Svadobná cesta - odporúčania

Profilova fotka
Ahojte, viem, ze leto je este daleko, ale chcela by som vediet vase rady ohladom letnej dovolenky - nazvali by sme si to svadobna cesta :) aku destinaciu odporucate ? dopravu ? stravovanie ? ideme prerabat domcek, tak asi nam velmi vela peniazkov neostane, ale povedali sme si, ze tento rok pojdeme :) ja by som sla aj letecky, ale moj manzel to odmieta, ako ho presvedcit :)? dakujem za vsetky rady, ako, co vyberat :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my máme svadbu v máji, a tiež sa nechystáme minúť celý majetok za svadobnú cestu, tak sme sa rozhodli pre nejaký last minute v júni, vtedy sú ceny podstatne nižšie :) naša voľba je niektorý z gréckych ostrovov....
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu v septembri a tiež plánujeme v lete svadobnú cestu. K moru sa chystáme už niekoľko rokov, sice tiež prerábame domček, ale na dovolenku pôjdeme aj keby čo bolo :) Rozmýšlame nad Gréckom, Bulharskom- to je celkom lacné. Bud last minute alebo ešte teraz do marca bývajú zľavy.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame svadbu v septembri... tak sme premyslali, ze bud pojdeme v juni na normalnu dovolenku a na svadobnu len tak na nejaky 3-dnovy zajazd, alebo letnu dovolenku vynechame a pojdeme k mori v oktobri. Len aku destinaciu zvolit aby bolo este teplo? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
a pokiaľ chcete ísť k mori a nie lietadlom, tak v Chorvátsku je krásne :) inak by som doporučovala lietadlom... po tých nekonečných hodinách strávených v autobuse by si určite každý manžel dopravný prostriedok 2x premyslel :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa chystáme do Ríma - cez internet sme si zajednali lacné ubytovanie, pričom ešte sledujeme info o cenách - ak bysa niečo lacnejšie našlo:D. kúpili sme si aj letenky v akcii, takže dovolenka nízkonákladová aj uprostred sezóny - na prelome júla a augusta. chystáme sa kupovať byt, tak peniažky tiež šetríme, kde sa len dá, ale svadobnú cestu si nenecháme ujsť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si povedali ze svadba bude lacna nakolko je to len jeden den a v podstate len divadlo pre rodinu a pôjdeme na super dovolenku takze bud na jamaicu alebo do francuzkej polynezie
Odpovedať
Profilova fotka
urcite rhodos je tam absolutne nadherne a romantika na 1.mieste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 mam info,ze ostrov Lefkada je idealne miesto na svadobnu cestu.My pojdeme pravdepodobne tam :-).Alebo este mozno Kreta,Sardinia alebo Menorka...Zalezi co mate radi,ci rusne miesta plne turistov alebo chcete mat klud vo dvojici a naozaj relaxovat v sukromi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@darinka777 v oktobri je este teplo v Turecku, Egypte, ci na Cypre alebo v Andaluzii (zaciatok oktobra) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My by sme sa chceli ist pozriet do Portugalska.Znami co tam boli,tak si nevedeli vynachvalit.Viem vsak, ze zo slovenska je trosku problem s tym Portugalskom, nemaju toho vela v ponuke,ale my zijeme v zahranici,takze nebude problem.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu v maji, ale nepodarilo sa nam ist po svadbe na svadobnu cestu, cize ideme teraz v aprily...vybrali sme si Mexico...aj my staviame domcek no myslim si, ze na svadobnu cestu netreba setrit...:)
Odpovedať
my chceme nejaku exotiku-Kuba, Dominikanska, Kapverdy, Mexiko...uz teraz pomaly odkladame.... uvidime aky bude last minute...tesne pred svadbou vyberieme :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@titinka9 rhodos bude zrejme aj naša voľba no.1 :)
Odpovedať
ehm myslím, že destinácie ako Kuba, Mexiko a spol. nemala zakladateľka na mysli... Ak peňazí nemáte práve nazvyš a na dovolenku chcete ísť, tak by som odporúčila v prvom rade vykašlať sa na cestovku. neviem odkiaľ ste ale pozrela by som lowcostové letenky buď z BA alebo Budapešť (ryanair, wizzair), destinácie kam lietajú a ceny vo Vám vyhovujúcom čase. ubytovanie potom vybrať cez booking.com (také, na aké peňaženka stačí). ver mi, že sa tak dá ušetriť pekný balík peňazí, my sme takýmto štýlom precestovali celú európu, áziu a karibik a oproti cenám v cestovkách sme ušetrili v priemere polovicu (a to sme na dovolenke nešetrili). skús sardíniu, sicíliu, malorku, kanáre...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@janusa139 jun, september/ lepsie cenz..urcite last moniute, staci si v robote dohodnut predbezne 1- 2 tyzdne, kedy chcete ist a potom uz len hladat....letecky je super kvoli tomu, ze nemate starosto so soferovanim a dnes sa daju kupit letecke zajazdy za dobru cenu...auto ma vyhodu, ak chcete viac jazdit po okoli, nielen zotrvat na jednom mieste, ale tak uz su vsade pozicovne aut, takze ani kvoli tomu nie je auto nevyhnutne...a navyse, odpada problem, co ak sa auto po ceste pokazi...:)) a mna osobne laka taliansko, grecko, spanielsko...boli sme na mallorce, fakt super, krasne more cistucke azurova voda...a staci tam 3hviezdickovy hotel, pokial nechces nejaky luxus....
Odpovedať
@janusa139 ak chcete dovolenku za prijatelnu cenu a romantiku, tak odporucam urcite nejaky grecky ostrov, kazdy ma svoje caro :) my ideme tiez na svadobnu do Grecka :)
Odpovedať
Profilova fotka
My uvažujeme buďto o Santorini alebo Kostarike... Santorini je to najkrajšie miesto, aké som kedy videla, ale Kostarika je zase priateľov sen
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli na Kapverdach...odporucam vsetkymi desiatimi
Odpovedať
Profilova fotka
provensalsko, maximalna romantika, nadherne zakutia....alebo, ak by si chcela nieco tak do 8hod cesty autom, tak potom mestecko sirmione na lago di garda v taliansku. prekrasne miesto, pozri na google obrazky ;-)
Odpovedať
My ideme na Korziku,bol to moj velky sen.
Odpovedať
Profilova fotka
ja uz mam volbu jasnu ale az buduci rok kedze svadba je vtedy cize sydney a odtial vyletnou lodou do francuzskej polynezie , bora bora a hawaii :)
Odpovedať
Profilova fotka
@roxy289 svadobna cesta snov. Spaja az 2 vysnivane destinacie. Moja je Bora Bora a manzelova je Hawai. Nech vam to vyjde. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka279 dakujeme planujeme ist cez uk cestovku uz mam doma katalogy
Odpovedať
Profilova fotka
Mauricius
Odpovedať
Australia
Odpovedať
odporucam Mauricius urcite :)
Odpovedať
A baby viete mi poradiť kde je skutocne teplo začiatkom februára ? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Čo tak na Santorini :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
za mna su na taketo nieco dobre zlavove portaly. Ak nemate prachy na luxusnu svadobnu cestu, je to uplne jedno. Moji rodicia dostali za sociku kluce od chaty na vikend a boli radi :) ved ide o to, aby ste boli spolu. Kamoske sme kupili cez zlavovy portal pobyt a boli obaja nadseni. Sak si pozrite ponuky a uvidite. Napr. na relaxero.sk teraz maju budapest pre dvoch s wellnessom: http://www.relaxero.sk/pobyty/3261/ podla mna uplne super, nadherne mesto a romantika vo wellnesse. Ku stastiu predsa vela nechyba a este novomanzelom :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli na kanarskych ostrovoch, krasne tam bolo :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?