Zákusky z Tešedíkova

Ahojte, aké máte skúsenosti so zákuskami z tešedíkova?
Odpovedať
Profilova fotka
@veron9000 Ja som tam bola teraz v piatok objednavat kolaciky na svadbu + tortu. Zobrali sme 3 skatulky zakuskov na ochutnanie pre nas aj rodicov. Vsetkym velmi chutili. Ceny maju perfektne, tak dufam, ze to dopadne dobre. Sla som tam, lebo mi ich odporucila kolegyna, ktorá tam brala kolace na dcerinu svadbu.
Odpovedať
@janulka2604 aj ja sa tam chystám, počula som len dobré referencie. môžem sa spýtať koľko si platila za kus?
Odpovedať
Profilova fotka
@veron9000 Myslis za tie ochutnavacie? Fuha, za 2 skatulky po 10 zakuskov sme platili tusim 6eur
Odpovedať
Profilova fotka
joj, aj ja nad nimi uvazujem, maju super ceny, neviete maju cukraren len tam, alebo aj nejake cukrarnicky v BA? tiez by som chcela ochutnávku.
Odpovedať
Profilova fotka
@katkaha Nemaju klasicku cukraren. Dojdes normlane do vyroby, ale treba sa s nimi telefonicky dohodnut.
Odpovedať
@katkaha @veron9000 no my sme z nich nadšení neboli....zdali sa nám strašne margarínové....cena bola super, ale chuť... hlavne keď sme ochutnali tie so svetlými plnkami.... a videla som zákusky od nich aj v Kauflande v BA, boli balené a výrobca bol Ervin Tešedikovo....tak sa skúste pozrieť, kúpte, ochutnajte a možno si ušetríte cestu...
Odpovedať
Profilova fotka
@veron9000 Ahoj, my sme mali zákusky o Imricha Ziliziho z Tešedíkova, cena bola min. rok 0,24 €/ks od istého väčšieho množstva + dovoz. Keď sme si tam došli objednať zákusky, tak sme aj pooochutnávali :) zadarmo. Požiadali ho, aby dal polovičnú dávku cukru, aj nejaké torty sme objednávali. Ich zákusky sme už poznali, lebo dodával do sietí Jednôt na okolí. Všetci boli veľmi spokojní, nikto sa nesťažoval že by boli margarínové. Veľmi milý a ústretový pán.
Odpovedať
ahojte...my tiež plánujeme objednávať od nich, len som si všimla, že sú tam dvaja výrobcovia...teda neviem :-| Ervin je jeden a druhý Imrich Zilizi ... budem mať cestu okolo, cca tak za dva týždne, tak sa chystám ísť ochutnať, lebo ich ceny sa nedajú porovnať s nikým... dám vedieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tam boli minuly tyzden, zakusky co sme ochutnali boli fajn, take klasicke svadobne. kedze si potrpime na chut a naozajstne ingrediencie, obratili sme sa na Wagner cukraren, ti su totiz famozni ci uz po estetickej ci chutovej stranke. :)
Odpovedať
@ bublinulka akurát som si pozrela Wagner cukráreň, tak to je fakt famózne ;-) prosím ťa nevieš, ako sú na tom cenovo?
Odpovedať
ja som si tiež pozerala tu cukráreň Wagner a tie zákusky fakt vyzerajú neskutočne, bublinka prosím ta aká je cena za ks?
Odpovedať
Profilova fotka
@tobi2012 ,@veron9000 jaaaj baby vobec som nevidela ze ste mi nieco pisali. no tie bomba zakusky su od 1,60 po 2,50. a tie ostatne sa pohybuju od 0,50 az po spominanach 2,50. a su fakt svetove :) takze sa nevieme dockat svadby a kazdy mozny krat tam ideme na zakusok. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veron9000 a s u na nazovej ulici v bratislave :)
Odpovedať
@bublinulka ďakujem za info ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?