Svadobná torta s čipkou

Profilova fotka
Kočky, ktore ste z Oravy, neviete mi poradit cukrarku, ktora by mi vedela upiect presne takuto tortu? Dakujem za rady :-)
Odpovedať
Pozri si babenky na stránke torty od mamy alebo torty snov . Tu je použitá pomerne drahá pomôcka, silikonová krajka pohybuje sa v cene 39 eur. Pre bežne zručnú cukrárku to nie je náročná torta , tu bude skôr záležať či túto pomôcku má, alebo by bola ochotná ju zakúpiť. Treba rátať, že sa to asi odrazí na výslednej cene.
Odpovedať
Profilova fotka
@tatjana64 no ved prave preto mam problem zohnat niekoho :) tu brosnu by som si vedela kupit, uz som ju aj nasla na nete,len ta cipka, resp. forma na nu je zlozitejsia...ale jednu pani som uz nasla, tak uvidim co mi napise :-) Ale dakujem za radu, urcite sa aj tam pozriem
Odpovedať
Ona nie je zložitá, ona je len drahá :-) . Ak ju budeš veľmi chcieť, vieš sa s cukrárkou dohodnúť. Ako sa hovorí, všetko sa dá, ale je to treba zaplatiť :-) . Tak nech sa Ti to podarí dojednať. ;-)
Odpovedať
Najdi si na FB Apoloniu Klempaiovú býva "kúsok" od teba spýtaj sa jej. :-)
Odpovedať
@tatjana64 na tie krajky je teraz zľava - stoja 10 eur - www.sikovnamama.sk
Odpovedať
@domcaca nasmeruj ju sem http://www.sikovnamama.sk/sikovnamama..., ak si tam objedná ešte napr. hmotu, farby, lepidlo....skrátka nákup nad 50 eur, doprava je grátis.
Odpovedať
Toto je síce tiež krajka, ale nie čo je na torte. Forma je od výrobcu Karen Davies majúju tu http://toptorticka.sk/product.php?id_...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?