Aké kvety k svadobnej výzdobe z juty?

Ahojte, chcela by som Vas poprosit o nejake napady na kvety, budem mat vyzdobu juta s cipkou + biele kvetinace z ikey co je tiez navrchu akoby cipka, ake kvety by ste mi poradili k tomu? nieco minimalisticke, pekne, nic prezdobene. svadba bude v oktobri tak aj k tomu aby sa to hodilo..Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Čo takto vresy? V októbri je ich sezóna. Na fotkách sú vidieť len v pozadí, ale snáď pomôže, pre predstavu :-)
Odpovedať
@rensilvia zaujimave,celkom je to pekne..dakujem :)
Odpovedať
A svadobna kytica by sa k tomu z akych kvetov hodila?
Odpovedať
Profilova fotka
Makovičky, šipky, gypsomilka? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evicka4444 Keďže výzdoba bola ladená v jesennom duchu, aj kytica hrala jesennými farbami a boli použité ruže, gerbery, alstromérie, hipericum, farebné lístie a samozrejme aj vres. Pripájam aj fotky kytice (len výrez, pre zachovanie anonymity nevesty).
Odpovedať
pozri môj svadobný album, my sme mali chryzantémky v kvetináčoch :-)
Odpovedať
@linkinzuzka vdaka,popozeram :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evicka4444 Dobrý deň, prikladám foto našich prírodných. Určite chryzantémy, minigerberky, tanacetum, mini ružičky, gypsophila, makovice, podliaky- niektoré si viete pozbierať v lete a usušiť. Slamienky, trávy, klasy, listy, tekvičky, šípky, atd. Je toho strasne vela, prikladám foto, no je toho viac, pozrite si ako inšpiráciu našu prácu. :) Možno Vás niečo osloví. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Pre inšpiráciu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mám svadbu v októbri:) výzdobu si chcem spraviť viac-menej sama a určite chcem jutu a krajku:) nápad s vresmi je perfektný! chcela by som tam gypsomilku a s vresmi sa to bude dať pekne nakombinovať:) Ďakujem za inšpiráciu:)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ja by som chcela tiež niečo podobné, a ajo kvety plánujem použiť šípky a javorove listy z ktorých budú ružičky. A nejaké gaštany a tekvicky ako výzdobu
Odpovedať
A čo tak použiť do tých kvetináčov miniružičky v črepníku? Sú dostať v rôznych farbách a aj ich cena je prijateľná.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som mala na svojej tak isto jutovú výzdobu a zvolila som jemné kytičky, zo slamienkových kvietkov, ale aj drevené hoblinky a nádhernú voňavú levanduľu, malo to obravský úspech, čo ma veľmo potešilo, lebo som si to chystala sama :-) ;-) na hlavnom stole sme mali dve kytice jednoduchých, krásnych tulipánov
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež sme mali jutove behune a kvetinarka mi pripravila malé kyticky v kombinacii gypsomilka+hypericum (červené aj zelené) bolo to veľmi pekné, jemné :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?