Moderné zákusky - macarons, cupcakes v Poprade

Caute baby, poznate niekoho v okoli Popradu, kto vie spravit a robi moderne zakusky a nie iba tie klasicke "komunisticke" opozerane kolace... VDAKA! :)
Odpovedať
Ahoj, vedela by som Ti mozno poradit, v Poprade na ulici Dominika Tatarku ako je gymnazium je mala kaviarnicka Praclik a tam robia vynikajuce cupcakes a chasecakes, chodievam si tam sama po neaku maskrtu,kedze robim oproti. Treba sa ist opytat urcite Ti spravia na objednavku ;-)
Odpovedať
Vidim, ze mam podobny problem... Keby si nahodou na nieco prisla, daj pls vediet..... Ja tiez hladam ako zmyslov zbavena :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte dievčata tak ako ste pochodili? zohnali ste? my mame tento rok svadbičku a riešim rovnaky problem :( neviem sa ani rozhodnut odkoho objednať svadobne kolače , nieto ešte kto by urobil tieto cupcakes, pop cakes a makronky... dakujem za každu radu.... aj ked už sa trošku zmierujem s tym že asi vyhladam recepty a urobim si sama :-o
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Dievcata, takze ja som sa obratila na Cafe La Fee, kedze ich kolace mame velmi radi a pani sleduje aj aktualne trendy a pouziva sucastne suroviny, kolaciky vyzeraju drahsie, ale asi nakoniec od nej vezmeme -kontaktovala som ich cez FB. No cakam aj ja ci sem niekto napise nejake dalsie tipy kedze do maja 2019 daleko :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?