiež poprosím bez komentárov ako - načo ti bolo dieta pred svadbou, nemali ste mať a pod. Snáď už tak inteligentne ženy ste , aby ste také blbé komentáre nepísali. Ďakujem :-)
Odpovedať
Ahoj :) Nerob paniku :) My sme boli prvy krat bez maleho na 2 noci na wellnesku ked mal 3 mesiace :D prezil,aj babka to prezila :) Neda sa stale len mamu robit,predsalen sme v prvom rade zeny,ano poznam aj take co bez dietata nikde neboli ani na nakup snad a dieta ma 10rokov.Poviem ti nic moc.Pokial sa ti ma kto postarat,ani to neries,ano ta panika je tam vkuse,aj jasom mame pisala kazde 3h,ale potom ma poslala do prdele,ze ved aj jasom pri nej prezila,tak ze chlapcek to da tiez 😂.Teraz ozaj kazdy mesiac chodi maly k mojej mamke na 2 noci a my name rande😁.Tak sme sa dohodli,aby sa to neprehanalo:)
Odpovedať
Ahoj, určite by bolo dobré, keby si dcérka pomaly zvykala na to, že bude len s babkou.Postupne ju privyknúť na novú situáciu, aby potom neplakala, že jej chýba mama. Určite by som ju u babky nechala na 1-2 dni aby si zvykla, že chodíte preč a potom tento interval predlžovať. Neviem, ako často býva s babićkou., Doležité je aby si na seba riadne zvykli, aby nebola pre ňu cudzí človek. Je to asi dosť individuálne, sú deti, ktorým to moc nevadí a sú deti, ktoré sú príliś naviazané na mamy. Takto to rieśila švagriná, keď musela ísť do nemocnice a švagor musel ísť na služobku, takže bol malý niekoľko dní len s babkou.
Odpovedať
@kikuska4446 ked vies, ze by to nebolo pre nu dobre, ze by taku dlhu cestu zle zvladala naco potom ju zo sebou nasilu brat? u babky jej bude istotne dobre, neboj sa nic. je dobre do buducna ak si cim skor zvykne na to, ze nebude stale pri tebe. :-) ;-)
Odpovedať
Bez dietatka. Ked mate taku moznost tak to vyuzite, oddychnete si a aspon sa povenujete jeden druhemu. Pri dietatku tolko casu na seba nebudete mat ;-)
Odpovedať
@kikuska4446 je uplne prirodzene, ze sa bojis o nu, ked ju mas stale pri sebe. ale kludne chodte bez malej, babka sa predsa postara, vsak vychovala aj vlastne deti nie? ;-) hned si to inak uzijete, ked budete na dovolenke iba jeden pre druheho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vobec sa nestresuj, a uzi si to. Nam, mamam, je v pripade odlucenia od nasich deti horsie, ako nasim detom. Ver mi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Niektorý túto možnosť nemajú, že im má deti kto postrážiť. Buď rada že ty tu možnosť máš a môžeš sa na svadobnej ceste venovať iba manželovi. Keď sa vrátiš domov pri malej už toľko času zasa nebudeš mať :) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hananevesta Ale z dietatom to tiez nemusi byt zly napad :)
Odpovedať
ak vies ze ti bez nej bude tazko zober ju zo sebou ;-) lepsie akom keby si bola celu dovolenku smutna a neuzit si ju iba skrz to ze ti chyb dcera :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikuska4446 Ahoj. Podľa mňa dcérku máš ešte maličkú na 7 dňové odlúčenie. Moja má 16 mesiacov a určite by som bez nej nešla, lebo ja by som si jeden celý týždeň bez nej nevedela predstaviť. Pre mňa by to nebol oddych s manželom, keďže moje myšlienky by boli stále s ňou, aj keď viem, že by bolo o ňu dokonale postarané. Ak by to mal byť pre teba viac stres ako oddych, vezmite ju so sebou. My sme boli s našou, keď mala rok v Prahe. Tiež to bola dlhá cesta autom, ale zvládla to. Tiež zvažujeme svadobnú cestu, ale určite spolu s ňou. Aj tvoja dcérka to bez vás prežije, určite bude o ňu dobre postarané, ale na čo ju aj seba stresovať odlúčením.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Nemyslim si, ze bude lepsie ist bez dcerky, ked sama citis, ze ti proste bude chybat a bude lepsie ak pojde s vami :) Rob tak ako citis, vela deticiek cestuje od malinka s rodicmi po dovolenkach aj dlhe hodiny, zvladaju to, podla mna sa nemas coho bat :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
neviem, no je asi na čase, aby si zvykala byť aj s niekým iným. nevieš proste čo sa môže stať a budeš potrebovať aby ti ju na pár dní postrážili. to, že ti bude chýbať je podľa m§a prirodzené, ale veď jej zavoláš. možno to je posledná dovolenka, ktorú môžte stráviť osamote
Odpovedať
Nemaj strach a chodte aj bez nej. Dieta sa velakrat boji ovela menej ako matka :) Uzite si iba jeden druheho, doma pri dietati tolko casu uz na to nebudete mat :) ;-) :-)
Odpovedať
pripájam sa k väčšine a tiež som toho názoru že choďte aj bez nej. ver že nebudeš ľutovať. možno prví deň alebo dva ti bude smutno ale potom si na to zvykneš že proste malá nieje pri tebe. však keď je to len na pár dní tak podľa mňa nemáš ani nad čím rozmýšľať :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?