Preferujete candy bar alebo klasické svadobné koláče?

Ahojte žienky, neviem sa rozhodnúť, čo so sladkým na svadbe. Nechceme to veľmi preháňať (my sami sme bežne na svadbe zjedli dokopy s partnerom iba tak 3-4 koláčiky). Mne sa páči myšlienka candy baru ale nie som si ním istá, partner je skôr za klasické koláče (ževraj aj vyjdu lacnejšie). Neviem čo je lepšie candy bar alebo klasika na stoly. Podotýkam, že svadobný hostia budú prevažne mladé páriky, z rodiny máme málo ľudí, dokopy nás bude 45 max 50, svadba je začiatkom jesene. A vôbec netuším počty - podľa MS ak klasika tak 5ks na osobu, ale kebyže sa rozhodnem pre candy bar tak netuším koľko. Aký je váš názor poprípade čo by ste mi odporučili,ak ste už svadbu mali. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky aj my to riešime... A urobila som kompromis trocha z toho a trocha z toho. Na candybare bude torta, tartaletky, poháriky a laskonky. Na stoloch troska klasických výber z tých naj ktoré máme radi.
Odpovedať
Ahoj aj ja budem mať aj aj.. počítam 5-4ks na dospelého zákusok klasika. A candy bar ku tomu.. To nepočítam na kusy. Čiže v pohode to skombinuj.. A mal pravdu klasické zákusky sú určite lacnejšie:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my budeme mať toľko ľudí a počítame klasické 5ks na osobu a asi ich budeme krájať na polovičky lebo ja tiež by som si rada dala viac koláčov ale keď sú na veľké kusy tak už potom nemám chuť takto aspoň ochutnajú viac druhov:) a candy bar budeme mať tiež ..tam budú klasické plus také iné ako poháriky laskonky a podobne:)
Odpovedať
No moja kamoska chodi na svadby aj 4x za rok a sama povedala, ze ludia maju radsej candy bar, lebo su to "neotrepane" dobroty, ludi lakaju ochutnat, na stoloch z klasickych zakuskov sa max.pojedia vzdy puncaky a ostatne tam schnu celu noc, takze ja klasicke nebudem mat vobec, iba do vysluziek :-) zalezi aj od vekoveho zlozenia hosti, no pre mladsich by som urcite volila candy bar
Odpovedať
My budeme mať klasické zákusky a namiesto candy baru budeme mať slaný bar.
Odpovedať
My budeme mať candybar a aj klasiku :) Klasiku rátam 4-5ks na osoby a v candybare bude okolo 200 koláčikov rôznych ešte. Candy bar robím hlavne kvôli deťom, budú tam macronky a aj pohárikové dezerty. V candy bare budú najskôr všetky zákusky spolu a potom sa iba na stoly odnesie tá klasika, taký mix a kto bude mať chuť na niečo extra, bude tam candy bar :) Candy bar si budem zdobiť sama, takže na tom dosť ušetríme
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My budeme mat tiež malú svadbu do 50 ľudí, budeme mať candy bar aj klasické koláče. Počítame 3ks klasické koláče na osobu a 3ks z candy baru. Myslím si že to bude tak akurát, keďže candy koláčiky sú menšie, tak si myslím že sa to zje :-)
Odpovedať
Ahojte viete poradit nejaku cukrarku ci firmu co vyrobi kolaciky na candy bar? A cukrarku na klasicke zakusky? My budeme mat v Ba svadbu tak bud z Ba alebo blizke okolie. Dakujem
Odpovedať
@alofokm je pravda, ze candy bar vyjde viac a byva tam o mnoho menej zakuskov ako ked objednas klasicke. takze ja som tiez zastancom skor klasickych kolacov, ale tak rozhodnut sa musite sami. co sa tyka poctu, tak uplne staci pocitat 3-4 kolace na hlavu.
Odpovedať
Ďakujem krásne za názory baby ;-)
Odpovedať
my sme chceli mat na stole co najmenej veci, lebo strasne nemam rada pripady kedy je stol plny ozdobnych servitok, kytic, kolacov, slaneho peciva..a potom pride casnik s polievkou a nema ju kam dat. takze my sme mali vsetky kolace v candy bare - aj rozne "vymyslance", aj klasicke kolaciky, ale v mini verziach, aby to mohli ludia len tak zobkat. ratali sme cca 4 kolaciky na osobu. take tie echt klasiky v riadnej velkosti sme im dali potom do vysluziek, aby babkam nebolo luto ze neboli veterniky a podobne... :D ako sa vravi - aj vlk syty, aj koza cela :)
Odpovedať
@melmel78 ja mozem odporucit Floril z Malinova, maju siroku ponuku minidezertov do candy baru, aj klasickych kolacikov. upecu aj na hostinu, aj vysluzky ti nakrabickuju, aj torty robia, aj slane pecivo.. a robia aj rozvoz :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zienky my budeme mat cisto candy bar aj kde budu klasicke zakusky s tymi netradicnymi a klasiku davame do vysluziek. Cukrar nam nacenil pri počte cca 90 ludi 400 ks kolacikov v candy bare. Myslite, ze to bude stačiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež nám radili aby sme dali na svadbu tak 4-5 koláčov na osobu. Klasické zákusky vyjdú asi okolo 0,40 eur pričom také tie krajšie, modernejšie do candy baru (minipavlovky, panacotta atď..) vyjdú tak od 1,20 eur. Takže je to otázka aj financií, my sme sa asi rozhodli pre také tradičné. Ešte by som rada išla do nejakých moravských koláčov, štrúdle aťd. Alebo sme rozmýšľali objednať nejaké klasické zákusky do candy baru, plus doobjednať nejaké 3-4 cheesecakes, ktoré by to trošku oživili.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne som za klasiku plus nejaký ten cheesecake :) a rátam cca 10 kusov na osobu pretože u nás sme veľmi na sladké 😁😁😁😁🤤🐷🐖
Odpovedať
Profilova fotka
Žienky berte ti tak ze tých candybarovych sa nezje toľko. Tie koláče, poháriky, donuty a tak, sú sytejsie, mnohé aj väčšie ako klasické rezy. 5 kusov do candybar na hlavu je celkom dosť. To jediné že máte veľa malinký h ako mini tartaletku a malé cake pops malé cupcakes 60ml poháriky atď (tieto aj stoja pod 1€) tal vtedy možno 5ks. My rátame pravdepodobne na našu stranu 4 a na manzelovu svokra 10 chcela, ale budeme iba 5, max. 6 rátať. Aj tak sa to spriemeruje 😂
Odpovedať
Profilova fotka
Nám do Candy baru teda vôbec neodporúčajú klasické veľkosti koláčikov, ale práve tie mini verzie, mini tartaletky (max 5cm), mini cupcake (20g), makronky (20g), pohárikové dezerty (50ml)... takže dosť záleží od veľkosti. A inak baby čo tu píšete o cenách, ja som sa mala narodiť do iného mesta nie do predraženej Banskej Bystrice :-D mini dezerty v candy bare nás vyjdu v priemere 1,70€ (áno za ten 20g koláčik :-D) a klasické rezy 0,80€ :-x :-x :-x
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?