Svadobná cesta v Paríži? Poraďte

Ahojte nevesticky, chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti so svadobnou cestou v parizi. zatial co som pozerala ponuku cestoviek, boli tam len poznavacie zajazdy....chceli by sem ist v oktobri na cca tyzden. budem vdacna za kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/forum/show.php... zde najdeš více.Paříž je nádherná
Odpovedať
Profilova fotka
ak mozem radit, v oktobri ist do Pariza nie je najrozumnejsie. Zila som tam dva roky, takze mam skusenosti... oktober je high season, su vsetky fashion shows, veltrhy a vystavy, tento rok je tusim aj autosalon, takze Pariz je vybookovany a hotely dvihaju ceny. To je uz lepsi november, kedy je vacsi utlm.
Odpovedať
laleeta: a nie je tam v novembri moc zima a sychravo?
Odpovedať
trimi - moze vyjst aj oktober dazdivy, ale Pariz je uzasny pred Vianocami.. :-D .... chodte teda do Afriky :-) tam je este stale tepluckoooo :-D
Odpovedať
laleeta, kam bys v parizi doporucila jit nakupovat?.. nejake zacinajici navrhare, kteri jeste prodavaji za slusne penize.. nebo treba vintage veci, trhy a tak.. diky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
triminka: minuly november som tam bola sluzobne, mali sme slnecno a nejakych 14 stupnov... ako pise radlinka, november moze byt krajsi ako oktober ;-) bohuzial dopredu sa to neda odhadnut... catf: urcite okolie Beaubourg, cize treti parizsky obvod, tam su prave zacinajuci navrhari, ale aj vintage... trhy su najlepsie na Port de Clignacourt, najdes tam veci za super ceny... akurat ze nie vsetky 100% prave... ;-) inak na vypredaje je najlepsi koniec januara a juna ;-)
Odpovedať
laleeta, diky, musim se podivat na mapu a vsechno si zakrouzkovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli na svadobnej ceste v Parizi.... boli sme tyzden.... isli sme sami, lebo cez cestovku je to zbytocne drahe a hlavne sme si robili co sme chceli a isli sme kam sme chceli, lebo ja take tie hromadne akcie nejak nemusim, ked sa svetci tlacia o 13 v Luvri pred obrazom Mony Lisy...... :-) my sme boli 6.-13.8., letenky aj hotel som mala rezervovany od januara
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja sa chystam teraz v stredu do pariža, vie mi niekto odporučiť nejake super obchodiky, reštaurácie a tak
Odpovedať
Profilova fotka
Miska, urcite obchody Etam, Mim, Caroll, La City... inak tam najdes to, co tu - HM, Zara, Mango, Esprit atd ale vacsi vyber a nezriedka aj lepsie ceny (napr. Esprit urcite)... ked pojdete na Champs Elysees, je tam velikanska Sephora (to na parfumy a kozmetiku)... ako som pisala vyssie, mladi navrhari sa grupuju v tretom a stvrtom obvode a trh je najlepsi na port de Clignacourt. Super sa nakupuje v nakupnych galeriach - Passage du Havre, Galeries Lafayette, Printemps, Les Halles... pod Sacre Coeur je velky obchodak Tati, ceny su skvele, ale kvalitou neviem-neviem :-| Na jedlo chodte na St. Michel, na malom kusku je splet uliciek s najroznejsimi restauraciami (arabske, grecke, francuzske, cinske, talianske) za prijatelne ceny alebo rue Mouffetard v piatom obvode (latinska stvrt). Dobra je Pizza Pino, ale najlepsiu pizzu robia v Pizza Girl (bohuzial je to len takeaway) ked ma nieco napadne, este pridam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz ;-) na topanky je najlepsie rue de Rennes, ale je tam aj vela inych obchodov 8-) a na "nieco male" pod zub, ked budete behat po meste a nebudete sa chciet zdrziavat je najlepsi Paul alebo La Brioche Doree - maju tam skvele sendvice a bagety alebo aj "menu" (oblozena bageta, kolacik, napoj)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeeeej si skvela dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a je niečo čo sa viac oplati v pariži ako tu na slovenksu asi nie čo !!!!!! :-N
Odpovedať
Profilova fotka
inak baby maju tam niečo ako sekač
Odpovedať
Profilova fotka
praveze oblecenie sa oplati viac... vacsi vyber a aj lepsie ceny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky, ja som sa vratila v utorok zo svadobnej cesty z Pariza a musim povedat, ze ma Pariz uuuplne dostal :) zamilovala som sa do tohto velkomesta, do jeho atmosfery, kultury, prostredia :) s mojim drahym sme usudili, ze sme ta rozhodne nebili posledny krat...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dakujem za rady ešte by som sa chcela spytať že ked by som si chcela priniesť nejaku pamiatku z pariža napriklad nejaku Davinciho reprodukciu či by to bolo možne popripade kde
Odpovedať
Profilova fotka
vedla Louvru je kopec obchodikov so suvenirmi, rue de Rivoli, ale byva tam dost turistov a pozor na vreckarov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Já Paříž miluju!! Byla jsem tam 2x. Loni od 4 října do 9 října. Počasí bylo úplně super!! A pak letos v červenci také na 5 dní. Paříž mi prostě učarovala. Určitě se tam ještě podíváme. Pořád je co objevovat. Když si vyčíháte levný letenky, tak je to docela za babku. My to pořídili se vším všudy( letenky, hotel, jídlo, vstupy, kola, mhd, výlety do Versailles a Chantill, dárky..) za 19 tis. pro oba. Bydlíme vždy v hotelu, jehož majitel je Slovák, takže s domluvou také není problém. Prostě super!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte neviete mi niekto poradiť alebo či nemate nejake skusenosti ohladom cestoviek s ponukami alebo zlavami pre novomanzelov či to niečo take existuje
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte je tu niekto kto mal svadbu v parizi?s priatelom by sme sa tam chceli zosobasit a chcem sa opytat ake doklady su k tomu potrebne a co vsetko potrebujeme vybavit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Mirka, chcete mat civilny sobas alebo v kostole? Ak civilny, tak ti poradia tetule zo SK ambasady v Parizi (info najdes na stranke MZV) a ak v kostole, tak tu posobi slovensky knaz v ramci Slovenskej Katolickej Misie (SKM Paris - najdes v google) v kostole St M Madeleine. Ak sa mu ozves, tiez by ti mal vediet poradit. Ja tu sice zijem, ale sobas sme mali s manzelkou na Slovensku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Poraďte mi prosím dobrý hotel v Paríži - za fajn cenu, prostredie a dostupnosť a v neposlednom rade, pekný! Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli v Hotel de la Bourdonnais.. a boli sme velmi spokojni :)
Odpovedať
Profilova fotka
@yany a ako sa vola ten hotel prosim ta?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
jaaj Paríž, fakt paráda, len nezájst mimo centra,same geto, nieco co by ste od paríža nečakali. je tam poriadny saigon, petrzalka je luxusna a pokojna štvrť....ale vratme sa spat do centra. najlepšie je ísť najprv to omrknúť http://poznavacie-zajazdy.edovolenky.... tu najdes uplne v poho zajazdy za 200 ečiek ale spravia Ti aj na kluč, a mozes si doobjednat aj solo sprievodcu so vsetkym co k tomu patri :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?