Svadobná cesta na Maledivy. Poraďte cestovnú kanceláriu

Ahojte dievcata! Rada privitam hocijake rady co sa tyka malediv. Ktore cestovky odporucate na tuto destinaciu? Alebo kde zohnat letenku okrem pelikana a condora? Pekny vikend! :-)
Odpovedať
1
2
10
Ahoj freya nasi boli na maledivoch par rokov dozadu tusim cez Leonardo.ale nie som si ista...kazdopadne ich vychvalili ako raj na zemi... az na to, ze ostatni turisti zo SR ich prave nenadchli :-( my radsej tiez chodime s rakuskou cestovkou ako slovenskou...
Odpovedať
Ahoj Katalienka, :-) Daky za infosky, nevedela som ze aj Leonardo ma tuto destinaciu. Ja som zatial nasla norsku cestovku, ktora nam zabezpeci ubytovanie za vyhodnu cenu. Ale letiet by sme chceli z Viedne alebo BA, hned po svadbe, nie vratit sa najprv do Oslo. Rakuske cestovky maju omnoho vyssie ceny v porovnani zatial. Asi zalozim forum ktore nazvem letenky.
Odpovedať
S Leonardom som hovorila. Bola som dost sokovana tym, ze mi tvrdili, lebo ma musia sklamat s mojim rozpoctom. Vraj potrebujem 300 000sk ak chcem maledivy 14 noci 4* na 2 osoby. TAk to je taka sprostost az to boli. Poslala som im pekny mail na spat. Jedine koho by som odporucila kockam co su na Slovensku je cesky Rudolfreisen. Maju normalnejsie ceny, ok rezorty. Po dlhom hladani som zistila, ze nam sa oplati letiet s norskou cestovkou. Uz cakame len na odpoved ci maju miesta v nasom termine. To bude veget.. 8-)
Odpovedať
prave som ukecavala draheho na maledivy, ale on ze co budeme robit na ostrove 100x200 metrov :-S v podstate ma trochu pravdu, "aky je vas akcny plan"? budete sa potapat a uzivat si novomanzelske radovanky? teda, sorry za takuto blbu otazku...
Odpovedať
budeme sa potapat, snorklovat, island hopping, masaze spa center, relax, a vyvalovanie sa, kazdy hotel ma rozne ine sporty.. nas ma jet skiing a water skiing,sailing a tenis .. ideme na 2 tyzdne ale do 2 rozlicnych hotelov po tyzdni. prvy tyzden sme na rezorte ktory pozostava z 2 dlhych ostrovov.
Odpovedať
to uz znie lepsie. tak sa mu to pokusim "naservirovat" takto ;-) dik
Odpovedať
Ivanka, tak ako? velmi zalezi aj od rezortu, ktory si vyberiete. precitaj si reviews na tripadvisor.com ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
freya, tak trošku ti závidím (ale nič v zlom), pretože Maledivy sú môj jediný sen, ktorý sa mi ale zrejme nikdy nesplní ;-( Inak aj ja som Maledivy našla v cestovke Leonardo...a viac mi nebolo treba...tie ceny :-(
Odpovedať
freya: vyzera to dobre. ;-) vcera sme prebrali vacsinu destinacii, a kedze ofrflal Kubu, Mexiko (hurikany) Karibik (ani neviem preco), Mauricius sme vylucili, Europu nechceme, a tak dalej, nakoniec vyhlasil ze su mu Maledivy predsa asi len najsympatickejsie. Ale rezervovat to zatial nemozem, bude to asi last minute. My by sme chceli ist az cca 19.9., to uz budes naspat, vsak? tak mozes potom zreferovat :-) ozaj, date sa ockovat na tu odporucanu hepatitidu A?
Odpovedať
Leonardu som napisala skaredy mail. Nech sa na mna nehnevaju, ale chceli 2 krat tolko ako ine cestovky a s nafigu vyberom hotelov. To mozu skusat na inych.. Last minute mi nechceme, lebo nemame cas cakat na nieco co sa objavi vo Viedni, ked nam utekaju dni z dovolenky. Takze letime 1.9 z norska. a spat do oslo 15.9. Ak budem mat cas byt online, tak ti poradim. O ockovani som este nic nepocula.
Odpovedať
presne, a slovenske cestovky ponukaju vacsinou len s ranajkami...to sa urcite neoplati. nie su ziadne povinne ockovania, kukni na http://www.medicus.sk/icesty.htm len odporucane. pre istotu este checknem draheho tetanus a polio, na SK je to samozrejmost, ale tu nie!! spytaj sa tiez tvojho.. my by sme chceli letiet bud z Berlina alebo z Leipzigu, to mame najblizsie. rezervovat este nemozem, peniazky budu az cca o 2 mesiace, ale myslim, ze to bude v poho.
Odpovedať
My nechceme all inclusive.. je to zbytocnost na maledivach. Tak to si mozme vybrat kazdy den novu restauraciu. Nakoniec zistis, ze to all incl. nebolo teoreticky tak ci tak. A rezorty co ponukaju all incl. su vacsinou na maledivach tie horsie.. ziadne dobre skusenosti odtial nevyplyvaju. Vsetky staznosti pochadzaju prave z all inc. dovoleniek.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ano, ale tie restauracie su dost drahe. ja som rozmyslala hlavne nad polpenziou alebo plnou penziou... aj ked skusenosti z mojich dovoleniek hovoria ze vacsinou nemam na obed vobec hlad...
Odpovedať
ide o to aby si nakoneniec nepreplatila ... ked za all inc.zaplatis extra a na mieste zistis, ze to vlastne neni all incl taky ten klasicky ako pri inych destinaciach. Aj ked mne cestovka napisala vselico co je v cene, skutocnost je ina a musis sa stazovat a vytasit penazenku tak ci tak. Zbytocne myslenie co bolo povedane a co nie.. staci si precitat fakt reviews.. no a potom poznat Larineho Guya. :-)
Odpovedať
a vy mate teda iba ranajky? Mr. Guy je z norskej cestovky? takeho tu asi nemame :-|
Odpovedať
Nie nie.. Lara1znk co je tu na fore, jej drahy pracuje s takymi zalezitostami. Zato to tiez viem.. nechcela som jej verit, ale po citani internetu a skusenosti inych som zistila , ze to je pravda. My mame ranajky v cene, to ma kazdy jeden hotel na maledivach. Bez rozdielu. Ostatne si vyberieme samy podla nalady. :-)
Odpovedať
no jo. tak mam pocit, ze mam do septembra co zistovat. :-( :-S som si myslela ze najdem nieco sympaticke, relativne lacne a hotovo... prezradis mi este vase ostrovy a hotely? kludne do IP. daakujeeem
Odpovedať
Inak co sa tyka cien, tak s takouto dovolenkou treba vzdy priratat dost velku rezervu. Skor plus ako minus.. Tiez sme chceli aby sme urcite byvali aspon tyzden na tych water bungalows.. ziadna cestovka s last minute ti to nemoze garantovat. No a keby sa to rezervovalo vopred, ponuka bola tiez chaba a predrazena. My ideme s touto cestovkou: http://www.selecttravel.info/sitecore... Maju fakt special deals s hotelom.
Odpovedať
takze ti usili dovolenku "na mieru" to je super. ale je to pridaleko, aj keby sme mali letiet z Kodane, tam maju tiez pobocku. dik za ten advisor link, idem sa "vzdelavat".. zatial mam na to dost vela casu, aspon sa budem o to viac tesit. ;-) nejako to hadam vymyslim.
Odpovedať
so sky europe je to BA -Kodan za 3000sk tam aj spat.
Odpovedať
freya a na kotry konkretny ostrov idete? My tiez uvazujeme o maldivach, ale ja som ochotna tomu dat tak 100 000 pripadne 120 000,- uz pre oboch spolu. Kolko to vychadza Vas? Kludne mozes aj do ip. Dakujem
Odpovedať
tak na tu cenovy hladinu sa da zmesit s last minutom alebo potom este skusit Meeru island s rudolfreisen. Tieto sumy co ty uvzdzas rataj ale v ceskych korunach.
Odpovedať
Poslala som ti Ip Ama...
Odpovedať
hej, ale aj tak by nam to komplikovalo situaciu...ba-kodan-maledivy-kodan-ba-nemecko.. :-o ebo tyzden po svadbe musime druhy krat oslavovat tu v DE a potom sup na svad. cestu odtialto. ale aj tak velke dik za pomoc :-)
Odpovedať
Ono to nevychadza nejak spesialne lacnejsie.. maju len ine rezorty.
Odpovedať
ta stranka je fakt zaujimava, nie su maledivy ako maledivy ]-( skusenosti niektorych turistov su fakt otrasne :-(
Odpovedať
Citala si niekde o tom aj ty? =-)
Odpovedať
my sme boli na maledivach na predsvadobnej ceste, a bolo tam nadherne, venovali sme sa jeden druhemu a vobec nam nevadilo,ze ostrov boli malicky, daju sa robit vylety aj na ine ostrovy, a dokonca aj na uplne opustene. Dovezu vas tam, nechaju jedlo, pitie, a v stanovenu hodinu pre vas pridu! Raj na zemi!!!! vrelo odporucam!
Odpovedať
kamaratka bola na Maledivach a hovorila, ze v ziadnom pripade nie polpenziu alebo dokonca bez jedla! Vraj je tam jedlo straaaaaaaaasne drahe, len flasa vody stoji cez 2 dolare, ci tak nejak...
Odpovedať
to som pocula aj ja , ze na male divy iba all inclusive ;-)
Odpovedať
1
2
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?