Koľko koláčov a tôrt pre 70 ľudí na svadobnú hostinu?

Ahojte baby! Neviete mi nahodou poradit, kolko kolacov treba objednat na hostinu, kolko na vysluzky a asi kolk tort? Budeme mat asi 70 ludi a ja vobec neviem kolko a akych mam objednat (a zatial ani neviem kde vramci BA a okolia). Dakujem moc za rady!
Odpovedať
1
2
Tak ja viem len že do vyslužok ide vždy po dva kolačiky z jedneho druhu a štvrtka torty a počet to zaleži len na tebe kolko druhov si das upiect a ake velke krabičky kupiš.Inak niekde vo Viničnom pri Pezinku Pečie niaka pani dobre a lacno ak mas záujem skusim do zajtra zistit kontakt :-)
Odpovedať
No, to by som aj ja rada vedela, kde pecu dobre kolaciky. Zuzi, napis ten kontakt, ak mas.Diki.
Odpovedať
majka22 zajtra ti napisem cislo teraz to nemam ale je vraj dobra kolegyna si davala u nej piect a vychvaluje si to.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja neviem, ci mate na mysli toto, ale na cestovatelskom veltrhu v Inchebe som zhrabla vizitku, na ktorej bolo napisane: Cukrarenska vyrobna Iveta & Ignac Gasparovicovci. My sme asi pred 10 rokmi davali piect kolace na svadby mojich surodencov u nejakej pani v Stupave, ale teraz ked doslo na moju svadbu ten kontakt nevieme doma najst. Neporadi niekto?
Odpovedať
dik,ikke,ja neviem,ktoru pani zuz myslela,ale kazdy kontakt je dobry,staci zavolat a opytat sa.tiez som tu niekde citala,ze vraj su dobre a lacne kolace v dubravke (tusom harmincova ul.), oproti stadionu
Odpovedať
Kamoske piekla na svadbu pani Timova z Vajnor, a zakusky aj torty boli super Druha kamoska mala z Petrzalky - firma Synek.
Odpovedať
Caute kocky, co sa tyka zakuskov: ich pocet do vysluzky je u nas cca 15 ks do 1 krabicky + kusok torty. Dalej sa dava este aj 1/2 litra palenky alebo 1 liter vina. Plus nejake zakusky sa zjedia na svadbe, nieco este den predtym a potom. Ja planujem pre cca 65 ludi do 1.000 ks zakuskov. Ozaj viete mi niekto povedat, aka je asi cena zakuskov na 1 kus?
Odpovedať
Aigin, nam pecu zákusky po 7,-Sk/kus, co si myslim, ze je dobra cena, ale videla som zakusky aj za 9-10,-Sk. Zalezi na tom ake druhy si objednas, ci z cukrarne alebo priamo od vyrobcu a samozrejme lokalita...
Odpovedať
I ja podobne, ako majka22, mam cenu za 1 zakusok 6-7Sk, suroviny mi da vsetko cukrarka. Ak by som si vsetky suroviny priniesla, jeden kus by vysiel zhruba na 2,50. Ked si vsak zratas ceny potravin a ich nasledne skupovanie a dovazanie az k cukrarke, myslim, ze to vyjde uplne rovnako a mas lahku hlavu.
Odpovedať
hviezdicka, ty budes mat kedy a kde svadbu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, aké druhy koláčov ste si objednali? (potrebujem inšpiráciu, ja nie som zákusková....) jediné čo viem, že má väčšina rada je punčový rez, nechcem dobosove rezy tie sú dosť suche, hoci na druhej strane zas vydrzia dlhsie. Poradťe prosím. ak viete cenu zákuskov, napiste. Ja mam "domáce" po 8,- Sk/ks a zda sa mi to vela, bez odvozu, bez krabíc. k.
Odpovedať
Profilova fotka
hviezdicka, prosim ta daj mi kontakt na tvoju cukrarku prosim ta.... dakujem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
AHojte, mám viac cenových ponúk z cukrárni, ceny sa líšia od zákusku k zákusku. Ceny sú od 4,- do 10 korún, záleži podľa výberu zákusku.
Odpovedať
Ahojte, nas prieskum kolacikoveho trhu. Nas vyjdu kolace do 4Sk/kus, ale to su take malinke, asi polovicne. Ine ceny, co sme nasli/poculi: 6Sk/kus (Galanta), 6,50 (Nova Dedinka), 7 (Ba-Petrzalka), 7-8 (Ba- Danela), 10,50 (Modra). Ale lisia sa nielen cenou, ale aj kvalitou. katuska, my mame este nejake kokosove, citronove, kavove , zerbo rezy, jahodovu, cokoladovu roladu.... Cukrarka Ti povie, co vsetko robi a co sa hodi na svadbu. Lebo prave kremove sa neodporucaju, lebo ked tam cely vecer lezia... btw dobosove su suche len vtedy, ak ich niekto nevie dobre spravit. Ozajstne dobosove su stavnatucke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aigin, si si ista, te ti budud stacit zakusky, ked len 1.000,- ??? my mame 70 ludi a niekto pride este vecer a robime 2.000 kolacov. mame doma robene, svojpomocne a asi 25 druhov. plus slane na stly a tak. takze nas bude stat jeden kolacik okolo 2,70. atortu jednu davame na stol a asi krsna donesie a tu vezmem potom do prace a na popravkach sa cosi zdola :o))
Odpovedať
Viete mi poradit, ci kolaciky od Danely su fajnove? A ake druhy toriet budete mat? heeeeelp
Odpovedať
Profilova fotka
megg ja som bola v danele tento tyzden, kupila som zopar kolacov na ochutnavku a poviem ti, ze vsetky boli vyybornee. niekedy cez vikend sa chystam k nim ist urobit objednavku. mna presvedcili o kvalite ;-)
Odpovedať
Michelle, dakujem ti. ja sa tam tiez pojdem mrknut, ale viac menej si dam kolaciky urobit u nich a asi aj torty. Asi to bude drahsie, ale ja tu fakt nikoho na cukrovinky nepoznaaaaam :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Megg, ja som mala možnosť ich koláče ochutnať len v Blave na výstave a boli fajné...
Odpovedať
megg, kolaciky su naozaj fajneeee, aj torty, teraz sme tam objednavali jednu na oslavu, ale ten ich pristup a ta cena!!! Ako torta bola v poriadku a pekna, ale pristup predavacky: "co otravujete". Chceli sme odtial na svadbu len tortu, ale uz ani tu nechceme. Poprosime radsej jednu znamu.
Odpovedať
Profilova fotka
danela sa pohorsila ani ja neodporucam. z 2 zlycch nesvadobnych skusenosti
Odpovedať
nuz to sa hovorilo aj o pronuptii so satami a na mna boli super...tak neviem...ja fakt neviem, kde by som nasla nejaku tetusku co by mi to napiekla :-(
Odpovedať
poslala som Ti kontakt do IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
megg aj ku mne boli mili, ked som tam bola. pani mi ochotne odpovedal na kazdu moju otazku a tak... nesvadobne skusenosti s nimi ma moja buduca svokra, ona u nich objednava kolace na rozne oslavy a tak. a moja mamina mi ich nezavisle od toho, ze by vedela o tychto skusenostiach s nimi tiez odporucila, nedavno bolana oslave, kde boli kolaciky od nich a velmi si pochvalovala. okrem toho kamoska, co mala pred pol rokom svadbu, mala tiez kolace od nich a velmi ich vychvalila.... tiez tu nemam nikoho, kto by mi napiekol a tak sa mi zda danela ako dobry napad ;-)
Odpovedať
michelle sme rovnaky pripad ;-)
Odpovedať
kolaciky od danely su velmi chutne a niekedy ich tam kupujeme len tak, na nejake mensie oslavy (ked sa nam nechce piect ;-)). A doteraz som nemala s nimi ziadne problemy, ale toto ma uz trochu zarazilo. Na vystave tam sedela tak pani, s tou sa dalo porozpravat, ale teda moc toho nevedela povedat, ale sa aspon snazila. A potom tam prisla tak arogantna.... som si povedala, dobre ma toho vela na vystave. Ale tortu sme si vybrali. A potom ked som bola v cukrarni objednavat inu tortu, predavacka bola zase hrozna... takze si asi nepotrpia na jednanie so zakaznikom a vsadili len na kvalitu kolacov. :-|
Odpovedať
a este si za to riadne vypytaju...
Odpovedať
zrejme je to asi mozne, ze stavili radsej na kvalitu ako na jednanie...ale mne ide o tu kvalitu hlavne! O nic ine. A nejaka drza zenska ma tam neodradi (snad) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
megg, a neskusali ste sa niekto spytat v Dubravke na ucnaku? robia skvele zakusky, len neviem, ci pecu aj na svadbu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj angie. My sme sa dohodli, že na hostinu objednáme 5 koláčov na 1 osobu. Do výslužky 15 koláčov + kúsok z torty a objednali sme ešte koláče navyše (do práce...). Tortu budeme mať jednu svadobnú a 2 menšie.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?