Aké máte skúsenosti s odstreľovacím balónom na svadbe?

Pekny deň chcem sa spytať máte skúsenosti s odstrelovacím balónom ? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
to je aky ze odstrelovaci balon?? o tom som este nepocula
Odpovedať
Profilova fotka
Toto by zaujimalo aj mna 😊 Hlavne to, či sa da naplniť len čisto konfetami alebo tam musia byt aj tie malé balóniky. Ja by som totiž chcela len konfety.
Odpovedať
No ja ho mam doma už kupeny .. je to velikansky balon asi 1 meter doňho sa nafuka 100 maliych balonov a na prvom manželskom tanci sa odstrely velku praskne a male baloniky pomaly popadaju...len som chcela vediet či je tu nevestička čo ho mala..aky bol vysledny efekt... myslim že by mohli byť len konfety..ja budem mať aj aj :')
Odpovedať
Profilova fotka
@monika9581 my sme ho mali, objednala nam ho kamoska ako prekvapenie :-) montovala ho pani zo svadobky co nam robila aj vyzdobu. A poviem ti, bolo to prekraaasne. Moji rodicia boli uneseni a u nas to bolo tak, ze sme mali dost vela deti a ked tie balony s konfetami na nas spadli, tie deticky k nam v tom momente pribehli a zacali tie balony zbierat, vyhadzovat aj s konfetami ponad nas, no bolo to super. A celkovo je to podla mna krasne, take ine, ked tancujes a kazdy na vas dvoch pozera a zrazu buuuuum :-)
Odpovedať
ja som ho hrozne chcela, ale žiaľ, mali sme svadbu v kulturáku- kaštieli, kde bol hrozne vysoký strop a nikto by ho tam hore nedostal :-(
Odpovedať
No ved aj mi budeme mať v kulturaku a budeme to museť nieako zavesiť stoj čo stoj :-). :-)
Odpovedať
@monika9581 no hej, ale klasický kulturák nemá 10, či kolko metrov na výšku
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis my sme mali svadbu v kongresovej sale v LE, a tam je vysokaaaaansky strop a umiestnili ho tak, ze natiahli "snury" zboku :-)
Odpovedať
Chcem sa spytat ma to kratky ten rozstrelivaci drôt..to ste pripojili? Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a mate nejaky overeny obchod, kde by som mohla take balony kupit?
Odpovedať
Ja som ho kupila tu od tejto kočky -anka110580. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@monika9581 @svetkamisko @monika9581 baby nemáte nejaké fotky, plus kde zoženiem ? veľmi by som chcela . dakujeeem
Odpovedať
Článok sa načítava...
To by som teda brala aj ja :-) my vsak budeme mat svadbu v hoteli a tam je strop nizky:-/ tak neviem:-( ale napíšte kde sa to dá kúpiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simciatko1 no musím pozrieť na fotky, či to tam je zachytené. Ale my sme ho nekupovali, namontovala nám ho pani, ktorá nám robila výzdobu. To sme dostali ako darček od známych :-) viem, že jej to musel prísť namontovať manžel, asi kvôli tomu vysokému stropu a ani neviem, ako sa to tam presne dáva :-)
Odpovedať
@svetkamisko budem vďačná za foto, prípadne aj kontakt na pani ktorá robila výzdobu :-) dakujeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simciatko1 priznávam sa, že som na to foto nejak pozabudla, prepáč :-) ale posnažím sa čo najskôr. A tá pani, teda tá agentúra, ktorá mi robila výzdobu, je zo Spišskej Novej Vsi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?