Aká svadobná výzdoba v zime?

Svadbu budem mať v januári a aj tomuto ročnému obdobiu by som chcela prispôsobiť výzdobu v sále. Mám kopu nápadov, našla som si niečo aj na nete, len neviem, z čoho to vyrábať, kde nakúpiť materiál... chcem s tým s kamoškami začať čo najskôr, aby mi to neostalo na poslednú chvíľu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikakocka Dobrý deň, veľmi veľa vecí nájdete na nete, v Košiciach v Ginke, či Adesso alebo ak to chcete robiť tématicky tak v prírode - nejaké konáriky atd. Musíte byť trošku konkrétnejšia, čo chcete vyrábať, ak hľadáte niečo náročnejšie, skúste dať obrázok a možno Vám poradím. Pekný deň.
Odpovedať
Taký vianočný stromček, pod ním darčeky, len bacha aby ich deti nerozobrali :-D a girlandy.
Odpovedať
Profilova fotka
@kikakocka Kika aj my mame svadbu v januari :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monique20 a uz mas napad na vyzdobu ? my mame tiez v januari a momentalne si nad tym lamem hlavu :)
Odpovedať
Profilova fotka
najkrajsia vyzdoba je predsa snezik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sugarinka pozeram ze mame v ten isty den :) Noo ja premyslam, rada by som mala aj kvety, ale ak nie tak nejake haluzkoidne biele veci zozeniem, da sa pekne spravit aj zo suchych kvetov, sipky, trnky atd. Chcem to mat v takom starom style, vela bielej s trochou modrej takej tiffany :) a trochu juty. Musim si najprv zistit ale rozmery saly a stolov, aby som vedela ako ich ulozime a podla toho veci kupovat :) a ty? mas trochu predstavu?
Odpovedať
Profilova fotka
@kikakocka mozno takato? http://www.mojasvadba.sk/blog/ywaywa/... alebo inspirovana hviezdnou oblohou? nad takou vyzdobou by som mozno uvazovala ja teraz, kebyze svadbu riesim... ;-) http://www.mojasvadba.sk/blog/moni9/a...
Odpovedať
@kikakocka ahoj ak by som mala svadbu v zime tak krasna je kombinacia kralovskej modrej a bielej,,,videla som aj namiesto kvietkov vo vazach kanariky zo smutnej vrby (stiahnes kozu a posavujes a mas krasne biele kanariky) a natom boli prilepene kvietky alebo svetielka,,,a material uz podla toho co hladas,,,ak mas cas tak ebay, aliexpress, sashe, papiere som kupovala v Da vinci, stuzky, organzu a tyl som kupovala na http://www.evitabridal.sk/, cipku na stoly, stolicky a pozvanky som kupovala zo stoklasa-sk.sk ak by si mala nejake otazky alebo konkrete nieco hladas tak mi napis pred svadbou som toho napozerala az az, cize mozno som nasla aj nieco co potrebujes,,,popripade pozri moje albumy z coho som robila vyzdobu a pozvanky atd.
Odpovedať
Profilova fotka
@monique20 pekny datum ste si vybrali ;) no ja som tiez rozmyslala, ze by som pouzila susene kvety, sisky a tak, ale nechcem aby to vyzeralo velmi vianocne, tak to musim premysliet..tie urcite nechcem ziadnu organzu ani nic podobne :P farebne by som chcela skombinovat bielu s takou dusty blue a trochou cervenej..asi pojdem do vysokych vaz a povesiam krystaly po obvode..mne bude sice vyzdobu robit penzion, kde bude svadba, podla toho, co im poviem, ale vidim to tak, ze si aj tak cast vyzdoby prinesiem sama :)
Odpovedať
ahooj ja som mala svadbu 6 decembra takze som to tiez tak ladila. Ja som si nakupila perletovy papier a z vyrezavacom v tvare snehovej vlocky som si narobila konfety a tie mi potom pekne porozkladali na stoloch, zaklad je urcite sviecka vecer v prítmi to pekne ukaze. mne nastastie atmosferu dotvorila asi jedina snehova fujavica minulej zimy, dufam ze tento rok bude trocha viac snezit aj na zapade. A urcite krystaly cirej farby. A na nasich oznameniach sme tiez mali motiv snehovych vlociek ja ten tvar proste zboznujem :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my sme tiez mali svadbu v zime, a volila som striebornu a bielu vyzdobu...bolo to krasne, jemne a elegantne....a najlepsie na tom bolo, ze som nemala problem s doladenim odtienov farieb :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no veď to, že sa ani neviem rozhodnúť pre farbu výzdoby. Strieborná s bielou, červená alebo zlatá? Juj, keď obrázkov a nápadov je fakt kopec. Jedno čo viem, tak by som chcela nejakých anjelikov na hlavný stôl a aj tá hviezdna obloha vyzerá super.
Odpovedať
@kikakocka Ak chceš nejaké handmade výrobky, tak viem o super netovej stránke, kde sú predajcovia a vyrábajú rôzne ozdoby aj anjelikov. http://www.artride.eu/sk/v-yrobky/co-... Ale isto aj na sashe by si si vedela čo to vybrať. Aj predávajú tam látkové kytice, pretože neviem aké živé kvety by mohli byť v zime. Teraz som videla dosť neviest, čo mali látkové. Inšpiruj sa aj menovkami a oznámeniami, ja som si už vybrala aké chcem, len ešte mám rok ča, bohvie čo si ešte dovtedy zmyslím. :-D Snúbenec je už celý hotový z toho, s čím novým prídem každý deň. No ale môžem za to, že sa tak teším? Veď sme vždy snívali o tomto dni a chceme aby bol dokonalý.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem Vás, v zime jednoznačne čím viac bielej tým lepšie a už to len jemne doplniť...U nás máte v zime na luxusný balík zľavu 40%. Pre viac info nás neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@kikakocka Inspiracia moze byt aj v prirode.Ale kombinacia s bielou je vzdy krasna.Napr modra-biela,strieborna-biela,cervena-biela:)
Odpovedať
@neluska89 tá prvá fotka je nádherná ;-) krásny tip, ďakujem
Odpovedať
bielo cervena :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikakocka nie je vobec zac,som rada,ze sa fotocka pacila:)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme tiež svadbu v januári :) a rozhodla som sa pre červeno bielu výzdobu
Odpovedať
Profilova fotka
mna zaujal ten tanier cerveny s vlockou, len to by asi nikto len tak take nemal v restike :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež sme robili zimnú v bielo striebornej kombinácii s kvapkou červej
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?