Svadobna cesta + kramy

super..uz pol roka mame dohodnutu svadobku a teraz co nezistim sa mi tak posunuli kramy ze akurát navtedy :( je nieco okrem liekov norethisteron co by pomohlo? bojim sa ze mi to tak rozhadze cyklus a nakolko sa chceme naucit ratat plodne dni + merat teplotu tak to uz budem uplne vykolajena a ci nam to nepokazi cele ratanie potom a tak. Vdaka za rady :)
Odpovedať
@granulka pokial neberies antikoncepciu, co asi neberies (tam by si neurobila prestavku medzi baleniami), tak sa radsej porad s tvojim gynekologom. Aj tak budes musiet si ist po recept :-)
Odpovedať
@marienkakf mam uz balenie doma :) a neberiem HAK len rozmyslam ako to ovplyvni to ratanie dni ci meranie bazálnej :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka noretisteron ti nerozhadze cyklus, teda by nemal...len posunie menstruaciu a potom to pocitas normalne od prveho dna menstruacie, ako prvy den cyklu...tieto lieky mne osobne ovulaciu nijako neovplyvnili...ani v case, ked ich beries na oddialenie (co je tesne pred koncom cyklu) nesposobuju plodne dni...(pokial nemas nejak zvlast problemovy, nepravidelny cyklus, alebo neberies ine lieky..)
Odpovedať
@laura1804 jejda dakujem moc toto som potrebovala pocut :)
Odpovedať
mám pre teba dobrý tip - nainštaluj si appku do mobilu... WomanLog, alebo aj inú. Tam si presne zadáš koľko ti trvá menštruácia, aký máš cyklus a ono ti to vyráta plodné dni a ovulku ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@kristulkamarulka ale iba pokiaľ ju máš pravidelnú.. Pokiaľ nie, spriemeruje to a je ti to na prd, lebo ovulu môžeš mať posunutú aj o týždeň každý cyklus :-)
Odpovedať
@beckie ja som teraz našla nejakú novú appku na vypočítanie ovulácie. a pekne ti upravuje podľa tvojho zadania menštruácie. Dokonca ti to vyznačí kedy sa máte snažiť ak chcete chlapca a kedy chcete dievča :-D . Zatiaľ do vyznačuje dobre menštruáciu, dám vedieť, keď vyjde aj ovulácia a zadarí sa :-N
Odpovedať
@kristulkamarulka veď hej ono označuje..ale keď má niekto raz 27 dňový cyklus a potom 38 dňový a potom 42 dňový, tak štvrtý cyklus ti spriemeruje a v strede dá ovuláciu, čo vôbec nemusí byť pravda.. Pokiaľ je cyklus pravidelný, tak je to super vec ;-) ja ho našťastie pravidelný mám takže appka spĺňa účel :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?