Cukráreň Ervin Tešedíkovo

Po dobrých aj zlých prečítaných referenciách na tieto zákusky som sa rozhodla, že idem na ochutnávku ;-) neviete mi poradiť koľko kilovú tortu objednať pre cca 45 ľudí? ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj sj my budeme mst od nich zakusky,porobia nam aj vysluzky nakrabickovane prinesu! Teda mali by!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@tobi2012 :-) oni ti poradia!!!
Odpovedať
@heluska0601 ahoj :-) ďakujem za info, bola som tam, ochutnala, aj sme o všetkom pokecali... ;-)
Odpovedať
@tobi2012 ahoj a bola si spokojná? My tiež vyberáme svadobné zákusky. Veľmi ma odrádza, že cukráreň Ervín dováža zákusky aj do supermarketov. Obávam sa, či nie sú také umelé. :-|
Odpovedať
neviem ako svadobne zákusky ,ale ked kúpim od neho v obchode su vždy super čerstvé,chutne a nie je v nich kopa margarinu.Mne osobne chutia velmi.skús si kupit v obchode a posúdiš,ale myslím že ked pečie na svadby sú určite ine ako tie do obchodu.
Odpovedať
@dufia ahoj ;-) bola som s nimi max spokojná, aj čo sa týkalo komunikácie :-) všetko mi poukazovali, povysvetľovali, oboznámili ma s cenou, dovozom, výslužkami atď. Zákusky boli dostatočne veľké a čo je hlavné boli aj chutné... ;-) tak budeme od nich brať určite ;-)
Odpovedať
@tobi2012 veľmi pekne ďakujem. Asi tam pôjdeme na ochutnávku. Kolegyňa mala tiež od nich zákusky a bola veľmi spokojná, ale ona mala svadbu pred troma rokmi, tak som sa bála, či odvtedy sa nezmenila kvalita. Trošku som sa obávala toho, že som našla aj nejaké negatívne recenzie, ale viac bolo tých pozitívnych. Ešte raz ďakujem za informáciu :-)
Odpovedať
@coralina86 Ďakujem. Asi ich vyskúšam, aj keď ja vôbec nejem sladké, ale snáď ich niekto u nás ochutná:) Ide mi hlavne o to, aby chutili mojim svadobčanom :-)
Odpovedať
Ich zakusky som mala možnost ochutnat...hnus..práskove, s margarinom namiesto masla....tie by som nechcela ani zadarmo
Odpovedať
@martina317 ahoj, ty odkial odporucas svadobne zakusky?
Odpovedať
My sme mali na našej svadbe take skor dezerty...boli sice ddrahšie, ale skvelé...od jednej pani z MOjmiroviec....http://www.d-exkluziv.sk/ a tortu od jednej známej..chcela som si sice tortu spravit sama, ale nestihala som s časom..
Odpovedať
Ja som mala 3 poschodovú a mala som 36 ľudí, ked ty budeš mať viac trocha , tak si dať urobiť 4 poschodovú. Ja som bola spokojná so zákuskami, mala som veľa druhov. Z našich hostí sa nikto nesťažoval na kvalitu. Ja len odporúčam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@martina317 . Máš pravdu je to hnus a umelina. Takto zbabrané receptúry zákuskov by sa nemali objaviť na trhu. Kúpila som v Supermarkete na rodinnú oslavu francúzske kremeše a špice , ktoré pripomínali tieto zákusky len vzhľadom, ale nie chuťou a kvalitou. Bola som zhrozená. nahnevaná a znechutená. Ešte šťastie že som ich vopred ochutnala a nedala hosťom. Musela som ich vyhodiť a aj keď mali záruku do 27.10.2014 aj tak sa nedali zjesť. Pripomenulo mi to starý francúzky film z 20. storočia, kde bola fabrika na umelé kurčatá. Bola to fantasmagoria, ktorá sa 21. storočí stáva skutočnosťou. Vďaka tomu že sú nedôsledné alebo nedostatočné kontroly kvality potravinových výrobkov bohatnú výrobcovia a doplácajú zákaznici peniazmi a zdravím. Sťažujme sa na kompetentných miestach na nekvalitu a snáď sa to časom zmení.
Odpovedať
popýtaj sa v tvojom okolí kto pečie doma, určite sa dohodni na ochutnávke až potom sa rozhodni, radšej kvalitu ako kvantitu, tie doma sú pečené skôr s láskou ako pre peniaze, ale ani to nie je záruka, ochutnaj a potom sa rozhodni
Odpovedať
nedá mi ešte aby som nedoplnila, že vrchol všetkého je keď sú y výrobne staré
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu v auguste 2014 a toto je foto zákuskov od Ervína....mali sme od nich 2500 ks a tak chutné zákusky sme ešte nemali, či na oko ale aj na chuť...maximálna spokojnosť
Odpovedať
Profilova fotka
podotýkam - tie zákusky čo sú v supermarketoch sa nedajú porovnať s týmito....je to o inom.
Odpovedať
My tiež nad nimi rozmýšľame, ale dnes som zistila, že oni sú vlastne dvaja. Od ktorého ste mali zákusky?
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky su tam dvaja pani s menom Zilizi ktory pecu na svadby, ja som sa to dozvedela az ked sme prisli do Tesedikova a ostala som trosku mimo, no ochtnali sme z obidvoch miest, z cukrarne aj z vyrobne od Ervina. takze my objednavame jednoznacne od Ervina:)
Odpovedať
@llabello ja práve riešim takú istú dilemu :-) Aj ja som sa dnes dozvedela, že sú tam dvaja... a išla si len tak, alebo si bola dohodnutá na stretnutí?
Odpovedať
Profilova fotka
Isla som len tak, pri hlavnej ceste je cukraren tak tam sme si sadli a ochutnali, vypytali sme si cennik a isli sme hladat toho druheho:) je to vlastne cukrarenska vyrobna a len sme si tak vosli a pytali sa na veducu. Mila pani hned pribehla porozpravala co a ako, nakoniec sme odtial odchadzali s plnym kartonom a kazdemu chutilo.ja somnda najprv nevedela rozhodnut ale mamina v septembri dostala jednu vysluzku akurat z tej cukrarne a jej nechutili. Tak to bolo rozhodnute. Inak 1ks vychadza na cca 0.26 ak objednas myslim viac nez 600 ks:)
Odpovedať
Profilova fotka
@petruska87 takze sme da rozhodli pte Zilizi Ervina- cukrarenska vyrobna:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Prosim vás a ktorí pečie zákusky z masla? Nechcem žiadny margarín s umelé šľahačky. Viete mi poradit?
Odpovedať
u@zabiatko7282 tak si myslím , že vybraná cukráreň nesplńa tvoje požiadavky ,ale choď ochutnať tam,do ich výrobne a sama to posúdiš, pre niekoho ano a pre niekoho nie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte. Včera sme boli na ochutnávku u Ervína a zostali sme v úplnom šoku. Ale v pozitívnom! Minulý rok sme mali na sestrinej svadbe zákusky od Imricha a nič moc, ani svadobčanom nechutili. Tak sme si povedali, že to chce zmenu a zašli sme k Ervínovi. Vzhľadom k tomu, že mamina rada pečie a pečie vynikajúco, máme už mierne "rozmlsané papuľky". No a preto nastal včera ten šok, lebo tie zákusky u Ervína boli výýýýýborne!!! Miernou nevýhodou je, že na svadbu sú dosť veľké, ale pri cene 0,29 eur (za 50g zákusok pri odbere nad 500ks) som si povedala, že nebudem naháňať malé zákusky, ktoré majú 25-30g a stoja cca od 0,40 eur vyššie. Takže ja mám v tom jasno, v priebehu víkendu ideme vyskladať počty jednotlivých druhov a odoslať objednávku :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@tinkakristinka ahoj ake boli zakusky na svadbe potom? Zmenila by si nazor?
Odpovedať
Ja som mala od ervina zakusky teraz v sobotu a kazdy ich chvalil
Odpovedať
@kofolka45 nikdy by som nemenila! mám jasno v tom, že kedykoľvek budem riešiť nejakú väčšiu objednávku, tak jedine u nich :-) boli skvelé a každý chválil- že konečne dobré svadobné zákusky :-) aj ďalší deň vyzerali a chutili stále dobre
Odpovedať
@tinkakristinka tak super, :-) dakujem za odpoved
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Baby prosim vas a treba sa tam objednat alebo tam staci len prist? Chcem aj zakusky aj tortu.dakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?