Svadobná cesta na Mauríciu - tipy a rady

Ahojte. Boli ste niektorá alebo sa chystáte na dovolenku, svadobnú cestu na Maurícius? Budem vďačná za názory, cez akú cestovku ísť, do akého hotela...ďakujem :)
Odpovedať
@siminz Ahoj my sme boli na mauriciu dva tyzdne dozadu....bolo to uplne uuuuuzasne.....isli sme cez airstop....ale aj reisen ponuka presne take iste zajazdy....my sme boli v beachcomber dinarobin.....ale zalezi od vaseho rozpoctu....odporucam dat si polpenziu minimalne....v hoteloch je cena za jedlo premrstena....ludia tam su uzasniiiii...a je tam neskutocne vela veci co robit...taxik je tam strasne lacny.....preto odporucam pozriet si na nete co by ste chceli robit a financne sa na to pripravit....oni od juna do oktobra maju mauricisku zimu....a ja odporucam ist prave v tomto obdobi....my sme mali takmer cely rezort len pre seba....ludi sme stretavali iba na ranajkach a veceri....inak v nasom hoteli uzasnaaaaa kuchyna, aj ked velmi draha....ale nikdy som nic lepsie nejedla a to mam pochodenych velmi vela dobrych restauracii....takze urcite ist v tomto obdobi....je tam dost teplo...ja som sa hned v prvy den spalila, slnko je dost agresivne....jedine co naznacuje ze je tam "zima" je to ze sa stmieva okolo 6tej.....maju tak 1200 000 obyvatelov a cez sezonu je tam dalsich 1 000 000 turistov.....to je tiez dovod preco by som cez hlavnu sezonu nesla....hotel odporucam na juhozapade....na juhovychode je dost veterno a sever je hotel na hoteli....keby si mala akekolvek otazky pis :) rada poradim......a mauricius bol jedno z najuzasnejsich miest na akych som bola....urcite si to uzijete :-)
Odpovedať
ahojky @siminz neposles mi prosim link cez co ste to bookli? dakujem
Odpovedať
@siminz my sme boli na Mauriciu pred 2 rokmi v marci, na konci sezony a vyhovovalo nam to, boli sme v mensom hoteli takze ludi tam nebolo vela, boli sme tam 15dni, z toho 7dni sme boli od rana do vecera mimo hotela, presli sme skoro cely hotel, vela atrakcii takze ak chces nejake rady, pripadne foto ohladom toho tak kludne pis, inak tym ze sme boli na konci sezony tak uz nemali manga, litchi na ochutnanie, inak strava uplne super, ani najlepsie aku sme kedy na dovolenkach mali a zatial tuto dovolenku ziadne destinacia nepredbehla, urcite sa tam chceme este jedneho dna vratit, my zijeme v Uk tak sme isli cez uk spolocnost cosmos
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme boli tiež na svadobnej ceste na Mauriciuse pred rokom. Bola úžasná...išli sme touto cestovkou http://www.svadba-v-raji.sk/svadobna-.... špecializuje sa len na svadobné cesty na Mauriciuse. Ponúkajú super zľavy pre nevesty od 20 do 100%, tzn. že ja ako nevesta som platila len letenku. Súhlasím s predchádzajúcim komentom je tam agresívne slnko, super kuchyňa a nádherná krajina...super výlety. Od júna do októbra je tam zima okolo 25-28 °C My sme boli v marci, bolo super teplo, trocha pofukovalo, ale bolo príjemne. Keby si mala nejaké otázky v pohode pis :) a ak chceš pošlem ti aj pár fotiek
Odpovedať
@livka17 tak to sme tam boli v rovnakom case..:) najskor som si myslela ze to bolo uz pred 2 rokmi ale teraz pozeram ze v marci 2013 sme boli...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako cestovná kancelária sa na Maurícius špecializujeme už od roku 1995. Môžem teda povedať, že tento jedinečný exotický ostrov poznáme dokonale. Cestovali s nami už stovky nadšených klientov. Pri svadobnej ceste získate navyše atraktívnu zľavu pre nevestu, ktorú sa určite oplatí využiť. Pre viac info navštívte našu stránku alebo nás neváhajte rovno kontaktovať :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@svadba_v_raji_sk prosím Vás mohli by ste mi poslať ponuku na svadobnú cestu? e-mail: nbrisakova@gmail.com Ďakujem ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikola12 , poslala som Vám mail :)
Odpovedať
Profilova fotka
@siminz lepsie si si vybrat ani nemohla ;) nadherny ostrov, doslova raj! My sme boli v podstate na zaciatku sezony, v strede oktobra. Pocasie bolo nadherne, 33 stupnov, ziaden dazd za 10 dni. Co najviac odporucam, tak to je menit si peniaze v meste a nie v hotely! Urcite si nenechaj ujst vylet na ostrov Ile aux cerfs, vacsiu nadheru som v zivote nevidela!!! Vylety su dost drahe, cca 300 eur pre dvoch, tak sme aspon my platili. Ja odporucam oblast Grand Bay, je uplne ticha a v blizkosti su nadherne plaze ako napriklad Flic-Flac. My zijeme v Irsku, cize chodime na dovolenky cez irsku cestovku. Drzim palce a urcite si to uzite. Pre mna to bola zatial najlepsia dovolenka...PARADISE ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@svadba_v_raji_sk Dobry vecer, mozem poprosit aj ja o ponuku na svadobnu cestu na Mauricius? Svadbu mame az v septembri 2015, na svadobnu cestu by sme chceli ist v oktobri. Email: ivanien@yahoo.com. Vopred dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, @ivanienka. Poslala som Vám mail :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den.Mohla by som poprosit aj ja blizsie info o tej dovolenke na Mauricius? Dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobry den, ako cca cenovo vychadza takato svadobna cesta?:)
Odpovedať
@iizzaa123 my sme isli cez airstop.sk , bookli sme si a o tyzden leteli, vsetko bolo zabezpecne kedze sme isli cez cestovku, mali sme jeden z naj hotelov na ostrove - beachcomber dinarobin - 6*, s polpenziou a platili sme 2000e na osobu na 10dni.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, cena je veľmi variabilná a vždy iná, keďže každú svadobnú cestu robíme na mieru. Závisí od leteniek, dĺžky pobytu, kategórie hotela, typu stravovania atď, ale 7 nocí na Mauríciu v 4* hoteli s polpenziou, s letenkami, transfermi a českou delegátkou sa pohybuje od cca 1500 €/osoba. Pre individuálnu ponuku mi neváhajte napísať :)
Odpovedať
tičz uvazujem nad mauricirom ...kolko vas to cele stalo ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@svadba_v_raji_sk Prosim Vás, viete mi este poslat nejaku ponuku na svadobnu cestu na Maurícius?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@daradus skús aj bluemarlin.cz, lepšie ceny, skvelý servis... mali sme cez nich organizovanú celú svadbu na Mauriciu :)
Odpovedať
@novomangelka Ďakujem :) idem hneď pozrieť ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?