Ako zariadiť svadobnú výzdobu od rôznych dodávateľov?

Ahojte baby, píšem, lebo dúfam, že máte s tým niekto skúsenosti :) Mám presnú predstavu o výzdobe, plánujem stoličky, obrusy, taniere, príbory prenajať od 1 firmy a čo so zvyškom? :) kvety, vázy, sviečky? keď si najmem aranžérku, tak ona mi zabezpečí aj to? a tie prenajaté veci si musím naaranžovať sama? netuším vôbec, ako to funguje, či by som to zvládla aj sama poukladať.. čo vy na to? :) Ďakujem
Odpovedať
@simona_18 ahoj, riesim rovnaku situaciu, ale ja predpokladam, ze to strasne zalezi na firme/dodavatelovi, co si vyberies. Napriklad ja som riesila kvetinovu vyzdobu...niektore firmy poskytuju v cene kvetov aj vazy a svietniky, niektore to maju za priplatok a niektore to asi nemaju vobec, alebo napriklad len vazy. Aranzovanie taktiez asi zalezi, za co si zaplatis....najlepsie je sa opytat priamo u dodavatelov :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, dokážem Vám všetko zariadiť, v prípade záujmu a bližšie informácie ma kontaktujte 😊
Odpovedať
Ahoj :) nas caka svadba o necele dva tyzdne. Idem to mať tak, ako píšeš. Od firmy som si prenajala stolicky, taniere... ostatne veci som si kupila. Stredový šifónový pás cez celé stoly, vázy aj svietniky som si kúpila a kvety objednala. Beriem to tak, že po svadbe skúsim vázičky aj svietniky za pár € predať a využije ich možno ďalšia nevesta. A ak sa nepodarí predať tak porozdávam rodinke. Uvidíme. Po svadbe pridám fotky ako sa nám výzdoba podarila tak potom môžeš kuk :)
Odpovedať
ja som si zajednala pani aranzerku a ta dodala inventar a aj kvietky... povedala som si pribliznu predstavu a ona pekne prisla rano, nainstalovala co bolo treba ako a po svadbe na druhy den rano si to prisla zobrat, takze som s tym nemala ziadne starosti... odporucam inak si zohnat na to niekoho, ak casovo nie si na tom velmi dobre, lebo budes v strese... bud ti s tym pomozu kamosky alebo niekto z rodiny, nenechavaj si to sama na pleciach... cenovo velmi prijatelne.
Odpovedať
Profilova fotka
ono je to jedno, od koľkých dodávateľov máš výzdobu, potrebuješ kvázy len jednu osobu potom, ktorá to dá všetko do jedného celku, lebo podľa mňa, ty na to moc času mať nebudeš
Odpovedať
Profilova fotka
@simona_18 Dobrý deň, ako aranžérska agentúra máme veľký sortiment na svadby, takže vieme zabezpečiť aj výzdobu aj kvety naraz :) netreba na to ďalšiu firmu. Taktiež spolupracujeme s cateringovou firmou, ktorá zaobstará stoly, stoličky, obrusy, príbory, taniere, poháre atď. "Pod jednou strechou" Vám vieme zabezpečiť všetko potrebné pre Váš deň :) v prípade záujmu nás kontaktujte ohľadne cenovej ponuky :) pekný deň :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?