Ako krajšie ozdobiť kultúrny dom?

Ahojte nevesticky. Neviete mi poradit ako by bolo mozne este doladit a dozdobit tento kulturny dom aby bol krajsi?
Odpovedať
Na tie boky kde su tie rury alebo co to je, tie by som sa snazila obalit niecim bud organzou alebo tam dat balony alebo svetielka. Pripadne by som sa popozerala po nejakej agenture alebo firme ktora robi nieco take ako na fotke. Alebo dobreho osvetlovaca, on by s tym mal vediet nieco vykuzlit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa strasne pacilo zo stropu v strede vyklenku nad podiom spustit nejake 3 biele "plachty" ci ako sa to vola :D a dole ich spojit a ozdobit tym velkym drevenym svietnikom a velkymi svieckami. Videla som to na obrazku v mestskych novinach, ale nemozem to nikde vygooglit. Bolo to krasne, jednoduche... Len u Vas tam ma stol DJ...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to planujem aj ja.velmi pekne ukazu tie plachty zo stropu a sem tam nejaky ten lampion k tomu, hned to navodi taku no ako by som to napisala - vacsiu romantiku. niekde som dokonca videla viete co su tie kruhy na vysivanie alebo na natahovanie cipky a v takych bola natahana zaclona . tie kruhy boli rozvesane po miestnosti v rozlicnych velkostiach. to tiez vyzeralo skvelo
Odpovedať
priestor je v podstate pekny. biele steny a vysoky strop nic nepokazia, svetla mate kopec, podlaha je tiez fajn, ta malba na stene je podla mna pekna, nemala by som potrebu ju schovat. jedine, co trosku kazi dojem su tie potrubia dookola. na tie by som mozno ponatahovala zelenu girlandu. a hoci nie som fanusik umelych kvetov a rastlin, asi by bolo najekonomickejsie kupit u cinana umele girlandy, kedze tie by si potom vedela bud predat dalsej neveste alebo pouzit niekde inde. a ak rozpocet dovoli, mozno by som skusila poriesit tie baldachyny zo stropu, ako na poslednej fotke od @tatiana13290
Odpovedať
zakryla by som tú maľbu pri výklenku. dala by som tam nejaké biele závesy a možno by nevynikli zle ani nejaké také svetielka. vieš spraviť si tam v podstate ako keby svetelnú stenu. rozžiarilo by to ten priestor a potom by už ani tak veľa nepotreboval. stačí jedna dominanta
Odpovedať
@misinka223 to napadlo aj mňa. Taká svetelná stena by tam podľa mňa vyzerala skvelo. Tie svetielka sa dajú aj lacno kúpiť, takže by to ani nevyšlo nejak draho a tým pádom, by už nič iného ani nepotrebovala. To by úplne stačilo. @1slniecko1 ty čo na také nieo povieš?
Odpovedať
Ahojte. Ja mam podobný problem..mame svadbu v KD ale po bokoch je drevo, ktore sa mi nepaci. Rozmyslala som nad vela vecami ale nic ma nenapada ako to zakryt, pretoze je sala pre 200 ludi cize je velka a je tam toho vela plus je to vysoke :( stretol sa uz niekto s niecim podobnym prip.ma nejaku radu? Hlavne aby to vyzeralo pekne (ziaden gyc) a nezrujnovalo by nas to financne este viac :D Dakujem :) PS: prikladam foto ale nevidno to velmi ale verim, ze ma chapete :D :!
Odpovedať
@tanickake22 zakrytie takejto velkej plochy steny bude veru drahe, ci uz vlastnymi silami (vela materialu) alebo silami profesionalov. Ale, z mojho pohladu tie steny nie su nejak vizualne rusive. Keby su steny stare a flakate, s obitou omietkou, to je ine. To drevo je v pohode, priestor velmi pekny. bude to chciet len nieco na ozivenie. Za mna, najlepsie prietor ozivi zelen, ci uz v kvetinacoch alebo nieco naaranzovane. Niekde som videla venceky z brslenu, ci ineho trvacneho zeleneho materialu. Boli rozvesane po stenach v pravidelnych intervaloch, celkom pekne to posobilo.
Odpovedať
Ďakujem za všetky rady :) ❤❤❤
Odpovedať
Profilova fotka
niečím ozdobiť tie rúry čo sú po stenách, tie mi tam tak trošku bijú do očí inak si myslím, že to tam máte vyzdobené pekne :) netreba to za každú cenu chcieť ešte zdobiť lebo ako tak pozerám na tie fotky tak tam už toho máte v celku dosť a neriskuj, že to už budete mať príliš precapkané :)
Odpovedať
@tanickake22 mali sme podobny problem, vyzdobu nam robila agentura, to drevo na boku nam pekne zakryli bielymi plachtami. pre 170 ludi stala vyzdoba okolo 500 EUR, ale v cene bolo vsetko vzdobenie v sale, ozdoba auta a vyzdoba kostola bez kvetov. takze my sme boli spokojni... kamoske robila tu istu salu ina agentura a za 500 e mali urobene len stoly a stolicky, nic viac, teda ani obtiahnutu salu, ani ine veci...
Odpovedať
Profilova fotka
@tanickake22 my sme tam mali svadbu a zmierila som sa s tým drevom po bokoch...ak by to aj robila agentúra, tak by to vyšlo asi pekne draho, keby sa to malo komplet zakryť...keď môžem poradiť, výzdobou by som si hlavu až tak nelámala...dôležitejšie sú iné veci :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
To je celkom dost. Stastie maju nevesty, ktore si taketo veci vedia poriesit vo vlastnej rezii. Usetria na tom celkom pekne peniaze, len ma to aj odvratenu stranku a zozerie to vela casu, ktory nevesta potrebuje aj na ine veci. No biele plachty vedia narobit zazraky.
Odpovedať
Profilova fotka
Nerieš to vôbec :) Mne sa zdá, že tam tej výzdoby už máte dosť. Keby ste mali celé tie steny zakryť tak by to asi vyšlo celkom dosť. Ale máte aj na stoloch toho dosť, aj na stoličkách, aj vstup máte vyzdobený, je tam toho dosť. Už nedávajte nič ani na tie trúbky, vôbec to tam nevyzerá tak zle, tie steny nie sú ani popraskané, ani nie je opadaná omietka, netráp sa tým :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemusíš ho už dozdobovať. Podľa mňa by to už nevyzeralo dobre keby máte niečo po obvode tých stien a aj tie trúbky sú dosť vysoko, to si ľudia počas zábavy nebudú absolútne všímať. Dôležité je, že máte vyzdobené všetko ostatné, ja to okolo vstupných dverí sa mi veľmi páči :) Neboj sa, keď sa budete zabávať tak ti žiadna ďalšia výzdoba chýbať nebude :)
Odpovedať
Profilova fotka
@1slniecko1 výzdobou stropu skrášlite priestor ;) záleží koľko chcete investovať
Odpovedať
Hmmm to je fakt. Najskor si treba nejak naplanpvat rozpocet, aby ste na konci neprisli k tomu, ze ste minuli na danu vec viac ako ste chceli. Potom vie ostat taky nemily pocit a vsetko by sa mohlo pokazit. Podla mna ta svetela stena, ktora tu uz niekolko krat padla, by bolo skvelym riesenim.
Odpovedať
@lenka2005 A nebola farba dreva silnejšia ako biele plachty? či to nepresvetialo. Nahodou fotku nemate?
Odpovedať
tak nejak to vyzeralo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?