Ako zladiť farbu výzdoby s farbou steny v sále?

Prosim poradte mi ,neviem sa rozhodnut aku farbu vyzdiby mam dat.Velmi sa mi paci fialova ale steny v sale su zelene.A ja velmi nechcem zelenu vyzdobu a ani zlto zelenu tak neviem ako to mam skombinovat.poradte mi prosim.....Diky...py
Odpovedať
Ahoj, skús možno pouvažovať o žltej výzdobe (je veľmi svieža a energická) hodí sa k zelenej prípadne niečo neutrálne čisto biela alebo bielosmotanová. To sa ti so zelenou určite "nepobije". Ešte ked tak uvažujem aj ružová a cyklamenová by išli k zelenej.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna sa k zelenej hodi akakolvek vyzdoba lebo tam budu kvietky a tie maju zelene stonky listy a tak.. teda akch chces do vyzdoby aj zive kvietky... aj taka zeleno fialova vyzdoba by mohla ozaj pekne ukazat a dala by si viac fialovej a bolo by :)...
Odpovedať
ahoj, my tiez budeme mat v miestnosti slabo zelene steny, a z toho co nam ponukal hotel sa mi zdala najlepsia farba vyzdoby fialova. ale ked som nad tym dlhsie uvazovala, predsa len sa mi to k sebe az tak nehodi, preto som sa rozhodla bud pre bielu alebo kremovu aby som to zjemnila, myslim ze to bude najlepsie.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s...
Odpovedať
Moj brat mal teraz cokoladovo-smotanovo-bielu a bolo to krasne luxusne a neutrálne (tiez mali steny vyrazne zlto - cervene).
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali hnedo-zlatu výzdobu
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat bud fialovu alebo jemne do zlata ... asi takuto http://www.vyzdobaodanny.sk/?p=867
Odpovedať
Profilova fotka
Bielo-ruzova (steny su svetlozlte)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?