Aku vyzdobu k oranzovym stenam?

Ake farby by sa hodili na vyzdobu v takejto reštaurácii? Nie som z tej farby nadsena, ale ine miesto uz nebudeme vyberat. Vobec, nechcem marhulkovu.ozanzovu a pod. Smotanova, biela, zlatá alebo hnedá by urcite pasovali, ale hladam nejaky kontrast. Čo by ste poradili?
Odpovedať
Tak ako píšeš. Iné ako spomínané farby by už k stenám nepasovali. Najlepšia by bola asi tá smotanová alebo teda ivory. Aby to ladilo so stoličkami. Pokiaľ chceš aj kvietky ako výzdobu, tiež len niečo jemné :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez nesla do kontrastu. oranzova je vyrazna farba a ak by si k nej dala dalsiu vyraznu tak by si to mohla riadne "zabit" .
Odpovedať
Nič iného ako niečo jemného by som tam asi nedávala. Bolo by toho tam už moc podľa mňa. Oranžová so smotanovou alebo bielou by celkom hrali do hromady a napadla ma ešte vanilková. Ak by si sa držala takejto kombinácie tak by to vyzeralo super a nič by si s tým nepokazila. Zbytočne vymýšľať by sa ti nemuselo vyplatiť v konečnom dôsledku
Odpovedať
Ja by som tam už asi tiež nedávala žiadnu inú výraznú farbu. Dobre, že si sem dala fotku lebo by som si to ani nevedela predstaviť ale nie je to až taký problém. Len si musíš dať aby ste to fakt s tými farbami neprehnali. Už to len nejak tón v tóne doladiť nech to nevyzerá ako v cirkuse. Úplne niečo decentné lebo je to už samé o sebe také pestré. Možno nejaké bledé marhuľkové obrusy alebo mašle na tie stoličky a nejakú podobnú farbu ako sú tie stoličky tam nejako zakomponovať v nejakých dekoráciách na stôl. Ale nie úplne rovnakú, niečo podobné :)
Odpovedať
Profilova fotka
s citom len :-) pár detailov
Odpovedať
Profilova fotka
@nobler toto mi príde až moc a nejak sa mi to nehodí k tej oranžovej. Možno ešte tá kombinácia s tou modrou, to by šlo ale musela by mať veľa tých modrých doplnkov. Neviem. Skôr ak by šla do niečoho jednoduchšieho. Ani nie do bielej ale možno by taká maslová nebola za zahodenie. Taký jemný nádych by to dostalo
Odpovedať
Profilova fotka
ale tých možností je tak veľa, a rozhodne som mala na mysli jednu s týchto dvoch farieb a nie dve farby do kopy - zladené s medenou alebo zlatou ale naozaj decentne, určite nie veľké ťažké saténové a mašle atd.
Odpovedať
Tá kombinácia s tou tyrkysovou je nádherná. Nikdy som si nevedela predstaviť, že by som mala v svadobnej výzdobe nejako zakomponovanú oranžovú. Príde mi to taká agresívna farba na svadbu ale takto sa mi hrozne páči. Kombinácia s obyčajnou zelenou mi už príde taká gýčová ale toto je krásne. Mohla by si vyskúšať niečo takéto ale ani tými jemnými farbami nič nepokazíš :) záleží už iba na tebe či by si to chcela také výraznejšie alebo nie. Ak máš ešte dosť času tak by si s tým mohla zladiť aj družičkovské šaty :D Jedna moja známa to mala tak že mala výzdobu do fialova a aj družičky mali fialové šaty
Odpovedať
@salvia247 Mne by sa pacila ta kombinacia s cervenou. Oranzova a cervena su podobne farby a mohlo by to vyzerat pekne a este k tomu ked tak nejaku smotanovu aby to zmiernilo. Stolicky budete mat tie, ktore su na fotke?
Odpovedať
Dakujem baby za rady. @nobler tiež vdaka za inspiráciu. Na fotkach to vyzera super a viem si to predstavit, aj s tou modrou, aj zelenou. Len asi nebudem mať odvahu isť do toho :). Asi zostanem predsa v tych jemnych farbach.
Odpovedať
Profilova fotka
držím palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak ja by som si zas nelamala tazku hlavu z farieb. mne sa to v celku take farebne paci a najviac asi s tou fialovou. to vyzera fakt super. bol by tam taky kontrast a potom by sme sa mohli zladit aj vy. nejaky fialovy doplnok alebo kyticu a bolo by to super. ale neviem teda co sa paci teda tebe. to e to dolezite a podla toho sa riad ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no mne osobne sa veľmi nepáčia také tie moc farebné kombinácie, mi to príde také cirkusové vieš.na svadobnú výzdobu by som práve dala nejaké tie jemnejšie farby ako si ty písala, že béžová a podobne nech to je také decentné a nie nejaké preplacané.tak by mi to prišlo asi vkusnejšie ako to zbytočne síliť a silou mocou ísť do tých kriklavejších farieb :-) podstatné je aby sa to páčilo tebe veď ty si nevesta :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?