Cukrárenská výroba Jakubec. Máte s nimi skúsenosť?

Ahojte, v temach sa spomina cukr vyroba Jakubec z Hornych Salib, ale len okrajovo a prispevky su dost stare. Chcem sa spytat, ci ma niekto skusenost s kolacmi alebo tortami od nich. Ceny su velmi prijatelne, robia aj dovoz a balenie do vysluziek. Nevieme vsak, ako chutia a nemame prilezitost ist tam osobne. Nepodeli sa niekto so svojou skusenostou?
Odpovedať
Veru...bolo by fajn, keby niekto, kto ma skusenosti s touto cukrarenskou vyrobou napisal svoje dojmy.. celkom sa mi pozdavaju a asi by som od nich chcela svadobnu tortu... a ak maju chutne zakusky, mozno aj zakusky... Takze...kto mal tortu a zakusky od tejto firmy...boli ste spokojni? Su chutne?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. ja som mala svadbu minuly rok, tak snad to nebude stara skusenost ;-) jakubca vam vrelo odporucam, my sme mali od nich svadobnu tortu, vsetky zakusky a aj slane tycinky. robia nadherne torticky, nasu mam v albume, tak si mozte pozriet. chut bola naozaj skvela a dopadlo to tak, ze svadobni hostia si od nas pytali na nich kontakty a od svadby sa na kazdu oslavu objednavaju zakusky a torty od nich. a co sa tyka pristupu, boli velmi ustretovi, spravia vam tortu aj podla obrazku, komunikacia bezproblemova, ceny dobre. ak sa rozhodnete pre tuto vyrobnu, urcite neolutujete, ked mate nejake otazky, kludne sem s nimi ;-)
Odpovedať
Dakujem... tak asi sa teda rozhodnem pre nich... hlavne ohladne tej torty.. Chcem tortu zlozenu z malych torticiek a vsade inde, co som oslovila cukrarne mi napisali, ze si treba kupit stojan...u nich jedinych bez problemov, tak preto som sa na nich tak upla a ked pises, ze ste boli spokojni, tak urcite budeme aj my :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna bolo tiez rozhodujuce, ze nebol problem s akymkolvek vymyslom a tie predstavy svadobnej torty sa teda riadne menili :-D vzdy len chceli odo mna obrazok s popisom ako si to predstavujem. chut zakuskov som uz poznala aj pred tym, tam obava nebola. mozno uvitas aj info, ze v pripade potreby ti svadobnu tortu prinesu, taktiez zabezpecia vysluzky. myslim, ze su to fakt profici. tak - dobru chut ;-)
Odpovedať
Ved to... ze mi ju aj dovezu na miesto...to je pre mna dost rozhodujuce... sa mi nechce trepat s tortou bohviekade a znicit si ju 8-) Sjuzan, dakujem teda za infosky, nejak nikto iny zrejme nema skusenost.. Som teda rada, ze sa aspon niekto nasiel, kto ma uistil v mojom vybere.
Odpovedať
Ahojte, mohli by ste mi napísať ceny zákuskov od Jakubca? Aj ja som počula, že majú chutné zákusky.
Odpovedať
Na zakusky maju cenu na stranke... staci mrknut.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lubka, nemusis dakovat, viem ako dychtivo som pred svadbou zhanala osobne skusenosti ohladom dodavatelov, dobre odporucanie je na nezaplatenie ;-) zuanda , kuk sem, najdes tu vsetky info http://www.jakubec.sk
Odpovedať
Ďakujem za info. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahoje, my sme mali svadbu 14.2.2015 a zákusky a sv.tortu som brali z cukrárne Jakubec. Krásne nabalené výslužky, nádherná svadobná torta, chutné a hlavne veľké koláče za naozaj super cenu, ktorá sa z BA curkárňami ani nemôže porovnávať. Naozaj môžem odporučiť, rovnako aj super komunikácia s p. Czinegeovou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
My od Jakubca kupujeme torty a zákusky už niekoľko rokov a preto ma dosť zarazilo, keď sme teraz robili objednávku na svadbu. Pani už až taká ochotná nebola...chcela som na bielu tortu jemne poprášiť kvety zlatou farbou...odbila ma, že to sa nechá na cukrárov akej farby to bude, našťastie bola pekná, ale cukrár predsa môže mať inú predstavu ako ja. Na výslužky nám povedali, že to stačí nahlásiť pár dní pred svadbou, týždeň pred svadbou už odpísali, že nám ich nestihnú nabaliť...nevadí...Torty chuťovo aj vzhľadom super, zákusky super, slané tyčinky tiež, ale pagáčiky boli tvrdé jak kameň....Cenovo tiež super...Dopadlo to dobre až na komunikáciu a tie pagáče...
Odpovedať
@stacey46 tiež som počula od jednej známej, ktorá brala od nich zákusky na svadbu, že už brala druhý krát a zároveň aj posledný, že neboli ani zďaleka také, ako prvý krát. :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som toto riešila niekedy začiatkom mája 2015. Som z Bratislavy a ešte som od nich nikdy nič nechutnala, no na webe ich celkom chválili a aj ceny boli priaznivé. S ochutnávkou nebol problém, v sobotu robievajú dovoz do BA – piekli práve na inú svadbu, tak mi do krabice zabalili po 2 KS z 20 druhov, ktoré vtedy piekli, spolu 40 KS. Doviezli mi to v BA až pred dom, platila som iba zákusky, dovoz bol pri ochutnávke zadarmo. Treba sa dohodnúť, e-mailom alebo telefonicky, s komunikáciou nebol problém. Zákusky boli... nie zlé, niektoré nám chutili veľmi, iné trochu menej. Ale možno to bolo iba tým, že pravidelne chodievame do inej cukrárne tu v BA, na ktorú sme už zvyknutí, a každý zákusok sme porovnávali s nimi (tento je suchší ako robia tam, tento je o kúsok menší...). Nakoniec sme od nich zákusky nebrali, zostali sme pri „overenej klasike“, ale zlí určite nie sú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?