Aku farbu kvetov k bielo-zlatej vyzdobe?

ahojte. budeme mat bielo-zlatu vyzdobu. len mam dilemu ze aku farbu kvetov dat. nechcem dat bielo zlte kvety, lebo mi to pride take fadne nevyrazne. preto rozmyslam nad farbou kvetin bielo-ruzova. skor taka jemna ruzova. co vy na to?
Odpovedať
@gabi89 mne by sa pacili iba biele, maximalne so zelenou
Odpovedať
Profilova fotka
@gabi89 ja by som skombinovala biele s takou úplne bledo ružovou- púdrovou :) ... napr pivonie, malé kríčkové ružičky, bledo ružové karafiáty, tie menšie su teraz IN alebo ružová gypsomilka je naaadherná romantická..ja ju budem mať :)
Odpovedať
kvety sú vždy výrazné, aj keď sú len biele... ale ja by som zvolila bielu a smotanovú so zelenou a zlatú mašličku alebo perlovú šnúru k tomu. Pozor na tú ružovú, aby to so zlatou nebolo moc preplácané:) Záleží od toho čo všetko bude zlaté:)
Odpovedať
aj my budeme mat bielo zlaru vyzdobu :) ...mozes bud zvolit uplny kontrast alebo pojdes do bielej, maslovej verzie kvetov...mne sa velmi pacia biele hortzenzie s niecim maslovy ci pudrovym :) este vymyslim :)
Odpovedať
joj a som zabudla dodat...velmi to zalezi od priestoru v ktorom mate hostinu...aby tam nebolo vela farieb a taaak :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, Ružová a jej pudrové odtiene a marhuľová/lososová a jej odtiene... Sú veľmi moderné túto sezónu a kombinujú sa s bielou.. Metalické odtiene ako zlatá sa k tejto kombinácii veľmi hodí.. Veľa šťastia! S pozdravom. Flover
Odpovedať
Ahoj, ak mas cas, pozri si nase fotky na facebooku - Svadobna agentura Lena Lukic, mozno ta budu inspirovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?