Ako vyzdobiť miestnosť?

Ahojte dievčatá, poradte ako by sa dali zakryť steny v našej sále. Máte kontakt na nejakú dobrú agentúru alebo ste si to spravili samé? Problém je ten , že do steny nemôžme vŕtať , čiže to musí byť iba stena z nejakej bielej látky. Len potrebovali by sme zakryť až 10 m po šírke a 3m do výšky, mám sa do toho púšťať alebo kašlať na to? ďakujem za reakcie :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Agentur je tu kopec. Ale ine som chcela, nemas fotku tej steny, ktoru potrebujes zakryt? Mozno by sa ti podla nej dalo nejak poradit a zvladla by si to aj bez agentury ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ak sa nedá vŕtať a podobne tak by som to asi radšej riešila s agentúrou, oni už isto majú s týmto skúsenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste Brilliant agency :)
Odpovedať
Profilova fotka
fotku saly nemas? nie su tam nejake tyce, nemaju tam uz oni aspon nejake haciky predpripravene?
Odpovedať
Ahojte, vôbec nemám foto sály. Je to vlastne reštaurácia ktorá má vysoký strop a jednoducho majitelia si to neprajú aby sa tam vrtalo :( Musí to byť preto na nejakej konštrukcii zavesené , tak s týmto neviem či by som si sama poradila :(
Odpovedať
@placefortheevent1 Ďakujem idem pozrieť :-)
Odpovedať
@sssima v takomto prípade by som sa obrátila na agentúry, ktoré robia výzdoby. Oni by si mali aj s takými priestormi dať rady a aj bez vŕtanie. Veď väčšinou ti nedovolia vŕtať a ani sa im nečudujem. Keby im tam každý vŕtal, tak by mali všade samé diery
Odpovedať
Profilova fotka
Majitelov restauracie sa neda spytat ako to riesili nevesty pred tebou? Isto nie si prva co chce tu stenu zakryt :)
Odpovedať
@fejina práveže to len my chceme, ja som tým chcela vlastne vyznačiť parket a tiež som tam chcela zavesiť bud veniec nejaky alebo naše iniciály 😉 ale už sme sa dohodli s jednou pani z BB tak sa teším. Ďakujem všetkým za reakcie. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?