Svadobné muffiny

Profilova fotka
Dobrý den, chcela by som sa spýtať ci náhodou nepoznáte niekoho v Humennom a okolí kto robí svadobné muffinky. Mala som dohodnutú jednu slecnu ale teraz mi to odriekla, a zacina ma chytat panika ci niekto nieco take robi, lebo nenasla som to pri hladani na internete, prosím pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
A neskusila si sa ist popytat, po babach, co pecu torty? Ja si myslim, ze by pre ne nemal byt problem ti upiect taketo muffiny. Alebo aj v cukrarnach, kde pecu normalne zakusky. Podla mna to budu robit. Kolaciky si davas piect kam?
Odpovedať
Profilova fotka
@jannilka Ahoj, ja to mam tak komplikovane trosku, lebo ja som chcela minidezerty na svadbu a to mi robia v Michalovciach ale tam uz neurobia nic navyse, a potom som mala tu babu co teda pecie ale bohuzial mi to musela zrusit. A aj jej som sa pytala ci nepozna niekoho kto to robi tak vravela ze nie. ale teda uz som skusila volat do cukrarni a odpisali mi jedny ze mi to spravia tak uz som taka spokojnejsia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ved to je super sprava @lusnka15 aspon uz mas srdiecko na mieste. My uz mame vsetky tieto veci za sebou. Teraz sa smejem na tom jak som sa nahanala a neviem ani sama naco. Aj keby nebolo vsetko tip top tak by som to prezila aj ja a aj nasi hostia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?