Agentúra La Fantasia - recenzie

Profilova fotka
Kočky poznáte túto agentúru, aké s ňou máte skúsenosti?
Odpovedať
Mozem urcite odporucat. ;-)
Odpovedať
la fantasia robila vyzdobu mojej sestre a po vybornych skusenostiach aj neteri a boli sme s vyberom maximalne spokojni. vsetko prebehlo na jednotku a vyzdoba bola krajsia ako sme cakali, vsetko zladene do posledneho detailu, co sa tyka mna mozem odporucat. navyse aj cena sa mi zdala prekvapivo nizka, cakali sme ze za vyzdobu v takom objeme budu pytat viac. naviac spravili sestre krasne menovky rucne site srdiecka z latky plnene vonnou zmesou a to bolo aj pre sestru mile prekvapenie. ked budeme mat v rodine dalsiu svadbu, mame jasno na koho sa obratime.
Odpovedať
Profilova fotka
@vnuk1 ďakujem. A boli teda spoľahlivý aj čo sa týka komunikácie, príchodu na miesto a podobné?
Odpovedať
my sme s nimi nemali ziadny problem. sestra je z tych co riesia kazdy detail, asi tri krat zmenila farbu, asi v troch agenturach nebola spokojna s komunikaciou az teda napokon zvolila stastlivo.
Odpovedať
Profilova fotka
@vnuk1 Super :-) Lebo ja som tiež strašný detailista :-D
Odpovedať
a uz ich mas zajednanych, ci sa rozhodujes? cenovo su stale v pohode?
Odpovedať
Profilova fotka
@vnuk1 rozhodujem sa medzi nimi a ešte jednou agentúrou :-) cenovo lepšie ako som čakala a dúfala...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
dievčatá môžete mi povedať cenu za výzdobu ktorú berie lafantasia? ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petronelka0001 Simonka a jej tym LaFantasia mi robili minulu sobotu vyzdobu na svadbu a bola uplne uzasna vyzdoba pristup vsetko naozaj odporucam :))a cana?kolko si povies strop do tolko spravia vyzdobu a este aj poradia :))ja som bola maximalne spokojna a koli vyzdobe by som sa este raz vydavala :)ked budem mat foto pridam aby si videla tu ich profesionalnu pracu :))naozaj nevahaj a zajednaj si ich :)
Odpovedať
ďakujem moc za info budem ich asi kontaktovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej mala by si ak ich chces bo mi vraveli ze uz maju rezervacie aj na buduci rok :)a naozaj neolutujes :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ake ceny vam prosim agentura vypocitala? My mame 60 ludi, dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@johana123 Ahoj môj brat mal okolo 500 eur ale robia naozaj krásnu výzdobu ale ak povieš že chces lacnejšiu vedia ti to prispôsobiť podľa želania :-) ja som si ich už zajednala su pre mňa top :-)
Odpovedať
Ahoj, chcela by som znovu poprosiť o skúsenosti v La Fantasia. Ich výzdoba sa mi moc páči, ale komunikácia zatial 0% :( Už mesiac čakám na cenovú ponuku, ktorú som mala dostať do 5 dní, ale slečna neodpisuje, nereaguje, neozýva sa...A dnes som sa bohužial dozvedela že nie som prvá s takýmto problémom. Tak premýšlam či to naozaj bude dobrá volba, chcela by som mať na svadbe všetko tip top, nie stresovať kvoli výzdobe...máte niekto podobné skúsenosti?
Odpovedať
@veronnika89 ahoj ja nápodobne, čakám už vyše mesiaca na potvrdenie termínu :( ... ako počula som zatiaľ na nich len chválu, ale čo sa komunikácie týka tak u mňa zatiaľ bieda
Odpovedať
Profilova fotka
@lilien16 @veronnika89 V prvom rade sa chcem ospravedlniť nevestám, za omeškanie odpovedí od našej agentúry, spôsobené organizačnými ťažkosťami, ktoré sa nám nevyhli na prelome roka, aj za prípadné komplikácie, ktoré to mohlo spôsobiť. Zároveň ďakujem nevestám a klientom, ktorí nám prejavili svoju priazeň, dôveru a uznanie a verím v bezproblémovú spoluprácu do budúcna. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?