Ako vypocitat, kolko obrusov bude treba pre cca 100 ludi ? :)

Mame v sale aj stlpy tak este nevieme presne rozmiesnenie stolov ale potrebovali by sme si uz zajednat obrusy.
Odpovedať
Ahoj, s tym som sa este nestretla, ze sa poziciavaju obrusy - ale z laickeho pohladu, kolko budes mat stolov, tolko obrusov...samozrejme nejaky ten kus do rezervy...
Odpovedať
Ja som riesila table runner takto, lebo som objednavala. No pocitam, ze jeden stol ma okolo 1.3m urcite (mam rezervu do 2 m) A pri jednom stole sedia styria. Za hlavnym stolom sedime iba z jednej stany. Ak budu stoly pokope, tak je toho menej ak nie tak trosku musia vysiet. To myslim kockate resp. obdlznikove stoly nie okruhle.
Odpovedať
Ahoj. Zalezi ako budes mat usporiadane stoly a hlavne od ich rozmerov. Bezny stol ma rozmer 1,20 mx 0,80 m / niekedy 0,70 m /. Takze bezne obrusy sa vyrabaju k tymto stolom. Za hlavnym stolom sedi obycajne 6 osob, takze potrebujes tri stoly, dlzka je teda 3,60 m, k tomu 3 obrusy. Ak mas rad stolov, napr. 5 ks za sebou, tak tu pocitaj tiez 5 obrusov. Obrusy sa na stoloch prekladaju, nezasuvaju sa za kazdy stol, iba po koncoch. Preklady musia byt vzdy v jednom smere. Upozornujem ale na to, ze je bezne, ze v restauraciach mavaju stoly atypickych rozmerov, ale urcite maju k nim prisposobene svoje obrusy. Snazila som sa to napisat zrozumitelne, ale neviem, ci sa mi to podarilo :-) . Ak nie, pozri si moju stranku na facebooku -svadobna agentura Lena Lukic, tam je kontakt, takze mozem vysvetlit po telefone. Ahoj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?