Akú krabicu na výslužky?

Profilova fotka
Nevestičky, budeme mať na svadbe väčšinou páry a uvažujem, že by asi stačila výslužka 10 koláčov. Zmestilo by sa to do krabice 18,5 * 13,5? Bojím sa, že keď kúpim väčšie krabice, tak sa tých 10 koláčikov v tej krabici stratí :) Čo si o tom myslíte? Dáva niekto tiež takú "malú" výslužku?
Odpovedať
Tiez planujem male vysluzky, presne take ako si napisala :-) Tiez mame vacsinou pary - takze male krabice su podla mna idealne. Potesia a nebude ziadne plytvanie. Len este neviem, kde take krabice zozeniem... Kto mi poradi? ;-)
Odpovedať
Ahoj prosim vas kto vie dobre po anglicky???? surne potrebujem nieco prelozit, na chvilu roboty asi 20 min, potrebujem surne prelozit abstrakt, dakujem ak by ste boli niekto ochotny velmi by mi to pomohlo A ja som dala tak vysluzky, ze mi urobila krabicky cukrarka a uz som ich len porozdavala a pacilo sa mi to velmi je to super
Odpovedať
@bambula271 moja, budu na svadbe kolaciky tak sa urcite ponuknu, nemusis davat neviem kolko vyber zlatu strednu cestu, nedavaj ich vela lebo ich nik nezje potom na tom stole
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatarypka http://www.mojasvadba.sk/shops/krabic... - z tohto inzerátu asi budem objednávať veľkosť S - myslím, že to stačí a je aj celkom lacná http://www.mojasvadba.sk/shops/krabic... - tu je S o niečo väčšia a aj o niečo drahšia...
Odpovedať
@zlatarypka http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty... http://www.pekarenjuno.sk/index.php?r... http://www.cukrarskepotreby.sk/91-kra... http://www.vyhodne.sk/pekne-krabice-c... a tiež skoro v každom papiernictve
Odpovedať
ahojte:) my budeme mat tiez mensie vysluzky a krabicky som objednavala tu: http://www.office-shop.sk/ ak ste z Bratislavy, odporucam osobny odber, ktory vyjde najlacnejsie ;)
Odpovedať
my budeme mat krabicku na 15 ks,dovnutra dame 12 ks...tak hadam to nebude vyzerat zle.len som chcela,ak chcem objednat aj trocha vacsie krabicky ( ale nie tie lodne obrovske ),do ktorych budeme davat vyysluzky napr. našim do práce,my dvaja do práce,na cca 20-30 ks,neviete mi poradit aky rozmer na tieto vacsie?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka148 ahoj, objednávaš si tie 18*16? A už ich máš doma? Sú z kartónu a dosť pevné?
Odpovedať
@bambula271 Ahoj:) ano, tie som objednala a bola som ich hned aj vyzdvihnut. doma ich mam este neposkladane, ale vyzeraju normalne ako tie, ktore ti daju, ked si kupujes zakusky v cukrarni. urcite niekde najdes aj tie take pevne kartonove, ale na tie nase mensie vysluzky je toto uuplne postacujuce :)
Odpovedať
@zuzka148 ahoj, zmestilo sa ti to tej krabice 18x16 10 zakuskov? takych normalnych, nie nejake mini. Lebo mne sa ta krabica zda strasne mala.
Odpovedať
@tharabaska ahoj:) pravdupovediac, este som to neskusala. ale planujem ich tam dostat, tych 10ks.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte najlacnejsie krabicky na kolace co mi baby poradili som nasla tu http://www.mers.sk/mers_zakuskove_kra... len neviem aku velkost kupit..:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?