Koľko kusov koláčov pre 60 ľudí?

Profilova fotka
Milé nevesticky, chcem sa Vás spýtať, budeme mať na svadbe 60 ľudí.... Koľko si obj koláčov na osobu či tak???? Plus teda bude 2, max 3- poschodová torta.... Vopred ďakujem....
Odpovedať
Ahoj,nas bolo 60,teda 44ks dospelakov a16 ks deti a mali sme 3 poschodovu tortu a 350ks kolacov :) A posledny kolac sa zjedol v nedelu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetluska takže Vám stačilo.... Super, vďaka za TIP :) :)
Odpovedať
a to je počet aj s výslužkami? ale inak fajn, že aj ostalo ale asi nie moc, takže ste to mali tak akurát :)
Odpovedať
@slavcitka ahoj,mali sme svadbu v lete a kolace sme nemali klasicke,ale"cakebarove",cize vysluzky v tom niesu zaratane kedze kolacove neboli.Kolacov ostalo asi 60 tie sme dali do 5 krabiciek a dali sme ich hostom co spali v kastieli ci uz chceli ci nie:) Miesto vysluzky bolo vino a dodatocne usb s fotkami :)
Odpovedať
Profilova fotka
My totiž kolacove vysluzky nebudeme mať, hostia budú mať dosť veľa darčekov od nás.... Preto teraz neviem, koľko ks.je tak, aby "nechýbalo"....
Odpovedať
Profilova fotka
ak budete mať klasické koláče tak sa dáva tak 2 - 3 kúsky na osobu to bohate stačí a ak by ste mali také ako sa dávajú do candy baru ako napríklad cupcakes muffiny a tak, tie sa zvyknú rátať tak 1 maximálne 2 kúsky :)
Odpovedať
My sme ratali 10-25 ks plnkovych do vysluzky podla velkosti a blizkosti rodiny. A brali sme 200ks do saly + candy barove tych neviem kolko bolo a "suche" zakusky Mali sme 105 hostí + asi cca 30 gratulantov o 21:00 Zakusky nam nejake vystali ale nie vela. Tento pocet bol len "nasa strana". Do saly davali svokrovci tiez 200 ks + suche. Na hlavu sme v sale ratali tusim 3-5ks.
Odpovedať
My planujeme podla toho,ake krabice sa nam podari zohnat-myslim,ze 12ks zakuskov je akurat.
Odpovedať
My nebudeme mat tiez vysluzky a budeme mat mensie moderne kolaciky. A ratala som 4 na osobu (ale su v tom napriklad aj makronky co je fakt na 1 hryz) + 3 poschodova torta :)
Odpovedať
Podľa mňa je to jedno, či bude na jeden hryz alebo na dva :). Zväčša sa tak ráta 4 max 5 koláčikov na hlavu. Ľudia si aj tak dajú z torty, potom jeden dva koláče k tomu a už majú sladkého vyše hlavy :)
Odpovedať
rataj tie 4 kolace na osobu plus trojuholnik z torty a mas vystarane. najde sa kopec hosti, ktori sa daju len tortu a kolacov sa nemusia ani dotknut
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, ďakujem pekne všetkým 😉😉😊😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?