Svadobná cesta na Kubu - poradíte hotel, cestovku?

Ahojte, plánujeme svadobnú cestu na Kubu niekedy v novembri. Viete poradiť nejakú cestovku / hotel ? Najlepšie Varadero :)
Odpovedať
Profilova fotka
keby som ja mala ísť na Kubu, tak by som rozhodne nechcela ostať len na jednom mieste, ale "nasať" jej atmosféru odvšadiaľ - rozhodne by som šla cez BUBO :) robia poznávačky po celom ostrove a je to síce drahšie, ale isto by som Kubu chcela zažiť, nie iba preležať na pláži :) ak chcete úplne oddychovku, tak to by som riešila na vlastnú päsť - zohnať lacné letenky a cez booking podľa recenzií dobrý hotel :)
Odpovedať
Profilova fotka
presne to zalezi od toho ako si svadobnu cestu predstavujete ;)
Odpovedať
ja som bola cez Satur ale bol to december/januar a bola to kombinacia poznavacky a pobytu a mali sme uzasnu Kubanku sprievodkynu ktora hovorila Cesky! bolo to ale v 2010 cca este..
Odpovedať
Ahoj, my sme boli na kube/varadero minuly rok na prelome nov/dec., nasli sme si najlepsiu cenu na stranke airstop.sk a potom sme oslovili jednu cestovnu agenturu, a hoci mali v ponuke ine pobyty na kube, dorovnali nam cenu z daneho portalu a isli sme cez nich ako sprostredkovatela, ale vlastne cez neckermann (nemecky). Pokial ste dobrodruzne duse, urcite sa da ist aj tak ze si kupite letenky na varadero, zoberiete si z letiska taxik do centra varadera, poprechadzate sa a najdete blizko plaze ubytovanie v sukromi u domacich, na ubytko v hoteli by som sa ale na vlastnu past nespoliehala a uz vobec nie cez booking, aspon nam sa nic takto nepodarilo vopred najst vzhladom na rezim.. Dokonca aj ked som skusala pisat mail do nejakeho hotela tak sa neozvali, preto sme volili istotu a cestovku. Keby si nieco potrebovala poradit, napis spravu kludne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj, tak ako? boli ste uz Lenka? my ideme bud. tyzden cez airstop.sk do Varadera
Odpovedať
Profilova fotka
Ak este nemate vybrany hotel urcite odporucam Melia Las Americas. Je to jediny Adults Only resort na Varadere. Boli sme tam práve na svadobnej ceste a bolo vynikajúco :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?