Akú budete mať svadobnú výzdobu?

Ahojte nevestičky, akú svadobnú výzdobu budete mať vy? Z umelých kvetín alebo živých? Kto vám bude robiť výzdobu?
Odpovedať
@monila26 Ahoj, my budeme mať zo živých kvetov a bude nám ju robiť Happy feet svadobná agentúra. Teším sa, z fotiek sa mi páčili zatiaľ všetky ich výzdoby a s majiteľkou je veľmi príjemná komunikácia :)
Odpovedať
@monila26 zive kvety a bude nam robit vyzdoba mojaoslava.sk
Odpovedať
Profilova fotka
sice este taketo veci neriesim, kedze sme sa prednedavnom rozhodli len pre datum ale isto budem mat vyzdobu zo zivych kvetov, je to o mnoho krajsie, viacej sa mi to paci.
Odpovedať
@monila26 živé kvety a výzdobu si robíme sami ;-)
Odpovedať
mne sa osobne vyzdoba z umelych kvetin nepaci nevie. proste mi to pride ako taka lacna atrapa. predsa len zive kvety nic nenahradi ani vyzorom ani vonou
Odpovedať
preferujem umelú vyzdobu kedze sestra mala zivu vyzdobu a ked sa potom upratovala sala tak akoze bol problem co so vsetkou kvetinovou vyzdobou ? to sa len vyhodilo. mne to trhalo srdce lebo to boli tak krasne kvety. nerada plytvam niecim takym vzacnym ako je priroda. no kazdy ma k tomu asi iny pristup. takze tie co budete mat umelu vyzdobu v Presove, napiste komu ju davate robit.
Odpovedať
@monila26 preco ste tie zostavajuce kvety nerozdali napr rodine do vaz a tak? Suhlasim ze plytvat prirodou je zle, ale kvety sa pestuju a vacsinou komercne sa pestuju presne preto aby si ich niekto dal do vazy, na svadbu, na pohreb, na oslavy atd. Keby takto kazdy premyslal ze je to plytvanie neexistovalo by ziadne kvetinarstvo, lebo vsak vsetky kvietky vo vaze raz zvadnu :) Ale ano kazdy ma na to svoj nazor, ja budem mat na svadbe vela zivych kvetov podla mna sa k tomu dnu hodi len to :)
Odpovedať
Chcela by som vyzdobu zo zivych kvetin a najviac by som tuzila po ruziach ale uvidim, aku mi daju cenovu ponuku, kedze ruze su dost drahe.
Odpovedať
Joj podla mna niet nad zive kvety. Teraz sa uz daju tak vseliako upravit aby vydrzali krasne pocas celej svadby, takze isto by som aspon ja nad umelymi ani nepremyslala
Odpovedať
rozhodne by som investovala do zivych. viem, ze terajsie umele kvety su niektore na nerozoznanie od tych zivych, no zive su zive. cne akvalitnych umelych navyse prevysi cenu zivych a ked sa to tak vezme, co potom s tymi umelymi?
Odpovedať
no jak tu tak citam tak si nam este nepovedala tu svoju svoju predstavu... ci ? aposn ake druhy alebo styl by si chcela mat
Odpovedať
my budeme mať živé kvety, také mini ikebanky, tri ruže, k tomu niečo biele, zelené a hotovo, ale dala som si spraviť takú ikebanku zo saténových ruží a krásne to je, až som začala rozmýšľať, že som len také mohla tam dať, len už je na to neskoro :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Baba, ktorá nám bude robiť výzdobu nám rovno povedala, že zdobí len zo živých kvietkov, a som tomu rada. :-) :-) Ak by som mala mať všade umelé,asi by som sa cítila ako pri čerstvom hrobe, kde je kopa umelých vencov. A súhlasím so @zuzu_zuzu , predsa na to sa tie kvietky pestujú :-)
Odpovedať
@monila26 ja mozno budem mat umele, neviem uvidim - ak to budu zije tak jedine len po jednom kvietku vo vazickach :-) Umele mam v cene vyzdoby a zive treba doplacat - a kedze mne osobne na tom velmi nezalezi, tak sa mi zda zbytocne za to peniaze vyhadzovat :D Taktiez nechcem od hosti dostavat zive kvety, takze zalezi len a len na tebe, co sa ti paci :-)
Odpovedať
@slavkaaa123 @monika26 kocky ja som toto riesila dlho, nakolko som zajednala kvetinarku, potom som zistila, co to moze stat :) pre nas su to trosku zbytocne vyhodene peniaze, pretoze na vyzdobe nam extra nezalezi, nikdy si ju ani nevsimame na inych svadbach atd...keby mozem menit, asi dam umele alebo si ju celu urobim sama s kvetmi z tesca :))). Nakoniec som teda dala do malych vaziciek po 3 biele ruze, nieco zelene a biele, takychto vaz budeme mat 10 a malo by to vyjst cca 110 eur. Ikebanu na nas stol neriesime, nakolko tam dame 2 taketo vazicky a pred nas moju svadobnu kyticu. Plus si sama dorobim take krystalove podnosy so svieckami a po stoloch poukladam brectan zo zahrady. Akurat testujem kolko brectan vydrzi bez vody a momentalne ho mame uz tyzden na stole a stale je pekny :) takze vyzdoba biela, zelena, kremova.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať farebnú výzdobu (červená, žltá a ešte iná), tenké stužky na stoličky v troch farbách striedavo na každú stoličku. Na stoloch chcem mať iba farebné kvety (chcela som tulipány ale v auguste nebudú) asi frézie. Vo výzdobe bude zahrnutý min bar s limonadami s domacím ovocím dúfam a cake pops. Ostatné ešte neviem a chcela som kvety objednávať z burzy kvety.sk ale možno si zistím ceny v kvetinárstve a ak to bude prijatelná cena nechám si od nich doviesť kvety.
Odpovedať
Profilova fotka
My už sme svadbu mali, ale snáď nevadí, keď napíšem svoj poznatok. Nám výzdobu robila agentúra = najlepšia voľba! Výzdoba bola zo živých kvetov. Výzdobu nám robila agentúra Jedna Radosť. Nebola práve lacná, ale nikdy mi to nevadilo a vadiť nebude, ešte pred potvrdením termínu som vedela, že výzdobu chcem len od nich. Svadba bola v septembri a chcela som, aby použili okrem zelene a černíc hlavne sezónne kvety, aby to nebolo zbytočne drahé a komplikované na hľadanie. Prikladám pár fotiek z našej prekrásnej sály ♥
Odpovedať
Odporucam svadobnu agenturu AJJA z Detvy su perfektni a super cena
Odpovedať
@smiling89 presne! Ja som bola na kope svadieb, ale vyzdobu si nepamatam ani z jednej a dat za to stovky eur sa mi zda zbytocne :) Uvidim, niesom ani proti umelym kvetom alebo potom ako si to spravila ty - par kvietkov a hotovo. Mne sa to zda aj zbytocne, lebo je to ozaj len 1 den v zivote (jedno poobedie) a uz to aj bez toho bude stat kopu penazi :D
Odpovedať
Ja sa tiež pripájam k umelým kvetom a presne z toho že je to v cene. Málo ludí výzdobu vôbec vníma, my si priplatíme skôr za dobrú hudbu ako za kvety :-D
Odpovedať
dakujem vam za kazdy jeden nazor :) @conta22 asi sa najviac zhodujem s tebou . my si priplatime tiez viac za kapelu. kedze ja som z vychodu a snubenec zo zapadu tak sme sa museli nejako zhodnut na kapele . a zase nechcela som aby sa hrali len vychodniarske ludovky. an koneic budeme mat modernejsiu kapelu co zajra aj ludove, popp, moderne aj z 21.storocia, cize verim ze s kapelou budeme maximalne spokojní. co sa tyka vyzdoby tak ta ziva vyzera naozaj krasne ale asi je uz na kazdom kto kolko do coho investuje. ja si ymslimze najdolezitejsia je kapela. aby sa ludia bavili a nesedeli na stolickach . jednoducho hudba musi byt fakt dobra. videla som aj nejake umele vyzdoby ktore boli vazne pekne, vyzerali skoro ako zive. Prosim vas kto je z okolia Prešova? Viete mi odporucit agenturu ktora robi umelu vyzdobu? Pozerala som uz aj na nete ale nie je ich vela.
Odpovedať
@janka_266 vedela by si mi poslat ako vyzeraju tie satenove ikebanky? a kto ich vyraba?
Odpovedať
@monila26 mám fotku v albume, ak by bolo treba detailnejšie, pošlem :-) handmade by jarka na fb pozri, aj tam ich už zverejnila :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@natka113 prosim, mohla by si mi povedat ake kvety budu na stole v sadobnej sale? ja by som chcela nieco jednoduche, ako je to na foto nizsie, ale aby to bolo vo vyssej vaze. Plus dat tam nejake svietniky so svieckami....Sama si zhanas aj vazy a ostatne vecicky?
Odpovedať
@smiling89 mala si uz svadbu ? mohla by si mi poslat nejake foto z vyzdoby ? :) velmi by ma to zaujimalo . dost ma oslovil krystalovy podnos, ako si si ho robila?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali výzdobu zo živých kvetov a už teraz s manželom máme radi minimalizmus.Kytičky z malých vázičiek som rozdala rodine a aj kvety, ktoré som dostala pri gratuláciach. Prikladám pár foto.Niektoré fotky sú menej kvalitné, fotila si ich kvetinárka
Odpovedať
My budeme mať bielo ružovú a svojpomocne si robíme. Na stoly biely obrus, organza , pár kamienkov a mala ikebana z umelých kvetov. Balóny a hotovo.... Nič prehnane
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si sami zbierali svetelné reťaze, fľaštičky, vázičky, krištáľ do candy baru... sukulenty atdˇ. O živé kvietky sa mi postarala kvetinárka, ktorá ich objednala vo veľkosklade, takže cena bola viac než prijateľná. A miesto zbytočných mydielok, perníčkov, magnetiek... ako "darček" svadobným hosťom bol kúsok z našej výzdoby :) Mohli si zobrať sukulenty, kaktusy a kvety.
Odpovedať
vsetky ste mali nadhernu vyzdobu :) @veri23 kde si kupovala vazicky? organzu, male kamienky, kvety a vsetky tie detaily?
Odpovedať
@monila26 kvety budú rôzne, sezónne, berieme ich od jednej baby, ktorá má kvetinovú farmu..podmienky bola farebné kvety :-) vázy som nakúpila v bricole (poháre od mlieka a pod.) a tie si dozdobujeme jutovinou a čipkou...svietniky tak isto
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?