Koľko sa platí za svadobnú tortu?

Profilova fotka
skontaktovala som sa s jednou cukrarkou, chcela som informacnu cenu na 3 poschodovu tortu s kvetinou a cipkou. cena bola 240€ to su fakt take drahe tie torty ?
Odpovedať
Myslim, ze vacsina cukrarok ma cenu za kg a niektore si pytaju za ozdobenie zvlast. My sme platili za trojposchodovu okolo 120 Eur (12 Eur/kg)....tych 240 sa mi zda strasne vela! Mozno ta cipka ju predrazuje..
Odpovedať
to je určite strašne veľa. väčšina cukrárok berie tak, ako píše matarka, cenu za kilogram a to minimálne od 8eur za kg tak do 12 eur za kg, možno niekto aj viac a takisto niekto si výzdobu započíta do ceny jedného kg, a niekto mimo toho, najmä ak vo výzdobe je veľa kvetov, ktoré sú dosť prácne na zhotovenie. vždy sa treba dopredu s cukrárkou dohodnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam cenu danu bez ohladu na to, ci ide o svadobnu alebo nie. Nedviham cenu len preto, ze mi niekto povie, ze torta je svadobna. Cena sa odvija u mna od inych veci ako je pridavne meno:-))) trojposchodovu som schopna urobit od 90 EUR, 240 sa mi zda dost na to, ze tam mabyt jedna kvetinka a cipka.........Uz okolo 200 EUR by som to videla vtedy, ak by bola cela posiata kvetinami, ale za jednu kvetinu a cipku sa mi to naozaj vidi dost
Odpovedať
@aduskatt dobry den, mate aj nejaky fotoalbum vasich tort?? peciete aj zákusky???
Odpovedať
Profilova fotka
@zumbulka20 poslala som postu
Odpovedať
@aduskatt dobry den, poslali by ste aj mne ten fotoalbum? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@philipa2 info som odoslala:-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tu cipku by som chcela na vsetky tri poschodie, mozete aj mne poslat prosim ten album ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird odoslane:-) pre info, drviva vacsina ozdob na tych tortach je jedlych, vratane kavovych salociek a podobne:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird suhlasim s @aduskatt cena sa mi zda vysoka :) aj ked kvetin je hore trosku viac ako jedna, aspon podla mna :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme platili okolo 100
Odpovedať
zalezi aka je velka...my sme platili za tortu 10eur/kg, torta bola trojposchodova, jednoducha, pre 50 ludi a cela nas vysla okolo 90 eur.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?