Aktuálne ceny za výzdobu

Ahojte, zaujímalo by ma koľko ste zaplatili, resp. plánujete zaplatiť za výzdobu.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak toto aktuálne riešime aj my. Keďže chceme veľa kvetov (živých) tak nás vychádza výzdoba od agentúry okolo 1000,- EUR! Preto pôjdeme vlastnou cestou a síce nebudeme mať biele návleky na stoličky, ale vtesnáme sa do 400,- EUR. Inak čo sme zisťovali ponuky agentúr, tak sa cena pohybuje v základe od 3-5,- EUR na osobu (návlek+štóla a doplnky).
Odpovedať
Profilova fotka
No riesime vyzdobu momentlane aj my...agenturu sme hned zavrhli, vychytali sme super salu kde uz v cene 24€/osoba je aj vyzdoba komplet....jednoducha ale predsa...su v tom navleky, masle na ne, stoly na stoly.....takze ja si uz rieism len take dozdobovanie....zatial ma to vychadza 40€ a uz mam toho neskutocne vela nakupeneho a nebudem uz dokupovat skor onic,......akurat tak jablcka na menovky a darceky na stol :) vy planujete ako? @luckos
Odpovedať
Profilova fotka
@luckos ja pocitam 300 - 500,- Eur na vyzdobu ale este som ani nevybrala aky typ kvetov (chceme zive kvety) a nezacala nakupovat, tak uvidime, aky bude konecny ucet:-)
Odpovedať
No ja som bola v sobotu v agentúre, kde mi povedala čo a ako a doma som si vypočítala nasledovné: prenájom stolov, obrusov, dekorácie, kvetinová výzdoba sály, svietniky, návleky, mašle, svadobná kytica, pierko, výzdoba auta, výzdoba kostola (hádam som na nič nezabudla) = 550€ Ale teraz som našla ešte jednu začínajúcu, ktorá vraj minulý rok robila svadbu s komplet výzdobou, švédskými stolmi (prasa, mäso, šunky, rolády, šaláty, ryby, ovocie, čokoláda - všetko aj s materiálom) pre cca 80 ľudí za 1000€. sa mi zdá dobrá cena. budem im volať tak uvidím.
Odpovedať
Profilova fotka
@luckos aj mne agentura nacenila vyzdobu na 1.000,- Eur pre 80 ludi :) :) :)
Odpovedať
ja som našla na nete ze navleky + masla požičovné 1,20 az 2 eur ak si kupiš vlastné ozdoby na stol nemôže to vyjst az tak vela určite by som ila touto cestou
Odpovedať
@novakova2000 Nad tým so tiež premýšľala, ale jednak, nemám toľko zručností - ked to niekto robí profesionálne aj to tak poväčšine vyzerá, okrem toho budem mať čo robiť pred svadbou aj mimo tohto, a potom som si predstavila čo tam všetko chcem, kúpim to a potom s tým budem robiť čo? bude sa mi to váľať v skrini a bude mi ľúto že to tam len tak leží. všetko má svoje "za" aj "proti" a určite ma to vyjde lacnejšie ale som toho názoru že aj prácu ľudí treba zaplatiť a to treba vidieť aj vo všetkých tých cenách. Ale zase 1000€ by som nedala. :)
Odpovedať
mne robili kalkuláciu 500 eur na 60 ludí aj to sa mi zdalo veľa:) mam predsa len kamarátky - skusim či oni nepomôzu....pre mňa je to dosť dať aj 500 za výzdobu určite to budem vedieť aj za polovicu poriešiť:) to som si istá.....pôjdem na veltrh nakupim drobnosti a hotovo a vieš čo radšej nech to mam potom v skrini ako zaplatiť 1000€:)
Odpovedať
ahojte podľa mojich výpočtou ma to víde výzdoba hostiny, kostola a auta do 500 eur. Tam mám zarátané návleky, mašle ,poháre, podbradníky, banketová sukna, kvety do sály a kostola, kytica a pierko pre ženicha, pierka pre hostí, servítky, kamienky, lupene, kniha hostí,výzdoba auta, mašle na kľučky, značky mladomanželia, do kostola návleky a mašle, mašle na lavice, výdoba dverí bytu, dvojsdce za novomanželou, svetelný vodopád za novomanželou..... Proste úplne všetko na čo si spomeniete.
Odpovedať
my budeme riešit výzodbu - kamienky, látkové lupene, plavajúce sviečky, goralky - nakúpim pohodlne cez e-shopy, návleky a pod tiež.. pomôžu kamaratky pri výzdobe...dohodli sme sa že časť výzdoby si prenajmeme, časť výzdoby kúpim hotové a čast výzdoby si urobím a potom predáme..taký stred..
Odpovedať
Profilova fotka
my mame s navlekami a dekoraciami na stoloch ale nemame este kvety v tom a robi to pre 80 ludi 270 euro tak celkova vyzdoba tak do cca.450 hadam sa zmestime:)
Odpovedať
No pri tomto človek príde na to že stačí trochu zručnosti a môže si založiť celkom slušný biznis. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@luckos máš pravdu, to je len výdoba a aké pálky.
Odpovedať
mna tiez vyjde vyzdoba na 900-1000 euro, ale je v tom uplne vsetko, navleky a masle, svetelny dazd, zive kvety na stoly, menovky a menu, zasadaci poriadok, auto, kostol, kitica a pierka. Takze si myslim je to urcite lepsie ako behat po obchodoch a kupovat veci co potom aj tak byhodite, a profesionali vam to vzdy spravia krajsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
babulky pokial chcete usetrit na svadobnej vyzdobe tak vam viem poslat dobry typ kde sa sutazi kazdy stvrtrok o kompletnu vyzdobu a dokonca aj svadobne fotografie zadarmo, a vsetci zucastneni aj ked nevyhraju maju 10% zlavu na vyzdobu, a navleky so satenovou stuhou su u nich za 1,5eur, a to su take tie elasticke co sedia na kazdu stolicku a nebudu sa Vam zosmykovat
Odpovedať
Profilova fotka
@marinapoly jeeeej super, no sup sem s kontaktom :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@marinapoly aj ja poprosim kontakt :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
a prave pozeram, ze poziciavaju aj len navleky za 1,10 eur
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam160 @delfinusik ano ano 1,10 a foto je v mojom albume :-) podla mna su ovela lepsie ako tie uviazane obrusy na stolickach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som si myslela, ze to len s maslou, takto to je pre mnohe babulky super, pokial su kreativne a vedia si veci urobit, len ja chcem od nich tie korzety co maju, lebo tie su nadherne a hlavne elegantne, a za tu cenu 3eur s navlekom mi to pride ako velmi fajn cena
Odpovedať
jedna agentúra u nás kostol vyzdobila za 80 eur, a zdá sa mi to moc... všetko je zapožičané a sú v tom: mašle z tylu na lavice s kvietkom, 4 stoličky s návlekom s mašľami a okolo vstupu do kostola sú umelé kvietky so zeleňou. Toť vsio... zdá sa mi to prehnané.. ale svadobčania spoko..
Odpovedať
@marinapoly pošleš mi prosím ťa kontakt na tu firmu, dik
Odpovedať
Výzdoba je pre nás tiež dôležitá a chcela som neskutočne veľa investovať. No, ako tak pozerám agentúry – ak nemáte doma (alebo kde požičať) vázičky a svietniky tak sa aj vyplatí. U nás idú tak okolo 200-400E so všetkým a dá sa s nimi fakt dohodnúť. Napr. sestra nemala a potom si strašne veľa zapýtali len za kyticu, keby si dá u nich všetko, určite by toľko nestála. Len ma trosku zaskočila kamoškyna svadba (90 hosti -veľké priestory náročné na počet kvetov), ktorá mala fakt dokonalú výzdobu (samá ruža, kália a gladioly) ešte aj s kostolom a platila sesternici kvetinárke/veľkoobchod - čisto len za kvety 80E. To len medzi rečou, aby ste vedeli aká je realita pre tých, ktorí majú túto možnosť a aby ste nemali výčitky vymýšľať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si davala vyzdobu pocitat v 3 agenturach a vysla ma od 770 do 1000. strasne zalezi co chcete. mne sa strasne paci sklo vo vazach, zrkadielka na stoloch, nieco ine... takze ma vyhde vsetko aj so zivymi kvetmi, kyticou, pierkami, kremove navleku pre 200 ludi, vyzdoba koca, auta, u nesty, kostola na tisicku... ]-(
Odpovedať
@terinka2013 myslím že to nie je veľa, ja občas kupujem kvety na výzdobu do kostola a ide ma niekedy vykotiť koľko stoja holé kvety. takže to nie je veľa.
Odpovedať
Profilova fotka
no my mame od tej istej firmy co mame vyzdobu aj kvety, su cerstve v holandsku objednavane, v pondelok ich vydrazia na burze, vo stvrtok im pridu, v piatok nam robia kytice a v sobotu mame vsetko krasne ciste, a ruze cez nich by mali stat cca 1 eur kus, tak stali aspon kamaratke, co si u nich davala robit svadbu a kedze neboli mrazene ale cerstve tak mala svoju kyticu este vyse tyzdna doma vo vaze, a to mala take tie velke ruze, s velkou hlavou
Odpovedať
Profilova fotka
@marinapoly Ahoj, mohla by si aj mne poslat ten kontakt na tu agenturu? diikes
Odpovedať
@marinapoly Mohla by som aj ja poprosiť kontakt na agenturu ? :-) dakujem
Odpovedať
@marinapoly pošli prosím ta kontakt cez IP, Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@marinapoly ahoj, aj ja by som chcela kontakt, prosiim:)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?