Lacné veľké krabice na prenos koláčov a torty !!

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, viete mi poradiť na akej stránke by som vedela objednať veľké krabice na prenos koláčov a torty? poprípade aj malé na výslužku. Ďakujem krásne za tipy :)
Odpovedať
@zfdb velke sa daju kupit napr. v metre a male kupis v papiernictve :-)
Odpovedať
Aj velke sa daju kupit v ppaiernictve a tie su dokonca pevnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
aj v obchodikoch s potrebami na pecenie. len sa treba popytat :)
Odpovedať
ak to nemusia byť nejaké reprezentatívne krabice, že ich len potrebujete preniesť tak sa spýtajte aj v potravinách, tam sa vyhadzuje strašne veľa krabíc z tovaru :)
Odpovedať
určite by som volila potraviny :)
Odpovedať
V papiernictvách, alebo potrebách pre cukrárov
Odpovedať
Profilova fotka
normalne su specialne e-shopy s obalkami a krabicami a podobne, tam mavaju asi najlepsie ceny, staci zadat do vyhladavaca :)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme zo stránky kartónové obaly, prišli rýchlo a sú pevné aj veľkosť je super
Odpovedať
Profilova fotka
Na prenos koláčov si vypýtajte aj v lidli alebo kde, nemusíte kupovať a tam by ich aj tak iba vyhodili tam sa to už druhý krát nevyužije na nič
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa Vám zapáčia naše krabice, nech sa páči, môžete ich nakúpiť aj u nás ;-) . Ako dobrý nápad Vám posielam krabicu, kde nám novomanželia poslali darčekové krabice, do ktorých vložili fľašku s ich menami. Parádny nápad :-) .
Odpovedať
Dievčatá jedna dobrá rada,ak budete kupovať krabice na výslužky, vyberte si radšej o 10centov drahšie ale pevnejšie.Nič nie je horšie ako keď sa vám premastia a zdeformujú tenké kartonové krabice ešte skôr, ako ich rozdáte.Mám čerstvú skúsenosť, bolo mi do plaču ked sme balili výslužky.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikasz dúfam, že sa nam to nestane :( muselo to byť veľmi nepríjemné, človek sa tak snaží a potom toto..možno by bolo dobre dať na dno každej krabice ešte jeden kus kartona pre istotu alebo neaku podložku...a hlavne v tom teple je to riziko
Odpovedať
Článok sa načítava...
celý karton bol tenky ,nedržal tvar malé ušká som urvala skôr ako zatvorila krabicu no des a to 50ks som balila pri 38 stupnovej horúčave.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikasz ...ak budete este kupovat, treba hladat - krabice z vlnitej lepenky - tie su pevnejsie. Bud predajcovia pisu lepenka (lacnejsia tensia verzia) alebo vlnita lepenka. Druha moznost je urcite v konecnom dosledku lepsia, aj ked je trosku drahsia....to len pre info :)
Odpovedať
@krabicenakolace ďakujem za reakciu ,ja viem ja mám zdroj na dobré krabice,tie tenké mi priniesli tí,komu som piekla a balila.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?