Svadobná cesta na Maledivy

Ahojte. BOli ste niektorá na svadobke na maledivách cez anglickú cestovku? Pocula som ze je to lacnejsie. Mate s tym niektora skusenost? Da sa to kupit aj zo slovenska alebo su potrebne nejake anglicke doklady? Pripadne odporucte nejaku cestovku. Dakujem :)
Odpovedať
Bola som v Turecku s casiddytravel.ie. Vsetko som objednavala online. Potrebovali cislo pasu a zakladne informacie. Ale ja zijem v Irsku. Neviem ci sa ti to oplati letiet do GB a stade niekde inde. Potom cestovne poistenie chces ako zariadit? Kazdopadne pozri rating agentury. Skontroluj hotel cez tripadvisor. Citaj co tam pisu hostia.Toto so nasla prve http://www.turquoiseholidays.co.uk/ho... daj si vypocitat cenu. Len pozor na krajiny kde su potrebne viza!!! Oni sa tu o to nestaraju kedze maju ine vizove podmienky. Mam kamarata co nepouziva cestovky. Vsetko bookuje online. Najde hotel bookne ho na ich stranke a najde najlacnejsi let. Aj ked som to skusala a niekedy je cestovka lacnejsia ako toto.
Odpovedať
@rheuska dakujem ti velmi pekne. Zatial som to velmi neskumala, ale iba citala na forach a nasla som ze je to ovela lacnejsie ist na dovolenku napr. cez anglicku cestovku. Aj keby sme mali letiet do anglicka tak by to nevadilo. Inac to co si nasla sa mi zatial velmi paci. Dakujem
Odpovedať
A aké zvykne byť počasie na maledivách na prelome júla a augusta? Čítala som tu na fórach, že to je obdobie dažďov a sezóna sa začína niekedy v októbri až novembri
Odpovedať
Profilova fotka
Na Maldivy prichádzajú podľa štatistík dažde v júni a trvajú celé leto, avšak vzhľadom na letné prázdniny tam cestujú turisti aj v týchto mesiacoch a i z našich skúsenosti vieme, že tam pršalo minimálne. Počasie je však nevyspytateľné a nikto ho nedokáže predpovedať, nieto ešte zaručiť.
Odpovedať
My sme tu boli na svadobnej ceste v marci a pocasie bolo slnecne az na posledny den, ale aj napriek tomu, bolo tam velmi teplo a pekne. Mozem len odporucit, lepsie sme si vybrat nemohli a rovnako mozem odporucit aj cestovnu kancelariu Travel & Business Centre, velka spokojnost:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. My sice nejdeme na Maldivy ale ideme cez anglicku cestovku na Kubu a pred rokom sme boli v Dominikanskej. Urcite sa cenovo oplatia viac ang cestovky. teraz idu aj s nami par ludi zo slovenska a s letenkami do ang a plus dovolenka vychadza okolo 1000 eur(tak zalezi aj ako natrafis na cenu v cestovke) ale ked som pozrela tento isty datum zo Slovenska ten isty termin tak to pod 2000eur neslo.My sme bookovali cez Thomascook.co.uk ale tam je problem ze platbu neurobis zo slovenskoho uctu. napr. my mame viza v cene a platia normalne aj pre nas lebo mame rovnake podmienky pre vstup na kubu ako nag , ale zas to je rozdielne vzdy si to treba overit na danej ambasade.Ak by ste chceli niekto viac stranok v ang na dovolenky tak napisem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?