Svadobna cesta- Kam

Ahojte baby, chcela by som isť na dovolenku po svadbe (svadobna cesta), svadbu mame 8.8.2015.... a na dovolenku isť niekedy po 15.8.2015 nejaké tipy? Odporučenia cez akú Cestovnú agentúru isť? rozmýšľam nad Španielskom, all inclusive.....LAST MINUTE, ale možno aj GRÉCKO? TALIANSKO.. poprípade CHORVÁTSKO...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my chceme tiez ist bud spanielsko alebo taliansko chceli sme aj grecko ale tak sa zda ze to tam krachuje tak radsej nie a tak asi skor spanielsko hoci je drahsie ale asi je to posledna sanca dostat sa tam lebo potom uz skor sa dostanes do chorvatska ked s detmi a tak. Takze chceme nieco specialne a skus kancelariu Franka tour priatelov brat bol na svadobnej na sardinii a vyslo ich to cca 1200 s letenkami :) samozrejme pytajte aj nejake novomanzelske zlavy treba vyuzit
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuly9941 Dobrý deň, sme Vám rady k dispozícii :-). Všetky menované destinácie máme precestované a veľmi rady Vám poradíme s výberom. K dispozícii máme odlety z Viedne, Bratislavy, Sliača a Košíc, záleží samozrejme aj od konkrétnych termínov. Prehľad last minute ponúk s konečnými cenami nájdete na: http://goo.gl/GCNkvA Vami spomínané Špnielsko je krásna destinácia na svadobnú cestu, odporúčame Andalúziu - najmä ak radi spoznávate okolie. Pozrite si aj naše ďalšie tipy na http://www.elitetours.sk/tag/honeymoon/. Prajeme ešte krásny deň!
Odpovedať
pre nás odlet z Košic by bolo najideálnejšie,
Odpovedať
Profilova fotka
Portugalsko je velmi pekne - Faro krasne letovisko, dobre jedlo, vino a krasne okolie
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuly9941 Kontaktujte nás prosím do IP, radi Vám vypracujeme ponuku presne pre Vás :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My ideme sem :) http://www.victorytravel.sk/www/zajaz...
Odpovedať
Profilova fotka
@elenaz85 vyber destinacie hodnotim na jednotku :D vybrali sme si rovnaku, len zvazujeme este cestovku, mate nejake skusenosti s victorytravel?
Odpovedať
Profilova fotka
baby pozerala som ponuku tej cestovky ktoru odporucate, ponuka je skvela ale naozaj su taky spolahlivy? nie ze pojdeme na svadobnu cestu a domov sa uz kvoli skrachovanej cestovke nedostaneme
Odpovedať
Profilova fotka
@misfiska áno su my sme boli cez nich na svadobnej ceste a mozem len odporucit vzdy je priparveny dobrý program vidis kus krajiny nie len plaz a inych turistov a vela sa aj dozvies :) my smke boli velmi spokojný a aj ceny maju primerane su to fantasticke spomienky na nasu svadobnu cestu :)
Odpovedať
@tinusik20 my sme boli teraz v španielsku-andaluzia,odporučam
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som chcela ísť na nejakú exotiku pekne ďaleko, ale môj nastávajúci má strach z lietania a už roky preferuje Chorvátsko vlastným autom. Tak nakoniec asi pôjdeme do Chorvátska na 3-4 týždne a vyjde nás to možno ešte lacnejšie než jeden týždeň na nejakom exotickom mieste. Ale snáď raz aj to bude ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misfiska ano su victory su fakt seriozny a ked si ozries tie ceny nie su ani taký drahý za takú exotiku to nie je vela penazi :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fankis ukazovala som to drahemu a vidiet ze aj jemu sa to zapacilo este musim pouzit zenske zbrane a pojdeme cez victory na svadobnu cestu niekam do teplucka a k vode
Odpovedať
Profilova fotka
Formentera? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@misfiska skus mu ukazat diskusiu a hlavne ponuku od victory travel mozno sa chyti ako moj a zenske zbrane nebude treba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 ako ste isli na Formenteru? Nenasla som ziadne priame lety, aspon nie z UK.
Odpovedať
Profilova fotka
@sunnyke My sme neboli, ale chceme, myslím, že sa letí na Ibizu a odtiaľ loďou:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liuska57 ja som sa k victory dostala vdaka mojej svadbe :) sliedila som tu a hladala veci a diskusie a nasla som ich a ta ponuka je skratka super a ked som videla havai tak to bolo jasné ako facka ze tam musime ist :)
Odpovedať
Profilova fotka
@elenaz85 v podstate aj ja ale hladala som názory na nich a nasla som len dobre veci :)
Odpovedať
Odlozte to na september, nechodte v najvacej sezone... Z BA sa uz lieta aj na Sri Lanku, je to raj. Najlepsie hotely su Aitken Spence, Jetwings a Cimnamon (siete).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?