Aké sú ceny zákuskov v okolí Nitry?

Profilova fotka
Ahojte nevesty, príp. budúce nevestičky. Chcela by som sa Vás opýtať aké máte skúsenosti so zákuskami z NR a okolia. Ako to vychádza cenovo? Ja čo som sa priebežne informovala, tak minimálna cena na budúci rok je 0,33 EUR za zákusok. Neviem, ale pri množstve 2000 ks zákuskov sa mi to zdá vysoká cena. Mne je úplne jasné, že všetky ceny surovín idú hore, no predsa. Čo vy na to?
Odpovedať
ahoj @sylvial my sme mali z Horných Salíb zákusky a za 1500 ks, sme platili 480 EUR. Čiže za ks/0,32 centov. ale v tom boli zarátané aj krabice. Zákusky boli krásne veľké, chutili fantastický..:-))) . Vrelo odporúčam. My sme boli max. spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka2121 Ahoj Zuzi, no neuveríš, ale práve mne spomínali Horné Saliby, ale že zákusky boli také, že ich vyhodili sliepkam. No ty máš inú skúsenosť, čo ma zase teší. Ale cenovo je to teda približne rovnaké.
Odpovedať
@sylvial -tak to som prekvapená, čo hovoríš :-( . Ja nemôžem fakt nič zléé povedať a taktiež sme ssa k ním dostali cez jednu fotografku, čo objednávala dcére na svadbu a videla som tie koláče aj chutnala , preto sme sa pre nich rozhodli. Koláče sme si zobrali v piatok do obeda a boli krásne narezané, pobalené, čerstvé podotýkam, Brali sme si ich priamo z výroby. V okoli NR pečú drahšie koláče. Skús ešte si kuknúť torty od mami a pozri si tam Keli 62, alebo 64, už neviem presne , ona robi krásne zákusky, ale drahšie, neviem či nie po 37 centov a to je dosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka2121 Fúha, tak to pozerám, že asi cenovo som na tom najlepšie. Mám to vo svojom okolí, až na to, že krabice si zoberiem sama, ale to zoženiem a spraví mi iba 1000 ks, takže musím hľadať ešte jednu dobrú cukrárku v okolí.
Odpovedať
@sylvial a tortu mi robila pani z Golianova......Fantastická , nepoužíva marcipán, ale niečo iné, no prekrásne krásne chutné torty pečie. ak chceš, môžem ti dať na nu kontakt
Odpovedať
@sylvial ved jasné, zhánaj, my to už máme našťastie za sebou . ono sa to nezdá ,ale tu pár centov a tam a hned je z toho 100 :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka2121 Veď práve, pri takom množstve spraví zopár centov rozdiel. Ďakujem za informáciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka2121 Z Golianova? Dobré vedieť. I keď sestra mi tvrdí, že načo si robiť tortu, maximálne tak svadobnú. Ostatné donesú hostia a to sa vlastne aj porozdáva.
Odpovedať
@sylvial svadobná torta patrí k tomu, môj názor, naša sa skoro celá rozkrájala. Zákuskov veľa poostávalo na svadbe. Aj v Kýri robí jedna pani torty, mala som od nej CD požičané.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka2121 Tú pani náhodou nepoznáš, aspoň jej meno, please.
Odpovedať
pošlem do IP
Odpovedať
Profilova fotka
@sylvial ta pani z kyru je tusim Balintova a toto by mal byt mail na nu: cokoland@szm.sk, teda ak to mam dobre poznacene......tiez som mala od nej pozicane CD, ale ked som jej povedala ze chcem 3poschodovu + asi 4 dalsie torty tak zostala zaskocena, ze ona na to nema priestory a hlavne chladnicky......a ze niekedy je torta hotova az v piatok neskoro vecer.....co u mna neprichadza do uvahy.....potrebujem mat vsetko najneskor v piatok na obed....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@tatarida A pečie ona aj zákusky, či robí len torty?
Odpovedať
Profilova fotka
@sylvial myslim ze ano...ale ak nevie urobit naraz 5 tort tak si neviem predstavit ako napecie zakusky na celu svadbu....
Odpovedať
Profilova fotka
@tatarida Nemôžem ju obhajovať, lebo ju nepoznám. Ale napríklad aj ja budem mať viac cukrárok. Pretože jedna, ktorá je super, mi upečie iba 1000 kusov zákuskov, a to len preto, lebo na jednu akciu si viac nezoberie, ona aj pracuje. Predpokladám, že pri viacerých cukrárkach to bude podobné.
Odpovedať
Profilova fotka
no to je fakt, ja ju ani nechcem nijak urazit ani nic!!!! a je fakt aj to ze torta co som jedla od nej bola fakt dobrucka!! preto sme jej vlastne aj volali, a stale nieje vylucene ze hlavna torta bude odtial :-) len ja by som prave chcela mat vsetko z jedneho miesta, aby som nemusela chodit hore-dole po polke slovenska...tomu by som sa rada vyhla....
Odpovedať
Profilova fotka
@sylvial
Odpovedať
Profilova fotka
@tatarida Aj ja som to tak chcela, ale žiaľ nevyšlo mi to.
Odpovedať
Profilova fotka
@sylvial a kolko budes mat ludi, ked mas viac ako 1000 zakuskov??? ja ratam cca 75 ludi a 750 zakuskov priblizne....
Odpovedať
Profilova fotka
@tatarida Fúha, tak ja budem mať okolo 60 a priateľ 20, čiže spolu 80 a ja si objednávam 1500 zákuskov, čo je úplne normál a priateľ zase 500 ks.
Odpovedať
Profilova fotka
@sylvial fiha!!!!! ved to je 25 zakuskov na osobu!!!! to kto tolko zbasti????? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ale u nás sa rozdávajú aj domov zákusky, potom aj známym, ktorí pomáhajú na svadbe a tak.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, veľmi prínosná téma pre mňa, tiež rozmýšľam nad tým, u koho si objednať zákusky a tortu... Máme to v septembri.. Aj keď nás je iba 23, ale zákuskov chceme okolo 1000 kusov, lebo u nás sa tiež dáva výslužka domov a tak.... :-o no uvidíme :)
Odpovedať
Nevestičky aha čo som našla :) http://tortyodmamy.sme.sk/tortarky?kr...
Odpovedať
Profilova fotka
No ceny sú od 0,25 do 0,35,- EUR/ks.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
dievcence aj ja peciem torty a zakusky a za dost vyhodnu cenu..som zo surian kludne ak by niektora chcela nech ma kontaktuje na facebooku Torty od Andie alebo andrea_mestrova@centrum.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja chcem vediet aka je cena pri 2000 ks :-)
Odpovedať
@andie1405 ahoj ja by som chcela vediet aka je cena pri 2000 ks,dakujem
Odpovedať
svadba bude 31.5 2014
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
naco ma andie1405 inzerat ked neodpoveda na prispevky
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?