Chladiarenské auto na zákusky - Ružomberok

Ahojte, vedeli by ste mi poradit kontakt na prenajom chladiarenskeho auta na svadobne kolace? Tam , kde bude svadba nie je priestor na uskladnenie kolacov a vysluziek, preto potrebujem si pozicat auto cca od piatku do pondelka, v juli, no zatial ziadna cukraren nemala taku moznost. Na internete som nasla chlad. auto na prenajom z Nitry, to sa zda velmi daleko. Dakujem pekne :-)
Odpovedať
Ved im skus napisat, nech ti spravia aspon cenovu ponuku, nech sa mas potom od coho odpichnut, ked aj najdes nejake blizsie tak to budes mat potom s cim porovnat :)
Odpovedať
ano, tam aj mali cenu, o to mi neide, ale ze si neviem predstavit, ze realne by niekto musel ist pre to auto 180km, a potom este aj odviezt spat.
Odpovedať
@bolarazjedna nebude pre teba jednoduchšie aj lacnejšie požičať si zo dve chladničky? Piekla som známej tortu na svadbu (vždy upozorním, že na ňu treba viac miesta v chladničke) a v tej sále bola iba jedna dvojdverová, čo na tortu, zákusky, výslužky nestačilo, tak si požičala jednu chladničku a jednu previezla z domu, aby boli tri.
Odpovedať
Kedze mame cca 130 hosti plus kapela, fotograf atd 140, neviem si predstavit, kolko chladniciek by som potrebovala....iba zakusky do saly nam vychadzaju cez 1000kusov,a este vysluzky, torty...na sestrinu svadbu sme to pred 10rokmi riesili podobne s chlad. autom, mali sme to pozicane z cukrarne, stalo nam to na dvore 5dni, ibaze to bolo 200km dalej ako mame svadbu a v okoli RK akoby vobec takato moznost nebola.
Odpovedať
@bolarazjedna fúú, tak to je ozaj veľa ľudí, na svadbe, o ktorej som písala, ich bolo sotva 60...Výslužky do okruhu 20 km sa rozvozili v piatok, takže ostalo asi 10-12 škatúľ a tortu. Okrem svadobnej bola iba jedna, všetci hostia dostali info, že netreba žiadne torty nosiť, ale tak niekto predsa priniesol. Zrejme máte iné zvyky, ty si už tomu rozumieš. Tak držím palce, aby sa ti niečo podarilo zohnať.
Odpovedať
@bolarazjedna do sály cez 1000 ks pre 140 ľudí? :-o :-o :-o
Odpovedať
cez 1000 kusov kolacov len na hostinu plus torty? pre pana jana, to je strasne vela. to ste co ratali 10 kusov zakuskov na osobu?
Odpovedať
No to su tie male banketove zakusky, a v jednej cukrarni nam povedali, ze rataju 8-10 kusov do saly, v druhej ze 5-7. tak snad oni sa vyznaju. Z dalsich 2 zdrojov nam povedali, ze 5-6lodni na tolko ludi, ze sa im vela nezvysilo, kde v jednej je cca 180kusov.
Odpovedať
@bolarazjedna tak neriadila by som sa len tym co mi povedia v cukrarni ale aj vlastným rozumom, malo ludi je asi schopnych zjest na svadbe 10 zakuskov 🙈 cukráreň samozrejme povie viac, chcú viacej predať, podla mňa Vám pri takom počte potom velmi veľa kolacov ostane 😕 ale je to na vas samozrejme...
Odpovedať
ahoj neviem či si už náhodou nezohnala to auto, ale napadlo ma že cukráreň "Domaca chuť" má také autíčko. Skús sa opýtat. Je to tá cukráreň čo bola v Tescu teraz su pri stop shope v RK.
Odpovedať
Dakujem pekne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?