Zákusky a torta - rozloženie na stoly

Profilova fotka
Ahojte dievcence, mozno hlupa otszka,ale ja si neviem poradit.kedze vacsinu vyzdoby si riesim svojpomocne,tortu mi pecie znama,zakusky cast rodina a cast davat robit, nevoem ako s organizaciou. Kefze zdobit budeme v piatok,obrad je v Ba a hostina v Senci, netusim,ako sa torta a zskusky v sobotu dopravia do senca a tiez neviem,kto to rozlozi na stoly? Nikto z hosti v sobotu rano nebude mat cas a tak som z toho trosku mimo ze sko to urobit...
Odpovedať
zisti si, ako sú na tom s priestormi a vybavením v podniku, kde budete mať hostinu. Možno by sa dalo dohodnúť a mať tam zákusky už od piatku, keď pôjdete zdobiť. Po stoloch by to mala podľa mňa roznášať obsluha. Taktiež potom dokladať, kde sa pojedia a podobne. Ak niesu vybavení na uskladnenie zákuskov na dlhšie, potom niekto z mužov. Všetko je len o dohode a organizácii. Viem, že v sobotu už väčšina žien a družičiek má iné starosti ako voziť sa autom, ale muž natiahne oblek a je fešák, tak niekto z družbou, brat, strýko... na otočku odvezie a tam už by sa mala obsluha postarať.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj no mi napriklad zakusky na stoloch mat nebudeme maju tam starozitny klavir na ktorom bude torta a aj zakusky a na stoloch bude len slane pecivko...;)
Odpovedať
@sandra1989 ahoj, ja som tiež mala sálu a robila si všetko svojpomocne, určite s tím niekoho pover, osobe, ktorej môžeš dôverovať, aby ta nemuseli počas svadby obťažovať. Mi zákusky sme mali v sále v piatok a kedže bolo toho veľa, kamošky mi pomáhali, niektoré robili výzdobu, iné mi pomáhali s výslužkami. Všetko jedlo mala na starosti kuchárka, ktorá všetko riadila jedlo ( aj zákusky a slané). Ja som jej dopredu povedala čo chcem a potom to tak urobila. Kuchárka má reštauráciu, takže vie čo kde má biť. Výslužky som sa snažila časť už v piatok, lebo toľko chladničiek k dispozícii nebolo, mali sme 3. Tí ktorí mi pomáhali a bývali blízko som im rozdala v piatok.
Odpovedať
Profilova fotka
My to mame zariadene tak, ze po zakusky a tortu pojde bracho, alebo segra s mamcou v piatok doobeda, nieco zostane doma a nieco odnesu do saly uz v piatok, kde mame k dispozicii klimatizovanu miestnost a chladnicky...a o zvysok sa postara nas dodavatel jedla, ktory nam kolace porozdeluje na tacky a pripravi na stoly.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?