Koláče a torta na svadbu - Sabinov a okolie

Nevesticky, vedel by niekto poradiť dobrú cukrárku, pekarku, ktorá by vedela napiect klasické zákusky a tortu na svadbu? Len okolie Lubotina, Lipany, pripadne Sabinov a Stará Ľubovňa. Niekto overený a zase nie za prehnanu cenu. Ďakujem :-) :-)
Odpovedať
pozri na stránku wwwtortyodmamy sú tam cukrárky rozdelené podľa krajov, určite niekoho nájdeš
Odpovedať
@bibusa36 sice to nie je ta ast spominana ale je to blizko v gregorovciach je jedna vychvalena a aj za rozumnu cenu
Odpovedať
Profilova fotka
gregorovce sladký sen
Odpovedať
Profilova fotka
Z Gregoroviec mali tortu na svadbe pred dvoma mesiacmi, kde som bola a bola dosť zla, koláče v pohode, ale tortu neodporúčam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Moja sestra mala na svadbe koláče od Škvarlovej z Lipian. Všetci si ich chválili, boli chutné, ale nám sa zdali take jednofarebné ( vacsinou hnedo biele), takže by sme privítali farebnejšie, ale chutovo v poriadku. :-)
Odpovedať
Ďakujem, už máme objednane z Lubotina, ochutnali sme vzorku, aj príbuzní mali na krstiny od nich, tak málo byť v pohode to :-)
Odpovedať
Odporúčam Hana Cakes. Robia aj ochutnávkové krabičky, nám od nich veľmi chutí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja aktuálne chutnám z gregoroviec. 30ks krabička za 10e.zatial asi polovicu som ochutnala a asi 4 druhý mi vyslovene chutili. Ostatne koláčiky su dobre... Mäkké cesto, plnky nie moc mastné, akurát niektoré druhy šialene sladké... Ale tak sú to koláče no, 😂. V zásade ok, ale nič výnimočné. Hana Cakes ma klasické koláče dosť obdobne. Candybarove sú od nich omnoho lepšie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?