Aka vyzdoba - historicky posobiaca sala, tehlicky a oblukove stropy?

Ahojte, stale rozmyslam aku farbu a aky ton udam svojej svadbe..chcem to mat jednoduche ale nemozem si dat hocico lebo priestor kde to chcem mat vyzera ako taka oblukova pivnica, su tam obluky urobene z takych palenych tehliciek, su tam priznane drevene tramy a tak… ja som rozmyslala ze dam cervenu (moja kytica len z cistych cervenych ruzi ktore by boli aj na stoloch) avsak vsetky ostatne dolnky ladene do cervenea mi pridu strasne agresivne a este som citala aj taku poveru ze ked ma zena kyticu z ruzi vo svadobny den bude mat trnisty zivot:)) asi blbost ale vobec si neviem poradit s vyzdobou a teda farebnym tonom svadby.. fialovu, ruzovu, zelenu, modru, tyrkysovz, oranzovu bezovu nechcem lebo bud sa mi toe farby nepacia alebo sa mi nepacia u inych neviest ktore ich pouzili.. dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja mam tiez podobny problem, neviem si akosi poradit s farbou vo vyzdobe, ale najviac sa priklanam tiez k cervenej. nechcem ziadnu cukrikovu a cervena mi pride taka zenska.. a budem ju asi ladit s ivory a kvety budu pravdepodobne lalie.. podla mna do historickych priestorov by cervene ruze a cervena vyzdoba isli, akurat s mierou... urcite nic precackane a hlavne jednoduche, lebo historicke priestory uz su zaujimave niekedy aj bez nejakej velkej vyzdoby... :-)
Odpovedať
na tie lalie si davaj pozor pretoze vela ludi neznasa prenikavu vonu lalii…ja milujem lalie ale ked ich dostanem na nejaky sviatok a dam ich do najvacsej miestnosti co mame v dome (50m2) tak v tej miestnosti sa neda existovat bez otvoreneho okna.. vyvaruj sa toho aby hosti nebolela hlava alebo najdi nejake co vyslachtili bez vone:)) cervena bude asi moja odpoved:)) cervene saty som chcela aj tak po polnoci..jasne vyzdoba bude jednoducha, len nechcela som zase nechat uplne prazdne stoly..urcite chcem vsade sviecky a dam asi len cervene masle cez operadla stoliciek a bude:) Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@spanielka2 @simkkaa ...........a nerozmýšlali ste nad čistou bielou a farbu dať len do kvetov?
Odpovedať
no problem je prove ten ze mne sa nepaci ked je stol zavaleny kvetmi..ja som chcela len take nieco jednoduche, a mozno vo vysokej vaze aby ludia na seba videli.. inak bez ohladu na moje preveferncie ta prva fotka sa mi celkom paci, ale aj tak by som z hladiska priestoru na stole do toho nesla..to najviac neznasam ked sa neda na stole pohnut:)) na stolickach urcite nechcem biele navleky, nikdy sa mi to nepacilo a vzdy sa kazdy na tom smyka..ja budem mat hnede calunene stolicky, ktore sa do priestoru super hodia a dam na ne len nejaku maslu..ta biela je celkom dobry napad:)
Odpovedať
Profilova fotka
A čo tak farbu terakota? K tomu pár červených doplnkov a osviežiť kúskom zelenej.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to urob tak ako to chceš ty 😊 Mne sa riež červená výzdoba nepáči, pretože mi príde taká nesvadobná ALE myslím, že červené ruže by mohli byť 😊 . Inak, nedávaj si vysoké väzy- je to otrava, hostia cez seba nebudú dobre vidieť, my sme boli na jednej svadbe a cely čas sme rozmýšľali ako to odsunúť preč 😀 Daj si maličké väzy s ružami la bielych sviečok rôznych tvarov- široké, úzke, v skle alebo bez na všelijakých svietnikoch . Sviečky a mihotavé svetielka spravia luxusnú atmosféru vhodnú do takého miesta. Odporúčam nejaké bledé obrúsky ( najlepšie látkové) či už biele alebo krémové a historicky punc tomu dodá pečať. Napríklad zroluj obrúsok, zviaž ho nejakou zlatou stuhou a daj tam červenú pečať 😊 A môžeš k tomu pripojiť rovno aj nejakú menovku a máš vystarané 😊 Masle na stoličky nedávaj, keď su stoličky pekné nič im netreba 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@spanielka2 Dobrý večer, tiež sa prikláňam k bielej farbe a kľudne červenú nechajte len v ružiach. Pokiaľ chcete vysoké vázy, nie je problém, treba dať pozor na to, aby kvetinová výzdoba bola nad úrovňou očí, keď niekto sedí, a tiež sa dá vybrať aj váza, ktorá nebude prekážať, napríklad štýl Martini váz, je super, tie majú stopku tenkú, ktorá neprekáža vo výhľade nikomu prísediacemu. V opačnom prípade môžete zvoliť aj nízke vázy, ktoré sú už pod úrovňou očí (prikladám foto). Držím palce, aby ste sa správne rozhodli. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?